Evet arkadaşlar uzun zamandır aklımızda olan ürgüp göreme gezisini gerçekleştirdik.
5 motor 8 kişi olarak gittik.
1.çelik gürsel
2.mümin abi ve ethemhan
3.dr.ümir ve yüksel(ben)
4.dr.ali
5.koluman muzaffer ve mert(oğlu)
sabah saat 7 de molada buluştuk.7.30'da haraketi gerçekleştirdik.sabah kahvaltısını pozantı-tünel restaruant yaptık.sonra ise yeni açılan niğde otobanından devam ettik.uzun tünellerin zevkini yaşakadık.niğde otobanından çıktıktan sonra.ürgüp göremeye devam ettik.şuan kaç km yaptığımız aklımda değil aklında olan arkadaşlar söylerse sevinirim
ürgüp göremeye vardığımızda ilk yer altı şehrini ziyaret ettik.8 katlıydı buz gibiydi
.ondan sonra ıhlaraya gidip orayıda gezidikten sonra yemeğimizi yedik.anlattım yerlenden fotolar bende yok geziğimiz yerlerin fotoları ethemhan arkaşımızda.sonra ise otelimize yerleştik.sonra ise şarap denemye gittik.çarşının içini gezdik.yemek yedik , güldük , eğlendik sonra ise clup 50 ye gidip baya bi eğlenip kurtlarımızı döktük
ertesi gün ise peri bacalarını çanak çömlek bakmaya gittik.sonra ise testi kebabı yiyip adanaya yolculuğumuzu gerçekleştirdik.
eksik birşey yazdıysam kusura bakmayın çok yorgunum yarına bırakmayayim diye hemencecik konuyu açıp resimleri yükleyeyim dedim.bende az resim var gezip gördügümüz yerlerin resimleri ethemhan arkadaşımızda.
gezide çok eğlendim herkese çok teşekkür ederim.kocaman öpüyorum