Yuvacık Sonrası Aytepe ve Kartepe...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçen sene Oğuz abiyle gittiğimiz yer değil mi bura? Süper yerdi
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
He lan aynı yer ama bşaka bi yerden çıktık...deli gezidk ya...2000 rakımdan uçurumların dibinden yusuf yusuf zirveye çıktık...yok böyle bir sakat yol...
eee feyzırı aldın buralara gidemezsin aga keyif vermez her türlü hararet yapar basıcan yani düldülle...
Bülentde fazeri satıyor araba aldı...
Valla Düldül de duruyo, Fazer aldım, her yere onunla gideceğim diye bir kural yok
-
süper eğlenceli olmuş etkilnlikler gereçten bana uzak gelmem zor ayvaliktan:/ de birşey sorucam motorsiklet.net cikartmasi nerden bulabilriz kimden temin edebilirm bi pmden ulaşabilirmisinz bende istiyormm
-
Ohoo biz asıl geziyi kaçırmışız. Pandacık, organize ettiğin gezilere herkesi davet etmediğini, yalnızca özel üyelerin katılabildiğini duymuştuk. Ama gizliliğin bu kadarına pes!
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Arkama bakıyorum nerde bunlar diye meğerse uçmuş gitmiş CBF'çiler
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
offf offf way ansına yaww
-
siz dönüyordunuz bız ıse yenı gıdıyorduk ancak selamlaşabıldık sizlerle
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Valla Düldül de duruyo, Fazer aldım, her yere onunla gideceğim diye bir kural yok
kanka sen cbf 150 den soğuma...bu ambiansdan kopma...Hatta bugün gelirsin diye umdum ama...
osaday adlı üyeden alıntı
süper eğlenceli olmuş etkilnlikler gereçten bana uzak gelmem zor ayvaliktan:/ de birşey sorucam motorsiklet.net cikartmasi nerden bulabilriz kimden temin edebilirm bi pmden ulaşabilirmisinz bende istiyormm
MT Yönetime mesaj atarsan sana kargoyla yolluyorlar...
aargh adlı üyeden alıntı
Ohoo biz asıl geziyi kaçırmışız. Pandacık, organize ettiğin gezilere herkesi davet etmediğini, yalnızca özel üyelerin katılabildiğini duymuştuk. Ama gizliliğin bu kadarına pes!
Tamerim ben gamsız biri olarak...o an kimi yakaladıysam peşime sürükledim...bunlar planlı şeyler değil...Aytepe planlı ama o ambiansdan keyif alındıktan sonra Kartepe plansızdı...
yani plansız geziler planlı gezilerden her daim keyifli olmuştur...11 motorcuyduk ve 11 imiz (zenon ve erdi haric) tesadüfen bir araya geldi...çoğu arkadaş Sedat 57 nin arkadaşlarıydı ..gelmeleri çok isabet oldu...
Gezilerden herkes farklı şekilde keyif alır unutma...
Kimi motor üzerinde ne kadar durduğuna bakar...
Kimi ilk defa tanısada gezideki arkadaşıyla sanki 40 yıldır samimi olduğuna...
Kimi yediği köftenin lezzetine...kimi gördüğü doğa güzelliklerine...
Kimi keşfetmeye...
Kimi ne biçim bir gezi dediğin anda şansının dönüp yeni yerlere doruğ keşfe çıktığını hissetiği anda...
Kimi de her gezisinin bir önceki geziden daha keyifli olduğunu bilmekten kayif alır...
Ben keyif almaya gittim ve aradığım keyfi buldum hacı...Bu keyfi Yuvacıkdan ayrıldıktan itibaren buldum...
Gizlilik konusunda haklısın...gizli olan güzeldir...özeldir...seçici olmak güzel bir şey...
Aytepeden sonra Kartepe plansızdı...güzergah farklıydı vs...
sen plansız şeylerden hoşlanmazsın...
Chronix adlı üyeden alıntı
Arkama bakıyorum nerde bunlar diye meğerse uçmuş gitmiş CBF'çiler
Katıldığın için sağol dostum...
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
offf offf vay
ansına yavv
Müco çok şey kaçırdın...Erdinin maceralarına şahit olamadın en azından...sırf ona yan...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------
askon adlı üyeden alıntı
siz dönüyordunuz bız ıse yenı gıdıyorduk ancak selamlaşabıldık sizlerle
Yuvacıktan sonra ilk dağılan grup galiba bizdik...yukarıda bayağı oyalandık...çok keyifliydi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mantarlı köfte göze mideye kulağa her seye hoş geliyo ne melem bişeydir bu gecenin bi vakti canın çekiyo
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
-
mete_han adlı üyeden alıntı
aman çekmesin canın hacı...Bilimsel olarak ispatlanamasada bir yerlerin düşermiş Allah muhafaza gece vakti...kim takıcak yerine sonra...
mutfağa gidip atıstırdım bi yerlerim düşmeyecek kadar .. aslında cok de çekmeedi canım zaten ,,, bi yerlerim düşmez dimi
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
-
abi çok güzel yerler gerçekten köfte de resimlerde on numara ama resimleri hep sen çekmişsin senin sadece mavi kaskınla motorun çıkmış..
-
Adana İl Temsilcisi
güzel gezmişsiniz,tebrikler dostlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
metehan abi teşekkürler cok keyif aldım sadece yuvacığa gidip dönsek hiç bi anlamı olmayacaktı kartepe fikri çok güzeldi çok eylenceli geçti herkes birbiriyle çok çabuk samimi olabiliyo bazılarının adını hatırlayamasamda kartepeye eşlik ettikleri için teşekkür ederim hepsine..
-
zenon adlı üyeden alıntı
Valla Ahmet Birde YBR250 sahibi arkadaş Adını neydi tırlayamadım. Dönüşte biz üçümüz geldik cok ta zevkliydi. Aytebe zirveyi ben kacırdım ama kartepe superdi.
Metehan iki tel sacımız var onuda dağınık cekmişsiniz ya....
NOT: Günün en tatsız yanı MEtehanın ucurum şakasıydı
birde yaldır yaldır gitmekti doya doya bakmadım manzaraya doyamadık. He birde dönüş yolunda harbi apaci siniz siz ya valla canınız ama ucuz
hele erdi
Ha son unutmadan o hayin rüzgar neydi oyle ya resmen tokatladı bir sağdan bir soldan bir sağ bir soldan
Evet dönüş yolu güzeldi.Rüzgar biraz sert olsada zevkliydi.Güzel tempoda döndük.
Bendede bi kaç resim var akşama upload ederim.Katılan arkadaşlara tekrar teşekkürler.Vedalaşamadık ama tekrar buluşuruz nasıl olsa
-
P34C3 adlı üyeden alıntı
Evet dönüş yolu güzeldi.Rüzgar biraz sert olsada zevkliydi.Güzel tempoda döndük.
Bendede bi kaç resim var akşama upload ederim.Katılan arkadaşlara tekrar teşekkürler.Vedalaşamadık ama tekrar buluşuruz nasıl olsa
Valla en zevk aldıgım tarafı kartepe ve üçümüzün dönüşü oldu. Tam grup sürüşü oldu bu apacilerden hayor yok bize anladım
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)