16.05.2010 [adana mt] belemedik gezisi
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
Reklamlar
-
çok güzel bir gezi olmuş.
-
Arkadaşlar,
Yine güzel bir gün geçirdik. Hepinize teşekkürler. Yayla evini bize açan Hüseyin kerdeşime ve bizi misefir eden muhterem annesine ayrıca teşekkürler. İyi geceler diliyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
Arkadaslar goruyorumki super bir gezi olmus , Masallah Allah muhabbetiniz artirsin....
Devami insallah daha guzellerine. Aranizda olmayi cok istedim ama malum esimin saglik durumu....Insallah gelecek sefere ......
-
vav Süpersiniz haa. Devamlı atak yapıyorsunuz
-
-
Vay anam vay...
Ne güzel gezmişsiniz öyle.
Gezen yüreğinize yazan ellerinize sağlık a dostlar...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Adana İl Temsilcisi
değerli yorumlarıyla katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkürler.ayrıca bu gezide bizlerle olmayan arkadaşlarımızın kulaklarını da çınlattık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
maşallah yiyip içip yatmışınız zaferimin göbek sebebi anlaşıldı. bu arada resim aralarına gezi notları ekleyip renk katmak daha iyi olur diye düşünüyorum elinize sağlık.
-
Nakadan güzel nakadan hoş gezmişsiniz tebrik ediyorum sizi selamlar herkese
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
aman allahım yaaa süper olmuşşş hele o kısır yok mu ne lezzetli görünüyoo öylee ağzım sulandııı wallaaa
sen kal aşk ben giderim buralardan
-
-
çok güzel bir gezi olmuş,fotolar da çok hoş paylaşım için sağolun...
Her asker yeşil bereli olamaz
-
Gerçekten 10 numara gezi olmuş katılamığım için çok üzüldüm güzel stres atılacak gezi olmuş inşallah bi dahaki sefere
-
Adana İl Temsilcisi
kroscu01 adlı üyeden alıntı
maşallah yiyip içip yatmışınız zaferimin göbek sebebi anlaşıldı.
bu arada resim aralarına gezi notları ekleyip renk katmak daha iyi olur diye düşünüyorum elinize sağlık.
bende senin gibi düşünüyorum kadir kardeş ama yorgun argın geziden gelip,gecenin saat 22.00 sinde ancak bu kadar oluyor.zira resim bekleyen arkadaşlar,arayıp durdular.
VARRADERO adlı üyeden alıntı
Arkadaslar goruyorumki super bir gezi olmus , Masallah Allah muhabbetiniz artirsin....
Devami insallah daha guzellerine. Aranizda olmayi cok istedim ama malum esimin saglik durumu....Insallah gelecek sefere ......
mumin01 adlı üyeden alıntı
Gerçekten 10 numara gezi olmuş katılamığım için çok üzüldüm güzel stres atılacak gezi olmuş inşallah bi dahaki sefere
gözümüz sizleri aramadı değil.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
bomba bir gezi olmuş elinize yüreğinize sağlık gezileriniz sayesinde şu pahabiçilemez anadolunun her bir köşesini sayenizde görüyoruz.ben herzaman derim şu çukurova nın eşi ben zeri yok arkadaş.hem çoğrafi güzellikleriyle hemde coğrafi konumu itibariyle çok güzel bir yer güzelim çukurova.artık şunu itiraf etmeliyim TRT de bile bazen çukurovanın bazı yerlerinde yapılan belgeseller olsun gerekse tanıtımlar olsun o tür proğramları annemle beğeniyle seyrediyoruz.ve seyrederken ilk olarak mersin vaya adananın şurası burası dediğimde proğram seslendirmeni benim dediğimin aynısını deyince annemler çok şaşırıyor.nerden bildin diye soru yönelttiğinde sevgili kulübüm sağolsun okadar çok yer geziyorlarki(maşallah) artık gezi raporlarına baka baka tanır olduk memleketimizi diyorum....sevgili adana mt sakinleri gezilerinizin devamını en kısa zamanda aranızda olmam dileklerimle hoşçakalın...yolunuz hep açık olsunayrıca muzaffer abime ve diğer sevgili adana mt üyelerine selam larımı iletirim...
-
-
yine süper eğlenceli bir gezi oldu. katılmayan arkadaşlarımın katılmasını çok isterdim. inşallah birdaki sefere. bu güzel geziye emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. ayrıca bizleri yayla evinde misafir eden hüseyin kardeşimize ve annesine çok çok teşekkür ederim. nice güzel gezilerde bir araya gelmek dileğiyle hoşça kalın sevgili doslarım.
-
vay be süper olmuş cıvıl cıvıl,doğal çimlerin üstünde içim gitti şelepsizim neyse dert bitti bundan sonrakilere bakarız,hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
-
Çok güzel bir gezi daha gerçekleştirmişsiniz. Bizlerle paylaştığınız için çok çok teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)