arkadaşlar herzamanki gibi harikasınız vallaha orda olmak vardı ya
turgay abim kafasına peştemalmı dolamış naapmış çözemedim
çevre düşmanı mehmetim ağaçla aranda ne geçtide dallarına saldırıyorsun diyiver bakim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:43 ----------
orda bir kedi gördüm, adaşım kovalamadımı hayret
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
yine çok güzel eğlenmişsiniz arkadaşlar.hava bayağı serinmiş.ç.gürsel ve turgay abi epey üşümüş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herzamanki gibi yine güzel bir gezi olmuş. Tebrikler
güzel gezi olmuş emeğinize sağlık arkadaşlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Güzel bir gezi olmuş resimlerdeen belli bende bu kafasına peştamalı saran kim diyorum dikkatlı baktıgım halde tanıyamadım meger turgay abiymiş bu arda cengiz senın saçlar görmuyeli iyce dökülmüş...
Gaziantep den selamlar dostlar..
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler
Yüksek Kalite Üstün Performans
tebrikler güzel gezi olmuş,resimler için teşekkürler
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Sevgili arkadaşlar, Adana MT'nin düzenlemiş olduğu her aktiviteden olduğu gibi bu geziden de inanılmaz keyif aldım. Gönül isterdiki bu karelerde tüm ekip olsun ama az kaldı... Emeği geçenlere ve fotoğraflarımıza yorum yapan arkadaşlarıma teşekkürler. Dostluğumuz daim olsun!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 ----------
Gürsel abi, ağaçlar hurma ağacıydı yemekten evvel bir hurma iyi gider diye düşünmüştüm yoksa bende çevreciyim hemde katı...
heh şimdi oldu,valla güzel eğlendik,aydeir abim saçar dökülmedi asker traşı yaptırdım biraz fazla kesmiş barber,yoksa sırma gibidir
Yine güzel bir gezi olmuş. Bu pazar yılın ilk gezisi var mı? ya da bir yerlerde toplanma ve de yeme içme aktivitesi . Çünkü pazar günü hava fırtınalı ve yağışlı olabilir.
manzaralar fotolar ortam çok güzelmiş bu gittiğiniz yer tam olarak nerde kaç km abilerim bilgilendirirseniz sevinirim,bu arada adana mt ile gezilere gitmeye fırsatım olmasada foto ları yakından takip ediyorum
Her asker yeşil bereli olamaz
Arkadaşlar güzel gezi olmuş, tebrikler.. Ayrıca, güzel kareler için de teşekkürler.
Endurocu01, şu sizin DR big'e hastayım gerçekten. Bir nazar boncuğu falan taksanız iyi olur bence
bol manzaralı eylanceli tat aldıgım güzel bir geziydi herkeşlere teşekkürler
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Adana durmak yok yola devam.Kazasız sorunsuz nice sürüşler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)