Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

[Adana MT] 16.01.2011 Tekir Sucuk Gezisi

Motovento
    REKLAM ALANI
    ethemhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxx
    Merhabalar Sayın Mt Üyelerii çoğunuz karla kışla yagmurla ugrasırken Biz burda mis gibi havada motorlarımızla yol keyfi yapıp cok guzel vakit gecırdıkkk Sımdı 12 motor 13 kısının katıldığı bu güzel gezimizin resimlerini sizlerle paylasıyoruzz İyi seyirler

Lütfen Gözünüz Ve Gönlünüz Kalmasın

Sıgara Molası

Evden kaçıp geziye gelmenin mutlulugu yuzune yansımıs bu karede abi Aynı kareyi aksam eve döndüğündede görmeyi umud Ediyoruz

Yavaş yaşlı Kurtlar Yavaşşş Kaydırıvereceksiniz Şimdikk Allah Korusun

İyiki Yavas dedik dimi Muzaffer amcacım (Fazerr)

Ohh Neyse indirdi geriii

Şimdideee ayakları uyuşmuşş pozisyon değişiyor nediyimkiii

Yemek Yemege Geldik Ama Fiyatları Bizi Pek Tatmin Etmedii Gidiyoruz Burdan Bize Yermi Yoook

Bulduk Iste Baska Bıyer
    Muzaffer Amca (muzaffer1968) Noluyor ne kactı bogazına bogulacaksınnn

Babam Ve Ben

Ohh Yedik yemeklerımızı... Rotamız Tarsus Bir tatlı yıyelım dedık Ama oranın resımlerı cekılmeyı unutulmus (makına Bende degıldı Ondan )
    Tatlıları yedık ama biz halaaa kurtlanıyoruzz.. Hadı adanada tekrar çay keyfı Yapmaya.. Rotamız Çatalan Köprüsü Karşısı

Guness Batıyor artık herkesscıkler evıneeee

Geziye katılan , emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum bir dahaki gezide görüşmek üzere

Adana Mt Foto Editör
    Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    En sevdiğim mt grubu.. Süpersiniz yine. Çok güzel bir gezi olmuş. Tartışma başlıkları arasında böyle bir gezi başlığı görmek çok hoş oldu gerçekten. Teşekkürler!
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

Hann_Ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09.TRACER
    Güzel Kareler....

Motosikleti
    xxxx
    Alıntı my91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En sevdiğim mt grubu.. Süpersiniz yine. Çok güzel bir gezi olmuş. Tartışma başlıkları arasında böyle bir gezi başlığı görmek çok hoş oldu gerçekten. Teşekkürler!
    Ricaaa Ederiz... Gezi baslıgımız mt sayfalarında hıc eksık olmıcak

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Vallaha Dostlar sizin bu grup yüzünden Adanaya bile yerleşmeyi düşünüyorum ne güzel bol gezili , motor tutkunu birsürü insan Geziniz her zamanki gibi süper olmuş yüreğinize sağlık ,kazasız belasız sürüşler diler ,Tekerleriniz düz bassın
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Motosikleti
    xxxx
    Alıntı Hann_Ist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel Kareler....
    Tesekkurler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    çok keyifli olduğundan eminimdir ... adanada havalar hiç soğumazmı ya?

:D

Motosikleti
    xxxx
    Alıntı cengaver29 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok keyifli olduğundan eminimdir ... adanada havalar hiç soğumazmı ya?

:D
    Hayır

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    güzel kareler yakalamıssınız.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    idealimdeki grub adana mt sızı kutluyorum allah tekerinize taş getirmesin
    05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport

Burak Cingiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA VFR 800 ABS EDS BGS '05
    eteman hay senin o fotolara yorum yazan parmaklarını ruslar yesin. hatuna çarpıldık tam makul açıklamalar peşindeyken yorumu gordu fotonun altındaki. Geliom bu akşam size ya da otel faturasını yollarım babana....
    His Flower on His Nose VFR 800 Owner

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim iyiki varsınız.gülen yüzleriniz hiç solmasınyorum yazan değerli site arkadaşlarada teşekkürler.etoooooo ellerine emeklerine sağlık yine güzel kareler çekmişsin.afein sana BABANADA pravoooo
    kızı kolda fazerı yolda severim.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ne dersem diyeyim boş, size olan duygularımı biliyorsunuz
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    xxxx

Buyrun bıkac vıdeo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 ----------

Alıntı Burak Cingiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eteman hay senin o fotolara yorum yazan parmaklarını ruslar yesin. hatuna çarpıldık tam makul açıklamalar peşindeyken yorumu gordu fotonun altındaki. Geliom bu akşam size ya da otel faturasını yollarım babana....
    Benım odaya bır yatak attım abı gel beklıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------

Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim iyiki varsınız.gülen yüzleriniz hiç solmasınyorum yazan değerli site arkadaşlarada teşekkürler.etoooooo ellerine emeklerine sağlık yine güzel kareler çekmişsin.afein sana BABANADA pravoooo
    Nedemek muzaffer amcacım senınde tekerıne saglık

Motosikleti
    Kawasaki Vn 800
    tek kelimeyle süpersiniz,sanki birileri tek teker yapmış acaba izin almışmıneyse belki bir gün bende katılırım aranıza,sağlıcakla kalın arızasız kazasız kalın

moteratörüm etemim eline sağlık ciğerim,sen olmasan bunları göremeyecektim bu saatte teşekkür ederim
    Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee

Motosikleti
    Touring
    adana mt diğer mt lerden ayrılıyor gezi konusunda.yine herzamanki gibi güzel bir gezi olmuş.bir gezide birden fazla mekan değiştirildimi gerçekten o gezi hem görsel olarak güzel oluyor hemde gezenler açısından motosiklete binme olayı çok fazla gerçekleşiyor ve yapılan geziden daha çok zevk alınıor....her nekadar gezilere aktif olarak katılamasamda (kısmetse ilerde) tüm adana mt ve bilhassa muzaffer abime (muzaffer1968) burdan slmlarımı iletiyorum,saygılar....

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Oğlum eline sağlık güzel kareler yakalamışsın. Ama birazda babana kıyak çeksen olmazmıydı yani. Paso Muzaffer amcanı çekmişsin.
    Bu arada Atasözlerimizin doğruluğu bir kere daha teyid edildi diye düşüyorum.
    " Avrat yok, akıl yok" Sözünden bahsediyorum.
    Be hey Muzaffer (fazerr) Eşin gelmedi diye yine zincirleri kırıp gemileri yaktın ne o öyle tek teker, yok koltukta bağdaş kurmalar, amuda kalkmalar, ters binmeler. Eğer eşin olsaydı bunları yapabilirmiydin, hiç sanmıyorum. Seni esefle kınıyorum, gençlere kötü örnek oluyorsun. Akşamdan beri Ethemhan evde sandalye üzerinde çalışıyor. Nasıl bağdaş kurup amuda kalkıp ters binebilirim diye. Birde 50 yaşında amca oluyorsun
    Evet atasözümüz neydi. " Avrat yok, akıl yok" Şimdi soruyorum Adana mt. Haksızmıyım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------

Alıntı Burak Cingiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeğenim,
    Başta oğlumun adını doğru yaz. İkincisi oğlumun aklına öyle Rus mus sokma. Sen tecrübelerini başkasına aktar.
    Kapımız dostlara her zaman açık ama sen yinede hatunun gönlünü al, misafirlik 1 - 2 gün olur, sonra yine kapı aramak zorunda kalırsın.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ASYA AS 100 - 8
    Sırf bunun için Adana'ya taşınmak istiyorum. (:

Burak Cingiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA VFR 800 ABS EDS BGS '05
    Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oğlum eline sağlık güzel kareler yakalamışsın. Ama birazda babana kıyak çeksen olmazmıydı yani. Paso Muzaffer amcanı çekmişsin.
    Bu arada Atasözlerimizin doğruluğu bir kere daha teyid edildi diye düşüyorum.
    " Avrat yok, akıl yok" Sözünden bahsediyorum.
    Be hey Muzaffer (fazerr) Eşin gelmedi diye yine zincirleri kırıp gemileri yaktın ne o öyle tek teker, yok koltukta bağdaş kurmalar, amuda kalkmalar, ters binmeler. Eğer eşin olsaydı bunları yapabilirmiydin, hiç sanmıyorum. Seni esefle kınıyorum, gençlere kötü örnek oluyorsun. Akşamdan beri Ethemhan evde sandalye üzerinde çalışıyor. Nasıl bağdaş kurup amuda kalkıp ters binebilirim diye. Birde 50 yaşında amca oluyorsun
    Evet atasözümüz neydi. " Avrat yok, akıl yok" Şimdi soruyorum Adana mt. Haksızmıyım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------

Yeğenim,
    Başta oğlumun adını doğru yaz. İkincisi oğlumun aklına öyle Rus mus sokma. Sen tecrübelerini başkasına aktar.
    Kapımız dostlara her zaman açık ama sen yinede hatunun gönlünü al, misafirlik 1 - 2 gün olur, sonra yine kapı aramak zorunda kalırsın.
    walla abi dün cebren ve hileyle bir şekilde evde kalmayı becerdik. birde diğer geziler için bir ışık mı gordum ne tam anlamadım vizeyi alacağız gibi hadi bakalım hayırlısı.....
    His Flower on His Nose VFR 800 Owner

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    gurubumdaki arkadaşlarımla gurur duyuyorum.hava çok güzeldi,ortam ve birliktelik se mükemmeldi.herkese teşekkürler,özellikle de resimler için ethemhana.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)