İSTANBUL MT 24 EKİM Karaburun ve durugöl gezisi fotoğragları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hasan abi fotolar gerçekten on numara olmuş gezinin güzelliğinin bir kere daha farkına vardım ama diyceğim o ki benim hiç mi tek fotom çıkmamış yaahu şöyle face te karizma yapacak bi fotom yok mu acep varsa ve eklersen çok sevinirim
Motosikletli Kaplumbağa...
-
sahibiyle tanışamasak da görebildik sonunda şu "big foot"u.
fotoğraflar da, yollar da, (e hadi gezenler de ) çok güzel.
uğraştım ama izin alamadım bir türlü.
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
hasan abi fotolar gerçekten on numara olmuş gezinin güzelliğinin bir kere daha farkına vardım
ama diyceğim o ki benim hiç mi tek fotom çıkmamış yaahu şöyle face te karizma yapacak bi fotom yok mu acep
varsa ve eklersen çok sevinirim
benimde motorla çekilmiş tek fotom yok ben sizi sıra sıra çekersen yol bozulmaya başladı malum tek elle motor sürerkende foto çekmek zor oluyor sakatlık çıkmasın diye fotoğraf çekmeye ara verdim sonrada kaynadı kusura bakam bir dahakine söz en karizma fotoları çekerim
ayrıca toplu çekilen fotolarda gayet güzel çıkmışsın onlarda karizma için yeterli ya...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
güzel fotolar devamını bekleriz
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
[QUOTE=Arjantinli69;2185251]güzel fotolar devamını bekleriz[/QU
Fotolar çok ii.Hattat_Hasan ve geziye katılan diğer arkadaşların emeğine sağlık.
Tamer abi nerelerdesin ya festivalden beridir görüşemiyoruz
-
Emeğinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş fotoğraftakilerin gülüşündeki sıcaklıktan belli
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
gezi güzel olmuş haberim olsaydı bende sizlerle gelmek isterdim.
-
çok güzel bir gezi
-
güzel gezi , havada şansınıza kaymak gibiydi ,
bir dahaki sefere katılmak ümidiyle...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
-
güzel bir gezi olduğu resimlerden belli oluyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Fotolar çok güzel Hasan. Gerçekten zor şartlarda çektin aynı anda motor kullanarak, teşekkürler...
-
Emeğinize sağlık her zaman kardeşçe nice yollara ...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
-
sekiz adlı üyeden alıntı
Fotolar çok güzel Hasan. Gerçekten zor şartlarda çektin aynı anda motor kullanarak, teşekkürler...
zor ama değdi gerçekten bir ara foto çekmekten vazgeçecektim ama manzarayı ve güzel yolları görünce çekmeye devam dedim zaten paylaşmadıktan sonra ne işe yarar....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:57 ----------
takendy adlı üyeden alıntı
güzel gezi , havada şansınıza kaymak gibiydi ,
bir dahaki sefere katılmak ümidiyle...
çok şükür hava son dk. golü atmadı bize, katılmanı isterdim abi zaten özelden ve il grubundan da söyledim inş. bir daha ki sefer hepberaber oluruz...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
Arkadaşlar şu fotolarda kimin kim olduğunu belirtmekten üşenmeyin artık...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar şu fotolarda kimin kim olduğunu belirtmekten üşenmeyin artık...
abi dün inan tam 3 saat uğraştım fotolarla ve dünde gözlüğümü kaybettim detayları yazacaktım ama artık gözlerim yanmaya başladı resmen ve arkadaşlarla sabırsızlanınca öylece yükledim...
sırf o niyetle yoldayken teker teker arkadaşları çektim ama düzenlemeye takatim kalmadı yani gözlerim çok yoruldu işim gereği hep detaylı ince işlerle uğraştığım için akşama gözler pert oluyor..
-
Güzel gezi olmuş, Hasan katılamamış olsamda resimlerle yaşattın bize organizasyonu. Teşekkür ederim.
Yollar çok güzelmiş,
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş, Hasan katılamamış olsamda resimlerle yaşattın bize organizasyonu. Teşekkür ederim.
Yollar çok güzelmiş,
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
aklım çıktı abi yollar hakikaten güzel ama bu sefer kendi motorumla gitmek zorunda kaldığım için motor sürerken anca o kadar foto çektim artçı olsaydım çok daha güzel fotolar çekerim ama bir dahakine birlikte gidebiliriz inş.
-
anammm benim böcüğün siyahıııı beni aratmamıştır ama gelseydim keşkem iki böcük vızır vızır eşlik ederdik birbirimize ne hoş olurdu bu arada iki kere takasa girecektim caydım ikisndende birinde kaparo bile vermiştim geri içim ısınmadı açıkçası kullanan daha 17-18 yaşında bir elemandı hırpalamıştır die içim rahat etmedi neyse önümüzdeki maçlara bakıyoruz artıkk
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)