Pokut ve Sal yaylası gezimiz. bir motor,iki kişi. süper kış manzaralar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
tebrik ederim kesinlikle abartmıyorum kartpostallık fotoğraflar çekmişsiniz...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
Yusuf herzamanki gibi süper gezmişsin. Fotograflara ise diyecek birşey bulamıyorum.
-
teşekkürler değerli yorumlarınız için.
gökhan siz nereye gittiniz nasıl geçti. fotoları yüklememişsiniz
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
Andon ılıcasına gittik.Yarın konusu açılacak.Bu arada bu haftada sattın bizi borç hanen kabarıyor ona göre
-
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
-
Nedense bu fotoğraflarda hiç motosiklet görmek istemedim
Üstad ayrıca motorun değilde fotoğraf makinenin modelini, ismini cismini zikredersen çok makbule geçer!!!
(Bu fotoğraflarla memlekete ne Turist çekilir)
-
Arkadaşım süper kareler.. Bir masuru olmazsa bu kareleri ne marka fotoğraf makinesiyle aldın özelden yazabilirmisin.. Bende yeni bir makina alıcam da...
-
clemenze adlı üyeden alıntı
Nedense bu fotoğraflarda hiç motosiklet görmek istemedim
Üstad ayrıca motorun değilde fotoğraf makinenin modelini, ismini cismini zikredersen çok makbule geçer!!!
(Bu fotoğraflarla memlekete ne Turist çekilir)
makine fujifilm s 1500. bu arada fotoğrafta daha da önemli olan ışık, açı ve hangi ayarda çekeceğini iyi bilmektir. bir de makine iyi olunca süper fotolar çıkar.benim makine yarı profesyonel. hatta yarı bile değil, çeyrek profesyonel
bu arada bazı fotolarda renk ayarlarıyla da oynadım o da farkeder. onlar belli olur zaten. diğerlerinden farklıdır.
kolay gelsin.
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
ya hakaten öyle oluyor ama bizim gezi mantığımız da pek uyuşmuyor herhalde ondan oluyor
beni bu tarz geziler açıyor. böyle olanlara da siz gelmiyosunuz.
açmıyor dedigin sen bizi nereye gidiyor sanıyorsun. Cadde de piyasa yapmıyoruz
Bu hafta andon ılıcasındaydık pokut kadar olmasada oranın dogal güzellikleride fena degildi.Daha önceki gezilerimizde yine dogal güzellikleri görmek içindi.
-
ELINT adlı üyeden alıntı
açmıyor dedigin sen bizi nereye gidiyor sanıyorsun. Cadde de piyasa yapmıyoruz
Bu hafta andon ılıcasındaydık pokut kadar olmasada oranın dogal güzellikleri fena degildi.Daha önceki gezilerimizde de dogal güzellikleri görmek için gittik.
gerçi doğru. bu gezileriniz daha çok manzaralı yerlerdi.haklısınız. ama ben oraya bu hafta çıkmam lazımdı. bu havayı kaçırmamam lazımdı.
ne deseniz haklısınız. sizi uzun süredir ekiyorum. kusura bakmayın. bundan sonra sizinle gelmeye çalışacağım bir aksilik olmazsa.
görüşmek üzere
-
fotograflar çok güzel olmuş tebrikler arkadaşlar ...
[B]Müslümanların iman yönünden en üstünü, ahlakı en güzel olanı, hanımına, en iyi, en lütufkâr davranandır.[/B]
[COLOR="Red"][B][Tirmizi] [/B][/COLOR]
-
Eyvallah Yusuf. Dediğin gibi yan etmenler olmazsa olmaz ama niyet önemli
Sen arada şenlendir buraları,kolay gelsin.
-
Muhteşem görüntüler....Memleketimin her karışına kurban olsun bütün dünya.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
ya bu nasıl bir doğadır.. burda olsa her hafta sonu giderim..KESİN..
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
-
son zamanlarda gördüğüm en pitoreks fotoğraflar
elinize sağlık
yeni gezileri bekliyorum.
-
bu kare çok güzel çıkmış karpostallık hoca
eline kamerana motoruna saglık
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
Süpersiniz ya tam karpostallık fotolar yüreğinize sağlık
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
-
Adana İl Temsilcisi
sevgili yusuf kardeş,sizin gezi yazı ve resimlerinizi hep izliyorum.herkesin de dediği gibi,kartpostallık resimler.gezilesi,görülesi,hatta yaşanası yerler.paylaşım için teşekkürler.
bu yaz biz de,birkaç motor KARADENİZ düşünüyoruz.KARADENİZ'e gelirsek bizi buralara götürmenizi isteyeceğim. ADANA'dan sevgiler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Yok arkadaş, ben gidip rizeye yerleşicem sonunda bu ne manzara bu ne güzel yerdir. Biz İstanbul' da yaşadığımızı zannederek vakit geçiriyoruz. İstanbul ile ilgili tek avuntum çok şükür, çok evliya ve mübarek insanın kabri buraya nasip olmuş.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)