ist.düzce bartın amasra safranbolu bolu gezı resımlerımız
Reklamlar
-
14 Haziran 2010, 15:30
Reklamlar
-
14 Haziran 2010, 15:35
Güzel gezi ama resim az :(.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
14 Haziran 2010, 15:37
Adana İl Temsilcisi
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
14 Haziran 2010, 15:40
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi ama resim az :(.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
teşekkürler tahmını olarak kayıtlı 500 üzerınde resım var elımızde ancak mola verdığımız şu dakıka bu kadar yükleyebıldım cünki yola devam kısmetse akşama yada yarın devam edeceğiz resım yüklemeye
-
14 Haziran 2010, 15:40
kazasız belasız abi yolunuz farınız hep açık olsun
-
14 Haziran 2010, 15:42
son uyarıyı ben yapmiştim gezi topiğinde özellikle düzceden sonra zonguldaga kadar durum böyle...araçlar özellikle cok ecele ediyorlar tırları sollamak için..heleki en tehlikeli nokta akçakoca ve ereğli arasında arkadaşlar...
İnişli çıkışlı yollar tır şöförleri bırak motosikleti araçların oluşundan bile rahatsızlar ellerinde imkanları olsa hepsinin üzerlerinden atlayıp gidecekler..yoldan bıkmışlar diyorum artık onlar için sürekli aynı güzargahı gidip gelmekten..gözleri kapali gidiyor her biri...
En son nisan ayında gittim zonguldak/kozluya iki kişiyim 80 le bi viraja girmeye hazırlaniyorum artçimda acemi degil ne yapilması gerektiğini biliyor.. bi anda nerden geldin be adam be mübarek be tırcı.... aynamda mercedes işaretini kocaman görmemle yüreğimin agzıma gelmesi bir olmuştu...virajın ortasında frene bastım ve zor toplamiştim..tırcı dayımın ise dünya umurunda degildi..daha dar alarak solladı bizi ıo süratle cok rahat döndü virajı..
Karşıdan araç gelmiş motosiklet çıkmış umrunda degil resmen kasap her biri..
Geziniz cok güzel gidiyor çadirda kalma olayı cok zevkli olur ayrıyetten..pionerr 200 lü arkadas herhangi bir sıkıntı yaşadımı acaba motoruyla ilgili..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
14 Haziran 2010, 15:48
adanalı adlı üyeden alıntı
Yolunuz açık olsun
sevgili adanalı abimiz teşekkür ederım kısmetse bir gün adanaa zıyaretımızde olur inşallah bol acılı adana kebabı yıyeceğiz senden haberın olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 ----------
sedat_57 adlı üyeden alıntı
son uyarıyı ben yapmiştim gezi topiğinde özellikle düzceden sonra zonguldaga kadar durum böyle...araçlar özellikle cok ecele ediyorlar tırları sollamak için..heleki en tehlikeli nokta akçakoca ve ereğli arasında arkadaşlar...
İnişli çıkışlı yollar tır şöförleri bırak motosikleti araçların oluşundan bile rahatsızlar ellerinde imkanları olsa hepsinin üzerlerinden atlayıp gidecekler..yoldan bıkmışlar diyorum artık onlar için sürekli aynı güzargahı gidip gelmekten..gözleri kapali gidiyor her biri...
En son nisan ayında gittim zonguldak/kozluya iki kişiyim 80 le bi viraja girmeye hazırlaniyorum artçimda acemi degil ne yapilması gerektiğini biliyor.. bi anda nerden geldin be adam be mübarek be tırcı.... aynamda mercedes işaretini kocaman görmemle yüreğimin agzıma gelmesi bir olmuştu...virajın ortasında frene bastım ve zor toplamiştim..tırcı dayımın ise dünya umurunda degildi..daha dar alarak solladı bizi ıo süratle cok rahat döndü virajı..
Karşıdan araç gelmiş motosiklet çıkmış umrunda degil resmen kasap her biri..
