alanya kızılalan, mini kroscular ve bisikletliler
-
Reklamlar
-
güzel bir etkinlik yapmışsın, tebrikler, bizle paylaştığın için de teşekkürler. birşey sormak istiyorum. üstündeki takım hakkında biraz bilgi verebilirmisin. ben de öyle bişey almayı düşünüyorum. özellikleri ve fiyatı nedir acaba, ya da link verebilirmisin?
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
güzel bir etkinlik yapmışsın, tebrikler, bizle paylaştığın için de teşekkürler. birşey sormak istiyorum. üstündeki takım hakkında biraz bilgi verebilirmisin. ben de öyle bişey almayı düşünüyorum. özellikleri ve fiyatı nedir acaba, ya da link verebilirmisin?
sağol kardeş teşekkürler giysiye gelince alanyadan aldım buradan bir motorcudan adı shark alt üst olarak 350 liraya aldım ancak pahalı aldığımı düşünüyorum internetden daha ucuza bulabilirsin nebel vardı burada bir arkadaşta 270-280 liraya almıştı galiba internetden biraz araştır derim :D[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 ----------
videolara arkadaşlşatr açılmıyordu buradan tıklarsanız açılıyor artık
http://www.izlesene.com/video/kizila...scular/3374245
http://www.izlesene.com/video/kizilalan-yolu/3373941
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
cidden süper kareLer böyLe yerLerde yaşamak Lazım =)
-
fat280 adlı üyeden alıntı
sağol kardeş teşekkürler giysiye gelince alanyadan aldım buradan bir motorcudan adı shark alt üst olarak 350 liraya aldım ancak pahalı aldığımı düşünüyorum internetden daha ucuza bulabilirsin nebel vardı burada bir arkadaşta 270-280 liraya almıştı galiba internetden biraz araştır derim
teşekkür ederim bilgilendirme için.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
-
Paylaşım için teşekkürlerKrosun tadı başka bir şeydir sanırım.Trafik yok sadece motor ve doğa...Bir gün bize de kros yapmak nasip olur inşallah.Paylaşım için tekrar teşekkürler...
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
-
sideprensi07 adlı üyeden alıntı
paylaşım için teşekkürler kardeş
güzel kareler yakalamışsın
bu gün ben yarışı tv den izledim,oldukça keyif aldım,hele son saniyelerdeki kapışma ayrı bir güzeldi,bisikletçiler buraya yakın bir otelde kalıyorlardı,dünkanın önünden ard arda arabaları geçiyordu dün bu gün,
side den start almışlar,dünde manavgat da finiş yapmışlar
teşekkürler evet ben alanyaya giremedim yol kapalı olduğundan anca finişde açtılar yolları onun için sadece geçerken izledim.
mınçıka_35 adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler
Krosun tadı başka bir şeydir sanırım.Trafik yok sadece motor ve doğa...Bir gün bize de kros yapmak nasip olur inşallah.Paylaşım için tekrar teşekkürler...
teşekkürler bende aslında enduro istiyorum heryere gider çünkü :D
-
Senelerdir (20 yıldır ) Antalya'da yaşamama rağmen Alanya'ya doğru düzgün gelip gezebilmiş değilim. Organizasyonu TV'de izledim.Gayet zevkliydi.Alanya manzarası da harika gözüküyor.Nasipse bu yaz sık sık Alanya ziyareti yapmayı düşünüyorum
-
blow07 adlı üyeden alıntı
Senelerdir (20 yıldır ) Antalya'da yaşamama rağmen Alanya'ya doğru düzgün gelip gezebilmiş değilim. Organizasyonu TV'de izledim.Gayet zevkliydi.Alanya manzarası da harika gözüküyor.Nasipse bu yaz sık sık Alanya ziyareti yapmayı düşünüyorum
güzeldir kardeş geldiğinde tanışmakda isterim bende antalyaya çok giderim mayıs sonunda gene gidecem sınavım var çünkü :D
-
güzeldir kardeş geldiğinde tanışmakda isterim bende antalyaya çok giderim mayıs sonunda gene gidecem sınavım var çünkü :D
Bende bu yaz Haziran'ın ilk haftası nasipse HONDA'dan PS150i almayı düşünüyorum. Alanya'ya geleceğim bende. Tabi ki görüşelim çok iyi olur Tanışmayı bende çok isterim.
-
blow07 adlı üyeden alıntı
Bende bu yaz Haziran'ın ilk haftası nasipse HONDA'dan PS150i almayı düşünüyorum. Alanya'ya geleceğim bende. Tabi ki görüşelim çok iyi olur
Tanışmayı bende çok isterim.
inş. kardeş alırsın ve bol bol gezeriz ben gezmeyi severim :D
-
inş. kardeş alırsın ve bol bol gezeriz ben gezmeyi severim :D
Kesinlikle aynen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)