26.09.2010 anadolu feneri gezimiz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yakışır güzel gezi olmuş işim olmasaydı gelecektim ama kısmet bir dahakine inş. tekrarlarını birlikte yaşamak dileğiyle...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
güzel bir gezi elinıze sağlık bir dahaki sefere bende aranızda olmak istiyorum umarım yağış olmaz
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
-
kardeşim çok güzel gezi gerçekleştirdiniz benim durumum malumdu affımı istemiştim biliyosun bedenim sizinle değildi ama kalbim herzamann sizinledir elinize sağlık fotolar harika
-
Katılamadık ama gönlümüz sizinleydi. Malum mazeretim var bu hafta sonuda doluyum ama daha sonraki haftalar yapılacak olan organizasyonlara katılım göstermeye çalışacağız. Ayhan abi ve Melike ben yapamadım bir organizasyon kusura bakmayın ama siz bayağı gezdiniz Yalovasıydı Anadolu Feneriydi, hadi bakalım Ekim ayında da beraber gezeriz İNŞALLAH.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
güzel gezi olmuş.
gelebilmeyi çok isterdim.. yağmurda yaşadığım trafik kazasından sonra korkmaya başladım yağışlı havalardan o yüzden sabah çıkmadım evden. bir dhaki sefere bende aranızda olucam inşallah.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
çok hoş olmuş az ve öz bir ekiple güzel yerleri gezmişsiniz hele en son foto zaten yeter harika bir görüntü kıskandım wala
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
-
çok güzel resimler, emeğinize sağlık...
-
Buradan Yılmaz, Muhittin, Ayhan Abi ve kızı Melike, Arif, Kemal, Hasan, Zafer'e beraber yaptığımız bu gezi için teşekkür ediyorum.
Ayrıca Yılmaz'a organizayon için (planlı ve harika) ve bizi misafir eden Savaş'a da teşekkür ederim.
-
kardesim gercekten cok güzel bi gezi oldu benim başima gelenlerden sonra ama yinede degdi valla bizi yanliz birakmayan herkeze ayri ayri tesekkür ederim
-
resimler güzel çıkmış.. güzel bir gün olmuş belli...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
resimler güzel çıkmış.. güzel bir gün olmuş belli...
içindeki insanlar güzel olunca resimler ne haliyle güzel çıkıyor
-
bir sonraki organizasyon ne zaman
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
-
hafta içi bir gezi tertiplenecek hattat hasan kardeşim tarafından ben bu hafta pas geçecem ama önümüzdeki hafta uzun soluklu bir gezi planım var arkadaşların beğenisine sunacam
-
Güzel gezi olmuş tebrikler.
Ayhan abi olarak ismi etiketlenen abimizi nereden tanıyorum diye düşünürken geçen pazar yalova feriborunda kısa süreli sohbet etmiştik şimdi hatırladım
-
Yılmaz abiye (Runbelx) organizasyon için teşekkür ediyorum.sonradan katılmama rağmen güzel bi gezi oldu.Bu organizasyona katılan abilerime hoş muhabbetlerinden ötürü tşk ediyorum.(Kaısar=Hasan)
-
güzel bir gezi olmuş... resilmerde süper çıkmış emeginize saglık..
-
-
Güzel bir gezi olmuş.Geçtiğimiz haftalar içerisinde biz de anadolu yakası sahil şeridini Karadeniz sahillerine kadar gezmek istiyorduk, sizin fotoğraflara bakarak sayenizde gezmiş görmüş olduk.
Yakın bir zaman içerisinde Starforce ile Bartın'a hatta Cide ye kadar Batı karadeniz turu yapmayı planlıyoruz.Grubunuzdan gelmek isteyen arkadaşlar varsa bize katılabilirler.Zaten birkısım arkadaslarla Yalova'da tanışmıştık.
Tur başlangıcı için Hava durumunu takip ediyoruz.Güzergahımız aşağı yukarı aşagıdaki gibi olacak.[IMG][/IMG]
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
serdar abi selamlar..
cide benim memleketim..
sizinle gelmeyi o kadar çok isterim ki aslında...
ama 200lük bir motorla o güzergah bitmez abicim..
benide bitirir kendinide ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------
runbelx adlı üyeden alıntı
içindeki insanlar güzel olunca resimler ne haliyle güzel çıkıyor
senin olmadığın resimler daha bi güzel sanki yılmaz'ım...
aynı sebepten ötürümü acaba ?:D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)