Geziniz cok güzel gidiyor çadirda kalma olayı cok zevkli olur ayrıyetten..pionerr 200 lü arkadas herhangi bir sıkıntı yaşadımı acaba motoruyla ilgili..
sevgılı kardeşim senın uyarını zaten okuduk ve yolda bunu dıkkate aldık konuştuk ama o yolu kullanmak istıyorduk uyarın işimize bayağı yaradı kulağımıza küpe yaptığımızdan orda ereğlıde nicki HAYTA 4567 OLAN İSMI ALİ ve arkadaşlarıyla tanıştık onlarda uyarını orda bıze tazeledıler onlarada burdan selamlar
-
14 Haziran 2010, 15:57
askon adlı üyeden alıntı
sevgili adanalı abimiz teşekkür ederım kısmetse bir gün adanaa zıyaretımızde olur inşallah bol acılı adana kebabı yıyeceğiz senden haberın olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 ----------
sevgılı kardeşim senın uyarını zaten okuduk ve yolda bunu dıkkate aldık konuştuk ama o yolu kullanmak istıyorduk uyarın işimize bayağı yaradı kulağımıza küpe yaptığımızdan orda ereğlıde nicki HAYTA 4567 OLAN İSMI ALİ ve arkadaşlarıyla tanıştık onlarda uyarını orda bıze tazeledıler onlarada burdan selamlar
Yolunuz açık olsun tehlikeli yollar ama viraja doyarsınız
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
14 Haziran 2010, 16:03
Sinan abi sen motorumu değiştirdin?
Güzel gezi olmuş bu arada. Yüreğinize sağlık
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
14 Haziran 2010, 16:04
Yolunuz açık olsun Sinan.Resimleri bekliyorum.İyi eğlenceler.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
14 Haziran 2010, 21:36
çok güzel yerler arkadaşlar....
doğayla başbaşa helal size..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
14 Haziran 2010, 21:54
yoılunuz açık olsun takibinizdeyiz....i
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
14 Haziran 2010, 22:13
gezinin sonunda güzel anılar ve bolca resim bizi bekliyor gibi geliyor bana , kazasız sürüşler ve iyi eğlenceler
-
14 Haziran 2010, 22:37
arkadaşlar keşke düzcede biraz kalıp gezebilseydiniz.görülecek doğa harikası yerler var.
-
14 Haziran 2010, 23:56
-
15 Haziran 2010, 00:02
selamlar tamer abi ben duzceden emrah kusura kalmayın abin izlere iyi imkanlar salayamadik gönulul isderdiki daha guzel bişler yapalım ama artk bidakine abi mutlaka bekliyorum duzceye sizleri
-
15 Haziran 2010, 00:24
-
15 Haziran 2010, 00:40
harika gezi ..... kutlarım... sağlıcakla gezin gelin takip ediyoruz....
-
15 Haziran 2010, 00:48
Amasraya tekrar gitmiş gib oldum,çok hoş resimler ama çekiciler çarşısı ve boztepe tarafından görüntü yok umarım devamında vardır. sağolun bana anılarımı yaşattığınız için..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
15 Haziran 2010, 01:39
yorum yapan arkadaşlara teşekkürler,hayırlısıyla sağ salim döndük.güzel bir 4 gün geçirdik arkadaşlar'la.ugur kardeşe,fatih!e,sinan ustaya,berk'e,ereğli de bizleri yolda karşılayan hayat4567 (Ali) ve arkadaşına,Amasra'da Han Büfeden Motosiklet'ci dostu Çetin abiye,Hamburg Campinğ sahibi Erol abiye sağolsun bize çok yardımcı oldu ve siz motosiklet sever dostları'da bekliyor ve son olarak'ta Düzce'de gece geç vakit tanıştığımız ve bize konaklama yeri bulan kaptan81 Emrah ve arkadaşlarına teşekkür ederim
dostlar olunca gezi bir başka oluyor zaman daha güzel geçiyor resimler baya bir fazla bende birkaç resim paylaşmak isterim ama yol yorgunu olduğum için biraz dinlenmeli devamı kısmetse yarın.
yola çıkmaya hazırlanırken
yoldan bir kaç kare'de benden
Adapazarı'ndan bir kaç yol manzarası
Akçakoca yolu,çok güzel bir yoldu,çok tatlı virajlar vardı
ugur arkadaşta aynı trafik polislerine benziyor
gün batımı bir başka güzel
bur'da daha güzel yakalamışım güneşi,yakamoz bir başka güzel görünüyor
Akçakoca Camisi değişik bir yapıya sahip
ve tahnine ilk 5 saatlik yolculuğun ilk durağı akçakoca kamp alanı ve yorgun insanlar
ve enerji dolu yeni bir sabah,mengal ve yemek resimleri yok
ve aslanlı resimlerle bu akşamlık resimler devamı yarın
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)