1. http://www.motosiklet.net/forum/etki...-gezi-cik.html
Herkese merhaba.
Bu seferki gezi için hattathasan nikli arkadaşımızı kandıramayışıma müteakip madlive nikli Murat arkadaşımızı kandırabilmiş olmamla beraber bu sefer ki gezime 2 kişi ile çıktım.
Muratı bilmem fakat benim için çok ama çok keyifli oldu. Bir daha gelmek istermi bilmem
Sadece yolda karşılaştığımız Ahmet adlı bir arkadaştan basedip resimlere geçelim.
Ahmet i ormanın orta yerinde yanında eşşeği ile görünce biraz şaşırdım yanaşıp selam verdiğimde kendisinin Türkçe konuşmadığını farkedince durup biraz sohbet ettik.
Kendisi aslen Almanyalı annesi Alman babası Cezayirli 46 yaşında bir gezgin. Almanyadan Romanya ya kadar Tuna nehrinden kano ile yol almış. Daha sonra Eşşekle yola devam ederek Rumeli Feneri köyünde bizimle karşılaştı.
Kendisini hayret ve hayranlıkla dinledik. Çok güleç cana yakın dı. Onunla karşılaşmak gezimize apayrı bir tat kattı.
Adam hayatın anlamını çözmüş dedim kendi kendime
İstanbulun merkesine gitmek istediğini söyledi 40km kadar var dediğimizde pekte tavırları değişmedi. Malum dünya yol gelmiş 40 km den etkilenmedi bile
Çadırda kalıyormuş geceleri eşşeğe sarılıp ısınıyorum diye espiri yaptı.Umarım espiridir
Cep telefonu ile çekilen resimlerle idare etmek zorunda kaldık bu sefer :(
Ateş yakan arkadaşların marangoz olduğunu anlamak pek zor değil
Buda Ahmet ve yol arkadaşı Eşşeği (Ahmet en soldaki Eşşek ortadaki sağdakide ben
Yine Ahmet Eşşek ve Murat (madlive)
Yolcu yolunda gerek lafının bu kadar yakıştığı nadir insanlardan olsa gerek
Bu sefer yol bitti ve bizde kendi yolumuzu kendimiz yaptık
Rumeli Fenerinde kaleye ulaştık sonunda.
Artık acıkmıştık ve çilingir sofrası için gerekli malzememizi köy bakkalından tedarik edersek geldik kaleye.Hiçbir kaşarın hiçbir salamın hiçbir ekmeğin ve hiçbir vişne suyunun tadı bukadar güzel olamazdı...
Gün batarken bizde yola çıkmalıydık artık
Ve aprilia da yine herzaman ki zafer kazanmış komutan edasıyla kapının önünde
Başta Murat a sonra da buraya kadar peşimizden gelen herkese teşekkürler...
Küçük bir de videomuz olsun..
Şunu anladımki geçeceğiniz dere en azından motordan daha geniş olmalı yoksa takılıp kalıyor
http://www.youtube.com/watch?v=FwCtvwwAPDM