424 Km'lik Kafa Dağıtma Turu
Reklamlar
-
Bu yaz garip bir şekilde geldi. Yağmurlardan, serin havadan bu sene planladığım gezilerin bir kısmı yattı. Çoğumuzun böyle olmuştur sanırım.
İşimin neden olduğu yoğunluk ve strese yazın geç gelmesi eklenince iyice bunalmışım. Önümüzdeki hafta Akçakoca Melenağzı'na gitmeyi planlıyordum, ancak dün akşam iyice bunalmış olduğumu anlayınca haftaı bekleyemedim ve bu sabah motora atlayıp gazlamaya karar verdim.
Ya motor, ya ben bitesiye kadar gazlayacağım diyerek, sabah saat 8'de kontağa bastım. Bunun için 06.30'da kalkmam gerekti. Akşamdan hazırlanmadığım için malzemeleri ayarla, lastikleri bilmem neleri kontrol et derken saat 08:00 oldu. Yahu her sabah 9'a doğru zor uyanıp ofisi 09.30'da güç bela açan adamım, gezi deyince nasıl 06.30'da kalkıverdim hayret.
Rota şöyle oldu: Ankara - Tuz Gölü - Kaman - Kesikköprü - Bala - Ankara
Amacım gezi değil yol almak olduğu için fazla fotoğraf çekmedim. Çektiğim 3-5 foto aşağıdakilerden ibaret.
Konuyu da olay sıcakken açayım dedim. Yarına bıraksam bir daha asla açmayacağımı biliyorum çünkü
Gölbaşı'nda kısa bir kahvaltı - sigara molasından sonra ilk durak Tuz Gölü başlangıç noktası oldu.
Bu fotoda motorumu görebilene bir kola benden
Biraz daha yakından bakacak olursak, motorumdan bu kadar uzaklaşabildiğime inanmıyorum
Bu noktadan sonra 7 km daha devam ettim ve Kırşehir yoluna girdim. Yoldan manzaralar: Göl Hirfanlı Barajı'dır.
Buradan Kaman'a geçtim. Şehiriçi turundan sonra bir çay ocağında koca bardak bir çay içtim. Burada çaycı kendisinin de motorcu olduğunu, Vespa'sı bulunduğunu anlattı. Sonra Kesikköprü Gölüne geçtim ve 2 saat kadar orada oyalandım. Biraz ıslanıp güneşlendim.
Sonrasında Bala yolundaki lanet olası yıllardır bitmek tükenmek bilmez yol çalışmalarının devam ettiğini gördüm. Yeni dökülmüş ziftten geçmek zorunda kaldım ve motor mahfoldu. Paçalarım, çoraplarım zift oldu. Ayakkabılar ve motor temizlenebilir ama pantalon ile çoraplar yallah çöpe gitti. Başka zaman olsa o yolda dinden imandan çıkardım, ama zift mift hiç umrumda olmadı.
Saat tam 19:00'da ofisimin bulunduğu iş merkezinin önündeydim.
Sorunsuz geziler
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
Usengeç adamsin abicim.
Hiç inmeseydin motordan bari.
Bu kadarcik fotoyla kimi kandiriyosun?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
teşekkğrler gezini paylaştığın içinn sıcak baya çarpmıştır senii asfalt eridiğine göre..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
coq adlı üyeden alıntı
Usengeç adamsin abicim.
Hiç inmeseydin motordan bari.
Bu kadarcik fotoyla kimi kandiriyosun?
Valla coq, tuhaf bir ruh halindeydim. Dayanabilsem sanırım motordan hiç inmeyecektim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 ----------
mezit adlı üyeden alıntı
teşekkğrler gezini paylaştığın içinn sıcak baya çarpmıştır senii asfalt eridiğine göre..
Asfalt yumuşadığı için yer yer kamyonlar nedeniyle bozulmuş ama sorun o değildi. Yeni dökülmüş ziftten geçtim bir 300 metre kadar
-
Tuzgölü,Hirfanlı,Ş.Koçhisar...
Aaaah ahh,memleketim benim.Çok özlemişim yauu :(
Konu için çok saol.
