Sevgili motosiklet.net üyeleri 3 yıl dır eğitime hep destek tam destek adı altında yaptımız projelerimize bu sene bir yenisini daha ekliyerek Gaziantebin 25 km batısın da bulunan durnalık köyü ilk ögretim okulunu ekledık.
Milli eğitim müdürlüğü ile yaptığim görüşmelerde bu okulun yardıma ihtiyacı olduğunu ve genel bir bakım gerektini ve bizlere neler düşecegini konuşarak bir ihtiyaç listesi hazırladık.
Buna bağli olarak gecen hafta yapmamız gereken bu fakat gecen hafta içerisinde motosiklet kazası sonucu kaybettimiz 2 arkadaş için bu programı iptal etmiştık bu organizasyonun daha çok katılım ve neşe içinde geçmemesi gerektiğini 4,5 arkadaşla bu işi halledeceğimi düşünerek katılımın az olmasını sağladık aslında içimiz acıyordu 1 hafta 2 arkadaşimizi kaybetmiştik nere baksak onları görüyorduk.(RABBİM MEKANLARINI CENNET EYLESİN)
Pazar sabahı yağmur sesiyle uyandım dişari da bir yağmur sormayın yine gidemiyecegiz derken 2 saat sonra yağmur durdu hava yine kapalı her an yağmur yağa bilir gidecemiz köy bir dağ köyü ve haliyle yağmur yağmaya elverişli arkadaşlarla görüşmeler sonucu motorlarla değil arabalarla gitmeyi kararlaştırdık.
flamamız asıldı bizim geldimiz belli olsun..
kapı yerine takıldı
ve değişim başlasın.
eli firça tutan herkes bir bir şeyler yapmaya çalişti
Sevgili halil ibrahim şahin kardeşim sen bir tanesin
Klas motorun sevgili ustasi Murat dike emeğin çok gecti usta iyki varsin
Artık çalişmaktan yorulduk ve acıktık yemek vakti ve tabiki mangal
çayı konturol etmeliyim.
yemek hazirlanıyor
ibrahim kardeşim eline sağlik balık süper olmuştu.
bunlar bir birlerini ne kadar çok seviyorlar böyle.
tekrar çalişmalara başlitoruz zaman daraldı hava kararıyor
selcuk kardeşim sende ne kadar yönetici ruhu olsada eline firca çok yakışiyor
okullarının boyanmasını heycan ve sevinçle izleyen çocuklar
okulun iç kismi yavaş yavaş bitiyor
bayrak diregi boyamak gercekten zor işmiş bunu ögrendim
Bu organızasyon da MADDİ VE MANEVİ hakkı gecen
METRO BİLGİSAYAR AYHAN AYDEMİR
KLAS MOTOR MURAT DİKE
KOMPEN HALİL BİBRAHİM ŞAHİN
yZs SİGORTACILIK SELCUK GÖRÜCÜ
TEŞEKÜR EDERİM
Böyle güzel bir etkinlikte bulunmanın sevinciyle evlerimize döndük