tek fotocuk mu
Dostum başka foto yükleyeceksen attığın fotoların boyutunu küçült.Yüklenmesini beklerken pc de kitlenme yaratabilir.Bir keresinde 4000*3000 atmıştım 15 foto baya kulağım çınlamıştı
saganakmı oda ne?
sabah kadirin motorunun kayması haricinde çok şükür kazasız belasız evlerimize döndük.
geçmiş olsun kadircim
yagmura yakalanmadık. mangal yapacagımız yere gittigimizde sadece 10 dk yagdı. mekanın üstü kapalı bölümüne geçince hiç ıslanmadık
kahvaltı sırasında bize o mekanı tavsiye eden vedata teşekkürler
katılan tüm arkadaşlara güzel gurup sürüşü için, hoş muhabbetleri için, yanımmızda oldukları için teşekkürler
mangal başındaki yardımları için ayfer ve gürkana ayrıca teşekkürler
ve tabi fotocular bütün gün flaşları yüzümüzde patlatan heranı ölümsüzleştirmeye çalışan arkadaşlar sizlerede teşekkürler (bu topikte bizlerle paylaşacagınızı umuyorum )
helimmm onu unutursam bidaha beni artcı almaz sanırım canımcım sanada teşekkürler gün boyu motorunu benimle paylaştıgın için
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
çok güzel bir gündü çok eğlendik ıslanacaksınız diyenler valla hiç ıslanmadık desek yalan olmaz. herkese teşekkürler......
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
başlıgı düzelttiğin için teşekkürler forrap
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
yooo foto çok ama bende bu kadar vardı bayagı bi foto var
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
Oooo geliyor fotolar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
resimler gelmeye başladı ama bendekileri yükleyemedim. az sonra...
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
heyecanla bekliyoruz fotoları
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)