3 CBF 150 ve Dipsiz Göl Maceraları...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Süper bir gezi olmuş tebrikler.
-
Güzel gezmişsiniz. Ormanın içinden geçen bu yollar gerçektende güzelmiş.
Paylaşım için teşekkürler 3 çılgın CBF'ci
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
Süper bi gezi olmuş abi..Ellerinize ayaklarınıza tekerlerinize ve en son olaraktan motorlarınıza sağlık
-
çok güzel gezi olmuş tekerinize sağlık dostum siperlik on numara olmuş atam herzamanki gibi heybetli çıktık açık alına :D teşekkürler
-
Vay anam vay...
Gezen yüreklerinize yazan ellerinize sağlık...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
gerçekten güzeldi...Kışın ayrı bir cennet yazaın ayrı bir cennet oralar...ne mutlu ki inşşat vs yapılmıyor çekim merkezi olan bir bölge değil...Çınarcık Armutlu benim için Türkiyenin en güzel yerleri...
Aydoğancım bu arada erdi arıkanın yeni lakabı Dip Gaz Erdi.....ok... bi motora bu kadar yüklenilmez ki yahu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
yeşillik dedinmi akan sular durur. harika yerler varmış yaw.ellerinize sağlık süper olmuş.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Dostum Erdi aslen Ankaralı ve aileside orada...yakın zamanda orada olacak motoruyla...okul bitince illaki orada..motor sürüşünde gelişimini çok hızlı tamamladı...
kendisiyle yakın zamanda tanışırsınız umarım...
Sizlerle ne zaman gezmek nasip olcak kanka...Bende Angara doğumluyum malumun Basınevelr meteoroloji...Elmadağda akserlik günlerimide özlüyorum...Angarayı son bir kez daha görmeye tahammül edebilirim...
İnşallah en yakın zamanda birlikte yol yapmak nasip olur
-
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
evet süper bi geziydi o yollar yaklaşık 6 km çıkış ve iniş abi önümden iki apachi gidiyo bende onları fotluyorum hele gece gelişte süper oldu dağların arasında enduro heycanı içim içime sığmıyodu herkese tavsiye ederim valla
resimler biraz karışık olmuş bu photobucket bize yamuk yaptı
mete abi sanada erdiyede teşekkür ederim süper bi gündü
bende sizlere teşekkür ederim...sayenizde unutulmaz bir gezi yaşandı...
-
Şuna bittim ya işte emektar motor budur.
-
mete seni bu köfte davsından kurtaramayacağız galiba... köftelrde çok güzel duruyordu.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Hayattan tad almayı biliyorsun mete_han, imrenmemek elde değil
-
blue white adlı üyeden alıntı
yeşillik dedinmi akan sular durur. harika yerler varmış yaw.ellerinize sağlık süper olmuş.
hacı hep ben çalışıp gezi fotolarına bakardım bu sefer tam tersi oldu sen çalıştın ben gezdim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------
Doobly adlı üyeden alıntı
Şuna bittim ya
işte emektar motor budur.
-1.jpg[/IMG]
emektar değil mezardan çıkmış hortlak gibi...
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
mete seni bu köfte davsından kurtaramayacağız galiba... köftelrde çok güzel duruyordu.............
köfteyi beğenmezsen benden oluyor hacı...kokusu yeter...off şimdi olcak var ya...
Levsy adlı üyeden alıntı
Hayattan tad almayı biliyorsun mete_han, imrenmemek elde değil
öyle be usta naparsın...cenneti gördüm yani...göl etrafında birde turladık nefes nefese kaldık...motor olmasa nasıl gidicen bu trafikte İstanbuldan çıkmak mesele...köprü vs...2.30 da çıktık yola düşün yani...akşam 12 de evdeydik...
günün nasıl geçtiğini anlamadığın bir gün nasıl eğlendiğimizi tarif eder herhalde...selam sevgiler...
-
köfteyi beğenmezsen benden oluyor hacı...kokusu yeter...off şimdi olcak var ya...
illaki canımı çektireceksin yani....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Rating nedeni mete_han
Konuyu Toplam 30 Üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 18 Misafir)
Levsy, TEKTEKER_RAMÇO, Crazy Motors, ethemm76, mete_han, aquax, AydoganX, Muharrem1, erdemgc, muratdiksöz, skyblade, Kill_zone
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
illaki canımı çektireceksin yani....
valla üşenmem diyorsan ısmarlıyorsan sizin oralarda Tuzlada menşurmuş...valla şimdi uçar gelirim 1 saate ordayım...varmısın aga... her türlüüü ramçooo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)