Bir günde ufak bir gezi :D
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel gezi yapmışsın motordaşım... Salcano'nun seni üzmemesi güzel haber... Ellerine sağlık resimler için..
-
absolit adlı üyeden alıntı
güzel gezi yapmışsın motordaşım...
Salcano'nun seni üzmemesi güzel haber... Ellerine sağlık resimler için..
sağol kardeş teşekkür ederim abi işimi görüyor motor gerisi önemli değil 12 saat motor üstündeyim desem yalan olmaz bugün Allah a şükür birşeyim yok
-
Maşallah fat280 kardeşim.
Güzel gezi,güzel manzaralar ve güzel dostluklar.Eğirdir ve Isparta resimleri beni 20 sene önceye,Burdur'da öğrencilik yaptığım o deli yıllara götürdü.
Bu arada siyah incine de maşallah.Ben de motosiklet arayışı içindeyim.YBR'ye bayağı karar kılmıştım ama bu sizin motorlar da bayağı dikkatimi çekmiyor değil hani.
Allah tekerini hep düz bastırsın.
-
Güzel bir gezi yapmıssın. tebrik ederim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Bozkurt74 adlı üyeden alıntı
Maşallah fat280 kardeşim.
Güzel gezi,güzel manzaralar ve güzel dostluklar.Eğirdir ve Isparta resimleri beni 20 sene önceye,Burdur'da öğrencilik yaptığım o deli yıllara götürdü.
Bu arada siyah incine de maşallah.Ben de motosiklet arayışı içindeyim.YBR'ye bayağı karar kılmıştım ama bu sizin motorlar da bayağı dikkatimi çekmiyor değil hani.
Allah tekerini hep düz bastırsın.
teşekkür ederim abi zaten ybr orjinalse benim motorda yan sanayisi gibi
cakalaz adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi yapmıssın. tebrik ederim
sağol abi teşekkürler
-
helal olsun sana. bayağı yol yapmışsın, ben de hakaten kısa sanmıştım başlığı görünce sende de benim gibi sürekli gezme isteği var. ikinci tayinimi oralara mı istesem acaba ya da sen buralara gelsen tekrar tebrik ederim. ben de bu gün bi gezi gerçekleştirdim. koyacam birazdan
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
helal olsun sana. bayağı yol yapmışsın, ben de hakaten kısa sanmıştım başlığı görünce
sende de benim gibi sürekli gezme isteği var. ikinci tayinimi oralara mı istesem acaba
ya da sen buralara gelsen
tekrar tebrik ederim. ben de bu gün bi gezi gerçekleştirdim. koyacam birazdan
teşekkür ederim abi benim tayin isteme şamsım yok devlet memuru olmadığım için ama senin varsa böyle bir şansın gelirsen seninle bol bol gezeriz abi buralarda gezecek arkadaşım yok o yüzden tek tabanca devam
Bu arada sende çok geziyon maşallah nazar değmesin tekerin düz bassın
-
Fatihcim çok güzel bir gezi yapmışsın , yüreğine tekerine sağlık
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
çok ufak bi geziymiş paylaşım için saol tekeriniz düz bassın.
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
-
On numara... Maşallah...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
cesur509 adlı üyeden alıntı
Fatihcim çok güzel bir gezi yapmışsın , yüreğine tekerine sağlık
sağol abi :D
umtglsr adlı üyeden alıntı
çok ufak bi geziymiş
paylaşım için saol tekeriniz düz bassın.
evet çok ufak bir gezicik teşekkürler
siyahatmaca adlı üyeden alıntı
On numara... Maşallah...
teşekkürler abi
-
fat280 adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim abi benim tayin isteme şamsım yok devlet memuru olmadığım için ama senin varsa böyle bir şansın gelirsen seninle bol bol gezeriz abi buralarda gezecek arkadaşım yok o yüzden tek tabanca devam
Bu arada sende çok geziyon maşallah nazar değmesin tekerin düz bassın
tayinimi en çok gezi nerede ve kim yapıyorsa oralara düşünüyorumvalla yakın olsam gelirdim yanına sürekli,gezerdik.bu arada iyi dileklerin için teşekkürler
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
Fatih benim önerdiğim rota mı o güzel gezmişsin, dün ben de otomobille Seydişehir'den geliyordum. Alacabel'in bir tarafında sağnak yağış diğer tarafında güneş vardı
-
fatih tebrik ederim tekerine sağlık
-
Çok güzel yol yapmışsın fatih imrenmedik desem yalan olur. hatırlayamadığın barajın adı karacaören diğeride egirdir gölüyle buluşan kovada maşallah diyorum
-
Acil112 adlı üyeden alıntı
Fatih benim önerdiğim rota mı o
güzel gezmişsin, dün ben de otomobille Seydişehir'den geliyordum. Alacabel'in bir tarafında sağnak yağış diğer tarafında güneş vardı
evet abi senin dediğin gibi önce ıspartaya gittim oradan seydişehir flan birde senin dediğin gibi abi alacabele geldim resim çekeyin diye hava açık gibi ancak yağmur yağıyor ama akseki yol sapağından sonra bol bol tağmur yedim ama bugün biraz rahatsızdım üşütmüşüm :D
innovacı adlı üyeden alıntı
fatih tebrik ederim tekerine sağlık
sağol abi teşekkürler
huska adlı üyeden alıntı
Çok güzel yol yapmışsın fatih imrenmedik desem yalan olur. hatırlayamadığın barajın adı karacaören diğeride egirdir gölüyle buluşan kovada
maşallah diyorum
teşekkürler abi birde beni ve resimlerde söyleyemediğim göllerin isimlerini söylediğin içinde çok teşekkür ederim antalyanın neresindensiniz abi birgün tanışalım inş.
-
Adana İl Temsilcisi
Güzel bir gezi yapmıssın.tebrik ederim.paylaşım için teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Güzel gezi tebrikler, paylaşım için teşekkürler.
Keyifli nice geziler olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
alacabelde sınırındayım bende geçen gün de seydişehirdeydim bu taraflara tekrar yolunuz düşerse beklerim bende gitmiştim seydişehirden beyşehire doğru güzel geziniz olmuş bende bu yaz antalyaya doğru gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla bakalım nasıp
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)