Küçük bir gezi -Paşaköy ve Emirli- 19.05.2010
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel bir gezi olmuş,motorunuzda çok güzel gerçekten.transalpi çok beğeniyorum.
tekeriniz düz bassın.
-
Ofelya adlı üyeden alıntı
güzel bir gezi olmuş,motorunuzda çok güzel gerçekten.transalpi çok beğeniyorum.
tekeriniz düz bassın.
Teşekkür ederim. Bende çok beğeniyorum motorumu. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz
-
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Alışmanız fazla uzun sürmez.
Transalp uyumlu bir arkadaştır, gitmem etmem demez, nazlanmaz
Her motorcunun yolu birgün enduroculuktan geçer
Bu arada günü birlik gezi olmasına ragmen güzel yerlere gitmişsiniz.
Yüreginize sağlık
Sağol arkadaşım. Alışmak bence de çok zor olmayacak, üzmeyecek gibi beni Sadece her yol durumunda ayaklarım tam olarak yere basamıyor o beni endişe ettiriyor bazen. Düz zeminde sorun yok ama yokuşlarda ve gevşek zeminde temkinli olmam gerekiyor. Belki alçak sele alabilirim böyle devam ederse.
Evet dediğiniz gibi kısa bir geziydi ama güzel yerler gördüm
-
Şaşıyorumm İstanbul bu kadar kalabalıkken bu bölgeler ve özellikle Kuzeybatı neden işgale uğramamış...güzel fotolar...bir geziden keyif bence İstanbuldan ne kadar uzaklaşırsan o kadar alınır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Merhaba Orhan Hocam;
Harika bir gezi olmuş, Şile Anadolu Öğretmen Lisesinde oğlum okuyor. Oraları onun için biliyorum. Motosiklet alırken hayalim motosikletle gezip fotoğraf çekmekti. Ülkemizin yollarında en uyumlu üstelik benim fogtoğraf çekmeme en uygun motosiklet her yola uygun Enduro, yani transalp, ama içimde hep bir cruiser vardı, GV250 de karar kıldım. Topiciniz süper olmuş. Yardımcı olursanız bende fotoğrafları GV250'nin genel topicinde değilde özel olarak sizin gibi topicte yayınlayım. Saygılar Orhan Hocam...
Şarköy'de Sigortacı...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Şaşıyorumm İstanbul bu kadar kalabalıkken bu bölgeler ve özellikle Kuzeybatı neden işgale uğramamış...güzel fotolar...bir geziden keyif bence İstanbuldan ne kadar uzaklaşırsan o kadar alınır...
Haklısın Metahan bende elimden geldiğince uzak kalmaya çalıştım zaten Belki km olarak değil ama havası bile farklıydı. Bir ara motoru stop edip sessizliğin tadını çıkarırken farkına vardım gürültüden uzak kalmanın ne kadar güzel olduğunun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------
acoskun adlı üyeden alıntı
Merhaba Orhan Hocam;
Harika bir gezi olmuş, Şile Anadolu Öğretmen Lisesinde oğlum okuyor. Oraları onun için biliyorum. Motosiklet alırken hayalim motosikletle gezip fotoğraf çekmekti. Ülkemizin yollarında en uyumlu üstelik benim fogtoğraf çekmeme en uygun motosiklet her yola uygun Enduro, yani transalp, ama içimde hep bir cruiser vardı, GV250 de karar kıldım. Topiciniz süper olmuş. Yardımcı olursanız bende fotoğrafları GV250'nin genel topicinde değilde özel olarak sizin gibi topicte yayınlayım. Saygılar Orhan Hocam...
