Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Polo34 ve Overcloud 11 Eylül İstanbul - Yalova - Çınarcık - Termal gezimiz.

REKLAM ALANI
    overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    12 Eylül 2010 İstanbul konu başlığı altında yapmayı kararlaştırdığımız geziyi havakoşulları nedeniyle bir gün önce çekp 11 Eylül Cumartesi'ye almıştık. Ancak, hem 11 Eylül'de çalışan arkadaşlarımız olduğundan hem de 10 Eylül Cuma günü çıkan aşırı poyraz nedeniyle bazı arkadaşlarımız geziye gelmekten vazgeçmişlerdi.

sabah 09:20'da bostancı adalar iskelesine önceden karar verildiği gibi gittim belki gelen olur diye. sonra 09:30'da tek başıma yola çıktım. ben yola çıktıktan 10dk sonra polo bni cepten aramış tabi ben bunu eskihisar - topçular feribotu haraket ettikten sonra farkettim. neyse konuştuk sözleşik derken saat 12:00 civarı polo34 ile yalova'da buluşup çınarcık'ta ve termal'de gezdik. toplamda 191km yol yaptım. (polo34'un km'si birazdaha fazla olacaktır karşı taraftan geldiği için)

istanbul'da sabah rüzgar fazla yoktu ama eskihisar'a doğru gittikçe etkisini azda olsa hissettirdi. ancak yalova çınarcık ve termal'de rüzgardan eser yoktu. bence gelmeyenler geziyi boşuna kaçırmış oldular.

geri dönüş yolumuzda feribottan eskihisar'da indikten sonra rüzgar etkisini hissedilebilir şekilde arttırmaya başladı ve sahilden dragos'a doğru yakşalırken ufukta pekte hoş olmayan bulutlar görünmeye başladı. sonuç itibariyle saat 18:25'te eve vardım.

Unutmadan, Kartal'da düzenlenen miting yüzünden yollar tam bir kabustu. Sahilyolun'da ters yönden giden arabalar mı istersiniz, kaldırımlardan giden otobüsler mi istersiniz. Tabi bizde ortama uyduk ve kaldırımlara çıka ine bir yol bulup trafiğe fazla takılmadan ilerledik.

Lafı daha fazla uzatmadan isiz fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum.

bir kez daha feribottayım. polo34 ile henüz buluşmadığımızdan fotoğrafta yer almıyor.

yolda karşılaştığım 3 motorlu bir grup. şansa aynı feribota denk geldik. tanışma şansım olmadı ama yanlarındaki eşyalardan uzun bir yola gittiklerini tahmin ediyorum.

bir yanlış sulama kurbanı daha. feribottaki merdivenleri yıkamışlar, aşağı motora doğru inerken ayağım kaydı ve bir kaç basamak kayarak düştüm. kaskı basamaklara sürtmüşüm sert bir şekilde. ağız kısmında ve sol tarafında boydan boya derin çizikler oluştu. bir yerimi sakatlamadğım için şanslıyım.

yalova'dayım.

yalova girişinden bir başka kare.

Polo34 ile buluşmadan önce vakit öldürmek için Yalova merkezinde bir parka gidip dinleniyorum.

Saat 12:00 civarında Polo34 ile buluşup Çınarcık'a gidiyoruz.

Motorlarımızın uzaktan çekilmiş bir fotoğrafı.

Öğle yemeğimiz.

Polo34

ve ben

Bundan sonraki fotoğraflar ise Termal'e ait rastgele kareler.

Polo34 Termal Parkla ilgili ayrıntılı bilgiler vermişti ama yorgunluktan şu an hiçbrini hatırlamıyorum. Göz, miğde ve ayak için ayrı ayrı çeşmeler vardı. Hangi fotoğraf hangisine ait çıkaramıyacağım (bu kadar kötü açıklama olmazki kardeşim!!! )

Yalova'ya yolu düşenlerin Termale gitmelerini şiddetle öneriyorum. Çok güzel ağaçlar altında bir yolu var seyretmeye doyamıyorsunuz, hatta seyrederken uykunuz geliyor.

Polo bu dere yataklarından eskiden gürül gürül sular aktığını anlatıyor..

Dönüş feribotunda iki motorcu ile karşılaşıyoruz. bir CBR 600 F ile diğeri ise VTR gibi bi şeydi yanlış hatırlamıyorsam. 600F bodrumdan geliyormuş. hemen atlıyorum lafa 2 ay önce bende bununla gittim diye adam helal olsun iyi cesaret diye yanıt veriyor

büyük abisi ve küçük kardeşi

bu karede alıştığımız bir manzara ile karşı karşıyayız. istanbul'da birbiriyle yarışan minibüsçüler gibi birbiriyle yarışan iki feribot, bizimkisi ve yanındaki. en arkadaki beyaz ido feribotu yalova'ya doğru gidiyor, yarışla bir ilgisi yok

Sonuç: Uzun zamandır MT'den birileriyle tanışıp bir gezi organizasyonunda bulunmayı istiyordum. aslında 8 motor olcaktık fakat gezi tarihindeki değişiklik ve cuma günü çıkan sert rüzgardan çekinen arkadaşların katılamamasıyla sadece iki kişi olarak bu geziyi gerçekleştirdik. MT istanbul olarak daha fazla etkinlik yapılmasını. Günü birlik geziler ile piknik - mangal organizasyonları ile daha aktif olmamız gerektiğini düşünüyorum ve bu gezinin güzel bir başlangıç olmasını diliyorum.

