[İstanbul MT] Büyükçekmece gölü ve çevresi gezisi ve mangal fotoları
Reklamlar
-
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
güzel gezi,güzel fotolar ve güzel insanlar.bir gün bizi'de götürün çayıra çimene biraz adrenalin salgılıyalım.
eyvallah abi.. hafta arası müsait olduğun bi gün ayarlayalım tabi havalar daha fazla soğumadan..
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Reklamlar
-
hattat_hasan adlı üyeden alıntı
eyvallah abi hepberaber tekrarından buluşuruz inş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 ----------
abi bir gün önceden kararlaştırdık...
senide aramızda görebilseydik keşke
İşallah günün birinde
-
yahu buralara kadar gelipte haber vermemene üzüldüm Mustafa
güzel gezmişsiniz vakit ve imkan varken gezin bence
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
Yıllar önce bmximle ve dağ bisikletimle gezdiğim yerler.çok özlemişim Büyükçekmeceyi.Tebrikler güzel gezi olmuş.
-
crxforever adlı üyeden alıntı
Yıllar önce bmximle ve dağ bisikletimle gezdiğim yerler.çok özlemişim Büyükçekmeceyi.Tebrikler güzel gezi olmuş.
bende yıllar önce bisikletle gezmiştim ve ozamandan beri sevdiğim yerler daha kapsamlı bir gezi yapacağız inş. kısa bir zaman sonra yine büyük çekmece ama çevresini ve göl etrafını çok daha detaylı gezmeyi düşünüyorum bu gezide bazı arkadaşların motorları göl çevresindeki yollarda gitmeye uygun olmadığı için fazla yol alamamıştık.
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)