Adana[MT]2010 Geleneksel K.Bayramı Kampı
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
Reklamlar
-
Çok güzelmiş.. Herkesi tebrik ederim.
Bir izci olarak çadır kampının ne kadar güzel ve eğlenceli olduğunu bilenlerden birisi de benim. Çadır kampının tadı bir başkadır. Denememiş olanların da denemesini şiddetle tavsiye ederim..
-
yıne guzel bı gezı cok guzel olmus..
-
Maşallah. Bol yemekli , bol gezmeli olmuş yine. Harika olmuş Adana dan da bu beklenir zati.
-
-
sayın temsilcim yine asfaltı ağlatmışsınız elinize sağlık.
-
harika bir gezi olmuş Adana Mt gezilerinizin büyük takipçisiyim
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
gerçekten çok güzel paylaşım için teşekkürler.
-
Arkadaşlar,
Hepinizi kutlıyorum. Güzel bir kamp olmuş. Ayrıca Mümin kardeşimin iyileşmiş olmasına, Haluk kardeşimizin kazasız belasız dönmesine sevindim. Nice keyifli güzel geziler dileği ile.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
çok güzel bir gezi olmuş,
Boğsak harika bir yer gerçekten, denizi de müthiş.
Adanalı olduğumuz nasıl oluor dimi, fotoğraflarda hep yemek yeniyor
Bu arada, bayanlar katılmamış kampa
-
Çok güzel bi gezi olmuş. Adana grubundan da bu beklenir. Yeni gezilerinizi bekliyoruz
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
-
Selam Adana Mt Böyle bir organize geziye ilk defa katılama rağmen hemde ilk defa birbirimizi tanımadan bir araya gelerek bu kadar sıcak karşılama ve samimi bir ortama girdiğim için çok mutluyum.Gezimiz çok güzel değil harika ötesiydi. Bu organizeyi düzenleyen Tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.İleriki gezilerin daha güzel olması dileğiyle.
-
Adana İl Temsilcisi
değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.resimler önce,sırasıyla diziliydi,ama yönetim tarafından tekrar boyutlandırılınca sıraları karıştı.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
-
Günün birinde Adana MT yi izlerken ''çaat'' diye çatlayacam ama bakalım ne zaman.....Adana'da motosikletçi olmak varmış.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
söyleycek söz bulamıyorum helal olsun adana mt ye gezi cok mütiş olmuş......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Günün birinde Adana MT yi izlerken ''çaat'' diye çatlayacam ama bakalım ne zaman.....Adana'da motosikletçi olmak varmış.
catlamaya gerek yok hocam buyrun gelin başimızızın ustunde yeriz var....
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
-
Adana İl Temsilcisi
beter-böcek adlı üyeden alıntı
Buarada gelirken yanında
traktör lastiği getirmeyi ihmal etmiyen abimiz kim ise gerçektende bunu çok iyi akıl etmiş, yoksa geceye ayrı bir renk katan lastik yakma eyleminiz gerçekleşemiyecekti
traktör lastiğini oradan temin ettik.
gelmek isteyipte gelemeyen ve aramızda olamayan dostlarımızın kulaklarını hep çınlattık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
güzel kamptı ama biz degerlendiremedik ,güzel bir ortam dı en azından geldik gördük ve gittik malum misafir olunca ancak ortamınızı görmeye gelebildik 190 km gel 30 dakka bekle sonra dön olacak iş degil ama bi dahakine
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
-
adanalı adlı üyeden alıntı
traktör lastiğini oradan temin ettik.
gelmek isteyipte gelemeyen ve aramızda olamayan dostlarımızın kulaklarını hep çınlattık.
o zaman haklısın tabi Bora abicim,
orada traktör lastiğinin temin edilebileceği yerler var ise,
elbetteki oradan almak dururken lastiği evden getirmek anlamsız ve gereksiz kaçardı
-
yine muhteşemliğimiz üstümüzdeymiş meğer gelmeyenler çatlasın kopsun,resimler bir alttan bir üstten süper olmuş ortaya karışık,teşekkürler katılan emeği geçen herkese,
seneye aynı yerde buluşmak ümidiyle
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)