Komutanım ne demek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Benimde içimde cruiserin yeri hep ayrıdır ama ülkemizin yolları malum. Bu arada oğlunda bize yakın sayılır, bir işi düşerse mutlaka benim numaramı verin yardımcı olurum. Hatta atlar giderim yardıma ihtiyacı olursa. Çekinmeyin sakın aramak için
Senide böyle giderse endurocu yapıcaz desene hocam
-
Hocam gerçekten çok güzel bir gezi olmuş. Motosiklet insanı gezmeye zorluyor sanki, ama bu zorlamanın sonunda sen de yorgun fakat mutlu oluyorsun. Son olarak fotoğrafları görünce anladım ki senin motorun her türlü yol için uygunmuş.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
timoti dostum gerçekten öyle. Arabamda vardı zamanında ama bu kadar gezme ihtiyacı duymazdım hiç Motoru olunca basıp gidesi geliyor insanın. Evet dediğin gibi her türlü yola uygun Transalp. Yeri gelince otobandada rahatça gidiyorum, yeri gelince toprak-stabilize yolada girebiliyorum. Dün girdiğim yolların bazı bölümleri gerçekten hard enduro yada cross motorları için daha uygun olurdu ama Transalp yüzümü kara çıkarmadı
-
Güzel gezi olmuş arkadaşım,ne stres atmışsındır sen şimdi o yollarda,birde şu Transalp'e hastayım oldum olası,seneye motorum Allah kısmet ederse kesinlikle Transalp olacak İstanbulda asfalt 2 ayaklı camış dolu en güzeli orman hele birde motor Transalp ise,Allah kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın
-
transalp olursa elinin altında istediğin yere gidersin tabi
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
kempes adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş arkadaşım,ne stres atmışsındır sen şimdi o yollarda,birde şu Transalp'e hastayım oldum olası,seneye motorum Allah kısmet ederse kesinlikle Transalp olacak İstanbulda asfalt 2 ayaklı camış dolu
en güzeli orman hele birde motor Transalp ise,Allah kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın
Haklısın arkadaşım, dediğin gibi yoruldum fiziken ama büyük stres attım Dönüşte nerden çıktım bu asfalta dediğim bile oldu. Tam Sarıgazi merkeze giricem arkamda bir market minibüsü arka tekerime kadar yanaşıp kornaya asıldı. İçimden geçen tüm küfürleri ettim ona o anda, sonra boşver uğraşmayayım deyip yol verip gitmesini bekledim.
Sağolasın arkadaşım, Allah hiçbirimize kaza bela vermesin.
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
transalp olursa elinin altında istediğin yere gidersin tabi
Bakalım bende fırsat buldukça gideceğim artık Önümüz yaz nasıl olsa
-
şu tabelada Emirli o tabelade şurası burası derken Allah'tan fazla uzaklaşmamışsın
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
-
Çok güzel bir gezi..
Özgürlük dolu fotoğraflar..
Transalp'te çok güzel çok yakışmış o yollara..
-
ozturkkaan adlı üyeden alıntı
şu tabelada Emirli o tabelade şurası burası derken Allah'tan fazla uzaklaşmamışsın
Vaktim olsa olacağı oydu aslında Boş bir günümde onu da yapıcam zaten
Osbourne adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi..
Özgürlük dolu fotoğraflar..
Transalp'te çok güzel çok yakışmış o yollara..
Teşekkür ederim hocam sağolasın. Seninde cruiser ile girdiğin yolları hatırlıyorum sanada bir enduro yakışır aslında
-
orhan çok mükemmler bir gezi olmuş.abi biraz motordan bahset. nasıl canavar?yakıt olayını hesaplayabildin mi?ya artık karar vermek üzereyim.transalp iice oturmaya başladı kafamda..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
-
tek çıkılırmı bu geziye : ) paylaşım için teşekkürler...
-
ismisi adlı üyeden alıntı
tek çıkılırmı bu geziye : ) paylaşım için teşekkürler...
Çıkılır yahu niye çıkılmasın Hem gezi değil gezicik benimkisi. Fazla vaktim yoktu yoksa daha çok gidecektim dağlara taşlara doğru
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)