kazmaa bi arkadaşım yüzünden katılamadım. tanışmak isterdim. çok üzgünüm
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Basligin duygular ve dusunceler kismi guzel de, resimler kisminda sanki biraz problem var gibi.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Fotografları ilk mesaja ekledim. Katılan herkese teşekkürler yeniden toplanmak güzel.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Referandumdaki tavrimizi net belirten bir fotograf olmus gibi bu.
Derhal bilboardlara falan asilsin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Alper'e bu tarz bir buluşmaya ön ayak olduğu için teşekkür ederiz.
Uzun bir zamanın ardından Tophane'de buluşmak, özellikle son zamanlarda aktivitelere katılma şansı bulamayan arkadaşlarımızla hasret gidermek çok güzeldi.
Bazı arkadaşlarla uzun uzadıya sohbet etme imkanı bulamadan erken bir saatte kalkmak zorunda kaldık. Bu yüzden özür diliyoruz. Saygılar...
= = = Be Aprilia racer! = = =
Ben niye yokum bu fotolarda yaaaaaauu
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Sorularımızla Terör ün resmen beynini yedik, sıkılmadan bütün sorularımız yanıtladığı için teşekkür ederim.Karşımda oturan arkadaşımın ismini unuttum kusura bakmasın isim hafızam sıfır.Terör ün nick ini unutmak mümkün değil Böyle bir buluşma gerçekleştirdiğin için teşekkür ederim Alper.Tanışıp konuşamadığım bir çok arkadaş oldu bir daha ki sefere görüşmek ve tanışmak üzere....
Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:
Biz gelemesek de motorumuzu gönderdik Görkem'le Herkese sevgiler
Ya Görkemle bizi niye tanıştırmadılar yaaaa
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bence arayı soğutmadan bi toplantı daha yapın bakın o zaman katılım bir o kadar daha olur biz toplantılarımızı her hafta çarşmaba günleri yapıyoruz ve inanın süper oluyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Çok güzel, çok eğlenceli bir akşamdı, Alper' e ve gelen herkese bir kez daha teşekkürler...
En kısa zamanda tekrarlarını bekliyoruz
Fotoğraflar için teşekkür ederiz ama bizim kızlar olarak bundan başka bir sürü pozumuz vardı, neden sadece bunu eklediniz,
hem bunda Seher arkadaşımız çıkmamış kız nüfusu az gözüküyor..
Rica etsek diğerlerinide yükleseniz çok iyi olur..
:cherry: :cherry: :cherry:
güzel toplaşma olmuşş bana yaldızlı davetiye gelmediği için gelmeyip protoste ettim...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)