Rize-Çorum Gezim(1634 km)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Super Moderator
walla süper olmuş gökhanım hiç bir resimde yine kendini göstermemişin
yüreğine emeğine sağlık sağ sağlim gidip gelmişsin bu bayram trafiğinde
güzel gezi olmuş teprikler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
keyifle okudum teşekkürler
-
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
kanucan adlı üyeden alıntı
Ellerine, tekerine sağlık sayın Modum.
Harika bir gezi olmuş.
Bu arada o teyp çalışıyor mu? (Disko Sound)
Çalışmada sorun yok canavar gibi ama tek hoparlörden ses çıkıyor.
alper_tim adlı üyeden alıntı
walla süper olmuş gökhanım hiç bir resimde yine kendini göstermemişin
yüreğine emeğine sağlık sağ sağlim gidip gelmişsin bu bayram trafiğinde
güzel gezi olmuş teprikler
Sagol alperim. Valla bu sefer fotografın olmaması tek kişi oldugumdan
Sagol goker
remzi_39 adlı üyeden alıntı
Bana bak dostum sen fazla gezmeye basladin son zamanda..
Ayip oluyor ama..
Saka bir yana..
Tekerine yüregine saglik..
Zewkle okudum..
Sadece resimleri aktarip birakmadin bizi öyle sigir gibi..
Yazilanlar genelde daha zewkli...
Ama birde garibime giden ne biliyormusun..
Ben buradan yolculuga cikarken birisi bana söyle bir yorum yapmisti..
Bak o zamanda mantıklı yazmışım bu çıplaklar yoruyo beaa
Şaka bir yana bu rüzgar mevzusu 130-140 km'den sonra etkiliyor. Benim gezi boyunca hız ortalamam 110 km civarıydı.Fakat naked motosikletin çantalasızlıgının eksikligini fena hissettim. Bu arada köye gittigimde sabah babannemin ilk dikkatini çeken şey artçı pegleri oldu. "Bunlar çok yüksek degil mi" diyor. "Evet yüksek arka koltukta biraz sert. Yolcu için pek uygun bir motosiklet degil" diyorum. Babannemin son cümlesi beni koparıyor. "Aman buda süs motoruymuş. Ne yük alıyor ne yolcu alıyor"
Ne diyim babanne haklısın. Bu gezide anladımki bana enduro lazım
-
bir çorumlu olarak başlık itibari ile çorum içlerinde bir gezi odsu sandım ve keyiflendim. aha bizim memleketten de fotoğraf ekleyecekler var diye. lakin osmancık fotoları süsledi monitörü.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
ortadadogulu aslında baya gezme planım vardı ama payram ziyareti olunca pek gezme fırsatı olmadı. Bu arada çogu fotoğraf Dodurga ilçesinden.
-
Adana İl Temsilcisi
2008 de MARMOK'a giderken bende çok fazla yükle gitmiştim ve epey bağlamıştım ama habire öne doğru kayıp beni taciz etmişti.hey gidi günler heeey. paylaşım için teşekkürler.
Uploaded with ImageShack.us
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
On numara..
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
Paylsaim icin Tesekkürler...
-
Gaziantep İl Temsilcisi
Vay gökhan ne yapmişin sen böyle bir günde 634 km iyi bir rakam tekerin düz bassın rabbim kaza bela vermesin...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
güzel gezi olmus tek sıkılmadınızmı yolda =)
-
-
Güzel bir tur olmuşa benziyor..Her ne kadar çantalar sıkıntı yaratsa da
Beri yandan gizemli adam oalrak gene tek kare fotonuz yok efenim
-
yav bu motosiklet in sürücüsü yokmu ?
-
Sagolun arkadaşlar.Şu fotograf konusunuda yukardaki mesajımda açıkladım. Fotograf çekecek birini bulamadıgım için kendimi çekme imkanım olmadı.
Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
yav bu motosiklet in sürücüsü yokmu ?
Yok bu modellerde yol bilgisayarı var programlıyorsun o kendi gidiyor.
-
Bize yaşattığın görsel şölen için saol mod. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
-
keyifle okudum ve inceledim..emeğe saygı
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
-
ELINT adlı üyeden alıntı
Günler öncesinden yaptıgım plana göre 13'ü sabahı yani cumartesi günü sabah 05:30 gibi yola çıkıp çoruma hava kararmadan dogal olarakta o ayazı yemeden eve varmam gerekiyordu. Bir hafta öncesinden Çorum'a en geç 16:30'da varamm gerektigini sayıklıyordum. Biliyorum o Samsun Çorum arasında gece yolculuk edip ayazı yersem birdaha iflah olmam
Tabiki bunlar planlanandı fakat daha sabah yola çıkarken plana uyamadık.Dedigim gibi sabah 05:30 gibi çıkmayı planlarken 07:00 de çıkabildim.Nedenide çantalar. Onları baglamak okadar zor olduki.
(yol boyuncada rahat durmadılar
)
Sabah 07:00 sonunda çantaları baglayıp yola çıkmak üzereyim...
Bu arada tripmetreyide sıfırlıyorum
Güzel gezi olmuş, fotoğraflarda şahane.
Çanta sıkıntına istinaden, bir tane soft kuyruk çantası almanı öneririm. yazın bende 1700km'lik bir Turgutreis seyahati yapmıştım, kuyruk çantasının faydasını çok gördüm.
biraz reklama girecek ama aşağıdaki ürün oldukça kullanışlı, körüklerini açınca hacim 40lt'ye ulaşıyor. ayrıca sırt çantası olarak kullanmakta mümkün.
http://www.motosikletim.com.tr/urun/...stu-canta.aspx
yanında 8 adet kayış geliyor, ben 4 kayışla sabitleyip üzerine ahtapot bagaj filesi koyarak bana dorğu kaymasını engellemiştim, rahat bir yolculuk olmuştu ama kuyruk çantasıyla birlikte sırt çantası kullanmak mümkün olmuyor.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)