Son andada olsa geldiğin için teşekkürler Polo
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    4 teker
    çok güzel olmuş gerçekten ama dedigimiz gibi hava muhalefeti ve tarih degişikliginden dolayı istenen şekilde sonlanmadı organizasyon.önümüzdeki pazar günü kısmetse yalova gezisi düşünüyoruz arkadaşlar ben başlık açmıştım ama hala yayına girmedi sanırım
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Termal'e geldiğinizde mesaj atsaydınız (nasıl olacaktı bende bilmiyorum) Termal de ''Turizm eğitim ve çevre derneği bşk''. olarak size buralar hakkında bilgi verebilir,gezilmesi,görülmesi gereken yerleri söylerdim . Keza buraya gelenlerin büyük bir kısmı Termal'deki pek çok tarihi eser,şelale,vs. gibi şeyleri görmeden bilmeden ayrılıyorlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------

Yalova'ya yolu düşenlerin Termale gitmelerini şiddetle öneriyorum. Çok güzel ağaçlar altında bir yolu var seyretmeye doyamıyorsunuz, hatta seyrederken uykunuz geliyor.

O ağaçlar altında dediğiniz yolun başlangıcı Beşiktaş'tan Dolmabahçe'ye oradan Kabataş iskelesi, deniz yoluyla Yalova,Yalova'dan da Termal'e kadar uzanır. Yolun ismi ''Çınarlı Hıyaban''dır. Bu yol Atatürk'ün Yalova Termal'e geliş-gidiş güzergahı olup bizzat kendisinin emriyle 1936 yılında çınarlarla ağaçlandırılmıştır.Yalova'dan Termal'e gidiş yolu tabiri caizse ağaçlardan yapılmış tünel gibidir.Özellikle yaz mevsiminde Yalova'dan Termal'e giden yolda neredeyse güneşi göremezsiniz.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Ama olmaz ki bu da ya...

Hasret çekiyoruz burada, gidip de en özlenecek yerlerin fotoğraflarını dayıyorsunuz gözümüze gözümüze

O değil, hakikaten güzel yerler gezmişsiniz, ama Yalova'nın bir güzelliği de yaşanacak yerinden çok gezilecek, görülecek yerinin olmasıdır; gezilerinizin devam etmesi dileğiyle...
    Hatta yakında bir gün umarım benim de katılabilmem dileğiyle...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

reak41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel gezi olmuş..keşke bi sorun olmasaydıda bende gelseydim off:s:s nse inş başka gezilere...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    çok güzel bir gezi olmuş maşallah ya merak etmeyin gezmeye meraklı 10 kişiyiz belli daha çok gezeriz

motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Yalova İstanbul'a ;Yenikapı'dan 1 saat,Pendik'ten 35 dakika,Darıca Eskihisar'dan 40 dk. uzaklıktadır.Bu kadar süre içerisinde gün oluyor karşıdan karşıya geçilemiyor.İşte o kadar kısa mesafedeyiz.Tüm Yalova'köyleriyle bir ağ gibi saran "Yeşil-mavi yol''u, şelaleleri,Termal kaplıcaları,tarihi eserleri,Bizanslılar'dan kalma ve halen yoğunlukla kullanılan 2000 yıllık hamamları,kent ormanları,yaylaları,Çınarcık ve Armutlu plajlarıyla özellikle motosiklet gezileri için paha biçilemeyecek bir güzergahtır.Şiddetle tavsiye ederim.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    güzel gezi olmuş arkadaşlar ...tekerlerinize sağlık
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Güzel gezi olmuş..
    Kala kala iki cengaver kalmışsınız demek..

Bu arada Selim'cim çantalar yakışmış motora valla..

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    eyvallah sağol engin, haftaya hava iyi olursa yalovaya gideriz inşallah...

çantalar ve ön cam işe yaradı, rüzgarda 90-100 gittik, geldik, motor hafifti, şimdi hem ağırlaştı hemde yol tutuşu iyileşti, ah keşke 250cc olsaymış yakıtı iyi, hızlanması ve son sürati zayıf o kadar ...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    güzel bir gezi olmuş.. bu bayram yine otobüslerde olduğumdan etkin olamadım.ç
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Honta titan ES
    iyi gezmişsiniz arkadaşlar bileğinize sağlık devamını bekliyoruz

tarcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    güzel gezi olmuş fotolara bakarken imrendim valla hele roka balık ohhh mis mis

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı Osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel gezi olmuş..
    Kala kala iki cengaver kalmışsınız demek..

Bu arada Selim'cim çantalar yakışmış motora valla..
    öncü birlik sen olman gerek ...

bir yalovalı olarak gerçekten motorla gezilecek çok güzel doğa güzergahları var..gene bekleriz....
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    On numara olmuş, bu arada Polo 34'd selam, overcloud plakanda yakıyor yani...
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

Çok güzel bir gezi yapmışsınız.. Paylaşım için her ikinize de
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı siyahatmaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    On numara olmuş, bu arada Polo 34'd selam, overcloud plakanda yakıyor yani...
    abi sağol, bizim konuya bakarken seni görmüştüm, keşke sende aramızda olsaydın, regali satmışsın yeni motorun hayırlı olsun ...

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    tekerinize sağlık, uzun zaman oldu ki gezi raporları okuyamıyoruz. ramazan+sıcak ve maddiyat bunda önemli etken diye düşünüyorum
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi sağol, bizim konuya bakarken seni görmüştüm, keşke sende aramızda olsaydın, regali satmışsın yeni motorun hayırlı olsun ...
    Eyvallah canım kardeşim, musait olsaydım yanınızdaydım, amma önümüzde daha nice beraber keyifli geziler inşallah...
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

dmert89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco agilty-125 ;)
    10 numara gezi olmuş,termala bende aracımla gtmiştim gerek termal gerekse yolları çok güzel şiddetle bende tavsiye ederim.Tebrik ederim güzel gezi olmuş..

Kazasız,belasız sürüşler..

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)