Börtü Böceği Doğası Bol Gezi (Delmece Yaylası)
Reklamlar
-
13 Haziran 2010, 04:31
Reklamlar
-
13 Haziran 2010, 04:32
Güzel gezmişsiniz abi İstanbulda olsam düşünmeden aranıza katılırdım.Fotoları görünce özendim valla.Yakında zincir dişli setini değiştirmeye gelicem Ramço'nun yanına o zaman bir etkinlikte görüşmek üzere.
Fotoğrafları gecenun bu satindede olsa yüklediğin için teşekkürü bir borç bilirim.Eline koluna sağlık Mete abi.
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
-
13 Haziran 2010, 04:41
71Hakan71 adlı üyeden alıntı
Güzel gezmişsiniz abi İstanbulda olsam düşünmeden aranıza katılırdım.Fotoları görünce özendim valla.Yakında zincir dişli setini değiştirmeye gelicem Ramço'nun yanına o zaman bir etkinlikte görüşmek üzere.
Fotoğrafları gecenun bu satindede olsa yüklediğin için teşekkürü bir borç bilirim.Eline koluna sağlık Mete abi.
Aga inan bugün yatılı Akyazıya geliyorduk Mücahit Erdi arıkan ben...ama nasip olmadı başka hafta sonuna...mücahit89 Akyazılı...oraya yatmalı kalkmalı cumartesi pazar uğrayacaz...şanslısınız...güzel memleketde yaşıyorsunuz...yüklemeler için photobucket sağolsun varolsun...
bi kerpe patlatıcaz yakındır...ilk fırsatta sizle irtibata geçerim merak etme...iyigeceler ben yatar aga...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
13 Haziran 2010, 05:08
mete_han adlı üyeden alıntı
Aga inan bugün yatılı Akyazıya geliyorduk Mücahit Erdi arıkan ben...ama nasip olmadı başka hafta sonuna...mücahit89 Akyazılı...oraya yatmalı kalkmalı cumartesi pazar uğrayacaz...şanslısınız...güzel memleketde yaşıyorsunuz...yüklemeler için photobucket sağolsun varolsun...
bi kerpe patlatıcaz yakındır...ilk fırsatta sizle irtibata geçerim merak etme...iyigeceler ben yatar aga...
Abi bekliyorum sınavlarım olduğu için pek etkinliklere katılamıyorum bu aralar.Gelmeden haberleşirsek bişekilde gelirim abi.
En yakın etkinlikte görüşmek üzere hayırlı geceler.
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
-
13 Haziran 2010, 07:53
mete şimdi gözlerimi açtım ağa sağolasın resimler için... gece 24 de evde olduk...... ama deydi doğrusu... rota baya uzun fakat çok güzel oldu... ybr 2 kişi ile beni üzmedi.... hyo ile gelsem çoook yorulacaktım bu kesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
13 Haziran 2010, 10:23
-
13 Haziran 2010, 10:45
böyle geziler olunca hiç boş zamanım olmuyor
metehan abi ne desen haklısın[COLOR="Silver"]
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
13 Haziran 2010, 10:47
metropolların monotonluğundan azda olsa uzaklaşmışsınız,zaten şehirler insan fıtratına aykırı ,doğa ise uygun,harikasınız tebrikler.
-
13 Haziran 2010, 11:28
mete abi resimler için çook teşekkürler gerçekten gittiğimiz yer çok güzeldi. bendeki resimleri ramçoya veriyorum o sana ulaştırır tamam abi
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
-
13 Haziran 2010, 11:49
mahonyy adlı üyeden alıntı
mete abi resimler için çook teşekkürler gerçekten gittiğimiz yer çok güzeldi. bendeki resimleri ramçoya veriyorum o sana ulaştırır tamam abi
banada ulaştırsın hacı abi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
13 Haziran 2010, 12:17
Abi çok güzel gezmişsiniz tekerinize saglık ...bende çınarcıktaydım hatta siyah hyosung gt 250 motorum korna çaldım sizi görünce peşpeşe çınarcık çıkışında armutluya dogru gidiyordunuz en önde sendin bende sizin yanınıza döndüm tanışmaya gelicektim ama bulamadım...:: :dd
-
13 Haziran 2010, 12:24
okkan adlı üyeden alıntı
Abi çok güzel gezmişsiniz tekerinize saglık ...bende çınarcıktaydım hatta siyah hyosung gt 250 motorum korna çaldım sizi görünce peşpeşe çınarcık çıkışında armutluya dogru gidiyordunuz en önde sendin bende sizin yanınıza döndüm tanışmaya gelicektim ama bulamadım...:: :dd
Hacı abi durup geleydin ya peşimizden beraber çıkardık yaylalara
-
13 Haziran 2010, 12:32
-
13 Haziran 2010, 12:37
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
ben buraları hatırlıyorum sanki
ya 10 kere gitsen yine gidilcek yerler süper hele o gölün kenarı harika o yollar vs vs süper
yanlız gezide 2 tane cup kullanan arkadaşlar vardı size nasıl ayak uydurdular yorulmadılarmı vaybe benim cupumu hafife alıyomuşum ben
60-70 gittik hacı ara ara 260 ları gördük cuplarla kapiştik hele bi tanesi vardı fena
-
13 Haziran 2010, 12:41
-
13 Haziran 2010, 13:20
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Hacı abi durup geleydin ya peşimizden beraber çıkardık yaylalara
abi sizi gördükten sonra biraz ilerden döndüm peşinize ama bulamadım bidahaa:D:D gelmek isterdim
-
13 Haziran 2010, 13:22
Mete abin yaşlanmış hacı artık en fazla düz yolda basıp gidiyo o kadar..slalom falan traş
-
13 Haziran 2010, 13:41
Güzel gezi olmuş siz her gezide köfte yiyonuz herhal
-
13 Haziran 2010, 13:41
çok güzel gezi olmuş doğrusu
-
13 Haziran 2010, 14:17
mete abi suan resimlere bakabildim valla gercekten süper bi geziydi ewe biraz gec indik ama olsun değer bi gezi oldu herseye ragmen tekrar tekrar teşekkürler böle arkadslık heycanı dolu bir gezi için saygılarımla abim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)