paylaşım icin sağol
O o ooon numara...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Paylaşım için teşekkürler, güzel bir rotada güzel bir gezi olmuş. Tebrikler...
0 Rh +
F650GS 2009
Harika bir gezi olmuş.Emeğinize sağlık
Drift Religion
çok güzel bir gezi bayağı bir cesaret tek başına ..helal olsun sana..
paylaşım için teşekkür ederim.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Ah be abi, deli gibi senin makineden arıyorum. Bulamamışken, böyle bir gezi beni çileden çıkardı. Teşekkür ederiz.
Hocam tekeriniz düz bassın, ancak kasktan başka bir koruma yok heralde üzerinizde...
Teşekkürler arkadaşlar üzerimdeki korumalar kask,dizlik,dirseklik,ve eldiven montum su geçirmezdi fakat altta kot vardı
Very very nice travel
by_edi
Çok güzel bir gezi olmuş. Bu kadar kısa zamana ancak bukadarı olurdu zaten. Yalnız, yanında hiç eşya olmaması çok dikkatimi çekti. Uzun yol nede olsa. Hele hele karadenize giderken en azından yanına bi yağmurluk almadan, ilk yardım için malzeme almadan iyi güvenipte çıkmısın yola. Neyseki sağ salim bitmiş yolculuk..
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
Bence süper bir gezi yapmışsın 3 gün için. Bizler içinde resimleri paylaşmışsın çok teşekkürler. Ancak motorla yola çıkarken önemli bir kaç alet ve eşyayı yanında bulundurmanı şiddetle tavsiye ederim. hele hele yalnızken.
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
Uzun seyahate çıkarken teknik açıdan bana göre en iyi tedbir yol öncesi kullanılacak motosikletin tüm bakım ve kontrollerinin yapılmasıdır.Örneğin debriyaj teliniz biranda hiçbir belirti vermeden yolda kopuvermiyor,far ampülü yeni değişti ve elektrik tesisatınızda sıkıntı yoksa kullanım süresi dolmadan ampul gitmiyor,örnekler çoğaltılabilir. 7 yıldır çoğunluğu XT ile bu tür gezilere çıkıyorum ve teknik olarak hiç sıkıntı yaşamadım bu şans eseri olmuyordur sanırım
Güvenlik açısındansa korumaları kullanıyoruz ama zaten yalnız yola çıkmak başlıbaşına bir risk değilmi? Olası bir kaza durumunda bulunduğumuz yere göre yardım dahi alamayabiliriz oyüzden bunu göz önünde tutarak motosiklet kullanmak en önemli tedbir bence.
Bunların dışında yolculuk yaparken yanıma ağırlık yapmak isteyebileceğim ufak bir çakı dışında hiçbir şey yok. Hani hiç risk olmasın desem otoyla çıkarım yola lastikten tut herşeyi yedeğiyle taşırdım kocamanda bir alet edevat çantası ama gerek yok! Zaten yola çıktığımda artık başka hiçbir şey düşünmek istemem kafamda sadece yol ve gezip görmek vardır benim tarzım bu.
bu süper ötesi 1 gezi tek insan tek makina eline sağlık.
Bize sadece "Helal Olsun" demek kalmış Müthiş bir macera... Kimisi sadece hayal eder, kimi de sizin gibi gerçekleştirir... Tebrikler...
Enduro forever :cat:
Bir gün 4 teker istersem 1 Motor daha alırım...:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)