-
Tebrikler; Yazın tadını cıkarmak lazım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
kkartalf adlı üyeden alıntı
Aaaah ahh,memleketim benim.Çok özlemişim yauu :(
Bilseydim daha çok fotoğraf çekerdim Aslında coq'un dediği gibi üşengeçlik var bende foto çekmede yahu. Kendimi toparlayayım bu konuda ben Çünkü ne yerler gezdim, hiç foto çekmiyorum.
-
Guzel gezmissin abi rahatlamisindir.Benimde ihtiyacim var bu aralar anca bin km keser beni bu dusuncelerle..
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
-
71Hakan71 adlı üyeden alıntı
Guzel gezmissin abi rahatlamisindir.Benimde ihtiyacim var bu aralar anca bin km keser beni bu dusuncelerle..
Tam bir desarj oldu, iyi geldi. Sen YBR ile daha rahat dolaşırsun.
-
26 Temmuz 2010, 14:02
-
26 Temmuz 2010, 14:36
Type RS adlı üyeden alıntı
... geziler tek kişi olmuyor be aga, en azından bir artçı yada 2. motocu olmalı diye düşünüyorum daha zewkli olsun diye.
Tabii ki arkadaşlarla birlikte yapılan geziler bambaşka oluyor, tad alınıyor. Benim bu gezim herşeyden uzaklaşıp kafa dağıtmak amaçlıydı ve bu doğrultuda işe yaradı
-
26 Temmuz 2010, 14:44
Abi hakkaten güzel gezmişsin.İnsanın bazen ''İMDAAAAAAAAAAATTT''diye bağırası geliyor,yani şu yazıyı yazarken bile bu pisikoloji içerisindeyim,insanlar gözümde kertenkele gibi görünüyor... Nasipse bende Çorumdan Trabzona gidicem 571km...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
26 Temmuz 2010, 14:44
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
-
26 Temmuz 2010, 14:47
Birdahaki Sefere bende katılmak isterim tabi kafa dinlemek için olmazsa
-
26 Temmuz 2010, 15:35
m.şanveren adlı üyeden alıntı
İnsanın bazen ''İMDAAAAAAAAAAATTT''diye bağırası geliyor,.. Nasipse bende Çorumdan Trabzona gidicem 571km...
Vall aben bağırdım gitti Haftaya diye planladığım geziyi bile bekleyemedim. Bu geziden sonra o biraz gecikebilir artık.
Sana da sorunsuz yolculular dilerim. Raporunu bekleriz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 ----------
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Birdahaki Sefere bende katılmak isterim tabi kafa dinlemek için olmazsa
Tabii ki neden olmasın. Gelirim dersen ama haftaya ama sonrasına bir deniz gezisi planlıyorum. Günübirlik Akçakoca Melenağzı, gidiş geliş 600 km civarı tutar. Sabah 05.00 gibi çıkmak gerekir. Akşam 18:00, en geç 19:00 gibi de dönüşe geçmek gerekir.
-
26 Temmuz 2010, 16:03
Bu Haftasonu bizim ankaramtler ile buluşma yapıcaz hocam ama 7-8 ağustos olursa kesin gelirim sizide bekliyoruz çarşamba günki buluşmaya bilginiz olsun bunun da duyurusunu yapalım tam tarihi kararlaştırdıktan sonra hoş gelen olur mu orasını bilmem ama
-
27 Temmuz 2010, 01:14
Paylaşım için teşekkürler
Ziftli yolda gitmek işkence olmuştur...
-
27 Temmuz 2010, 03:21
vakit buldukça gezmek,sıkıldıkça gezmek güzel bir şey,motosikleti icat edenlere teşekkürler,canın sıkıldımı atla üzerine bas gaza kısa koşu 500 km ne dert kalır ne keder insanda paylaşım için teşekkürler
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
27 Temmuz 2010, 03:40
-
27 Temmuz 2010, 09:41
Paylaşım için teşekkürler. Güzel bir gezi olmuş.
Balıkçı olduğumdan kesin baraja olta atar. Öğlen yemeğinde balık yer dönerdim.
Zift olayı olmasa gününüz 4/4 lük olacakmış.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)