Ya arkadaşlar fotoları editleyin..Boyutları çok büyük!!!
Boşa yazacağız buraya bir sürü yorum kpatacaklar başlığı sonra..
ya da orj boyutta yukleyip sadece linkleri yapiştirin buraya, biz açıp bakarız
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
way way way güzel akşammış
BYZ ARABALI ÇOCUK...
Çiçeği koymakla çok uğratım haa.Paint.net işidir
Bu yukarıdakini koymazsam olmazdı ama Dude'um..
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Gelen, gelemeyen herkese çok teşekkürler..
Dürümler afiyetle yendi, çaylar içildi, sohbetler edildi..
Aşırı kalabalık olmamaızdan dolayı herkese merhaba/güle güle diyememişsem affola..
Bu tür organizasyonalrın insanları birbirlerine yakınlaştırdığını, sanalda süregelen muhabbetlerin gerçek hayata da aktarılmasının sağlanması noktasında çok faideli buluyorum..
Şahsen ben çok keyif aldım..
Herkese güzel sohbet için çok teşekkürler
bir tanesi görünüyorsa ben görünmez olayım
Çok keyifliydi herkese teşekkürler. Biz sonradan Kabataşta çaya gittik keyfimize keyif kattık
Çaylar kara borsa olduğu için tadına varamadık. O neydi yaw kapanın elinde kalıyordu
sigara üstü çiçek super olmuşş tebrikler...
artı korumalı kıyafetinde led ışıkları gibi olan ı benmi yanlış görüyorum yoksa floresan gibi bişemi var?sırtında?
Super bir geceydi.
Sizlerle tanistigima çok memnun oldum.
En kisa zamanda yeniden tekrarlayalim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
dürümcüü çıkıştaaaa yine beklerizzz her daimiii dedi demi.. köşeyi iyi dönmüştr.
burda hep gördüğüm nicklerdeki isimler gelmiş, o kadar insanla da konuştum ama kim kimdir valla bilmiyorum
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Afiyet olsun herkese, eğlenceli geçen bir gece olmuş, ben de kendimi araya sıkıştırayım dedim bir ara... Önce şu motor yıkıyoruz gecesinden olan fotoğrafı yapıştırırım dedim araya, doğum günü konusundan silinmiş; ardından karanlık ve açık havada fotoğrafımı ararken şunlara rastladım ki, akşam akşam oldukça zor anlar yaşattılar...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...7-18-00-a.html
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Flaştan dolayı aşırı parlama yapan kaliteli bir reflektör o
Ahahahah, kayış koptu en sonunda
Herkes kendini tanıtsın hadi bakalım
Hehehehe..Yok be yav..Öyle adamlar değiller..O tip şark kurnazlarıyla zaten işimiz olmaz..
Çaylardan hiç para almamışlar misalen ki muhtemelen 4 damacana çay içildi Aman zaten o kadarını da yapsınlar..Adamların dükkanda dürüm kalmadı yav
Güzel oldu,geçen seferkinden çok daha kalabalıktık,artık birdahaki sefere mekan sahibinin yandaki inşaatın bahçesinde bizi ağırlaması gerekecek
abi yazık yav, içim parçalandı gece gece.
nasıl da içten, hasretle bakıyorsun öyle.
Engin abi, düzenli bir periyoda bağlasak bu buluşmayı nasıl olur?
Haftalık, 15 günlük ya da aylık gibi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)