30 Ağustos Korteji / Foto ve Videolar
Reklamlar
-
30 Ağustos 2009, 20:04
Reklamlar
-
30 Ağustos 2009, 20:05
Helal İstanbul MT size, hadi bekliyoruz resimleri
-
30 Ağustos 2009, 20:14
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
30 Ağustos 2009, 20:18
motor sürmenin zevkini yüzü aşkın motorla ana caddelerde tattık, polisler de bize motorlarıyla eşlik etti, yollar kesildi, çoğu ışıkta direk geçtik, gayet keyifli bir gezi oldu, darısı diğer illerdeki motorcu dostlarımıza
engin evdemisin? yoksa yemeğe mi kaldın? ben sabahtan yorulmuştum, oruç da var, dayanamadım bakırköy yolundan döndüm ...
-
30 Ağustos 2009, 20:20
evet gelsın resımler böyle bir güzel günde sız degerlı abılerım ve ablalarımla bırlıkte olmak gurur verıcı
-
30 Ağustos 2009, 20:25
böyle toplu sürüşlerin hastasıyım.
hele bir de böyle bi anlam yükleyince daha bi hevesi kabarıyor insanın.
gelmek isterdim ama siz ordayken ben daha yeni yatmıştım
29 ekimde görüşürüz artık..
-
30 Ağustos 2009, 20:29
polo34 adlı üyeden alıntı
motor sürmenin zevkini yüzü aşkın motorla ana caddelerde tattık, polisler de bize motorlarıyla eşlik etti, yollar kesildi, çoğu ışıkta direk geçtik, gayet keyifli bir gezi oldu, darısı diğer illerdeki motorcu dostlarımıza
engin evdemisin? yoksa yemeğe mi kaldın? ben sabahtan yorulmuştum, oruç da var, dayanamadım bakırköy yolundan döndüm ...
Ben direk sirkeci den arabalı vapurla eve döndüm..
Tükkan tayfasıyla takılsaydım gecyarısını bulurdu eve dönmem
-
30 Ağustos 2009, 20:40
Helal olsun katılanlara ve Atatürk Cumhuriyetini böyle zor günlerde yanlız bırakmayıp sahip çıkan vatan evlatları sağ olsun
-
30 Ağustos 2009, 20:41
-
30 Ağustos 2009, 20:45
yeschim adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir sürüştü
Emre işe gideceğinden Karaköy'den ayrıldık biz de
Katılan herkese teşekkürler
Gerçekten tüylerim diken diken oldu Cadde'de giderken, hala Türk olmaktan gurur duyan insanlarla aynı tutkuyu paylaşıp yol almak kısa süreliğine de olsa çok güzeldi ve gözlerim doldu
Köprü ortasında yuvarlanan kask hariç herşey yolundaydı. Sanırım biri motorun arkasından düşürdü, ilk etapta kaza mı oldu duygusuna kapılmıştır bizim gibi her gören. Azıcık korkuttu beni
Artçı olan bir bayan nedense köprünün ortasında kafasından çıkartmak istedi kaskını ve bir anda düşürdü kaskı elinden..allahtan birimizin motoruna denk gelmedi o kask..sonradan birisi almış onu köprünün ortasından vermiş kendisine..
Aklıma gelen bir olay da stadın önünde durduğumuz bir anda yanımda yürüyen bir sığırın bana dönüp "Nedir bu bir toplanma mı var?" demesiydi..
-
30 Ağustos 2009, 20:57
-
30 Ağustos 2009, 21:04
Resimleri görünce tüylerim ürperdi.
Ne mutlu Türküm diyene!
-
30 Ağustos 2009, 21:20
İnanılmaz güzel bir etkinlikti. Tüylerim diken diken oldu, kortejin her anında olağanüstü duygular hissettim. Katılan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Ne Mutlu TÜRK ' üm Diyene...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 PM ----------
[QUOTE=osbourne
Aklıma gelen bir olay da stadın önünde durduğumuz bir anda yanımda yürüyen bir sığırın bana dönüp "Nedir bu bir toplanma mı var?" demesiydi..[/QUOTE]
Bende sizin arkanızdaydım o kişi soruyu sorarken. Feribotta da konuştuk zaten. Öyle insanlarla aynı havayı teneffüs etmek çok kötü
-
30 Ağustos 2009, 21:27
Katıldığım ilk kortejdi.Benim için unutulmayacak bir gün oldu.Teşekkür ederim herkese.Başta serhatıma erdem abime ve yavuz abime beni artçı aldıkları için.Seviyorum hepinizi.Bendeki fotoları en kısa zamanda atacağım...
-
30 Ağustos 2009, 21:50
çok kalabalıktı yaaa ben diyordum 20 motor belki vardır ama şaşırdım
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
-
30 Ağustos 2009, 21:51
grurulandım valla helela olsun tum katılanlara
-
30 Ağustos 2009, 21:55
Cok guzel bir etkınlık oldu katılan tum dostlara tesekkurler.Racıngden scotara cruıserdan enduroya kadar her marka ve model motosıklet ve nerdeyse istanbuldakı tum motosıklet kluplerının katıldıgı bır organızasyon oldu.Kazasız ve sorunsuz sekılde tamamlanmasıysa ayrı bır guzellık oldu...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
-
30 Ağustos 2009, 21:56
İyiki katılmışız,ayrıca bu kadar katılımın olmasıda beni gururlandırdı.
Çok teşekkürler MT
-
30 Ağustos 2009, 21:59
fotolara bakılırsa güzel bir kortej olmuş.İstanbul'da olsam katılırdım.
Çok anlamlı bir etkinlik.
Ayrıca, grup sürüşleri de çok güzel oluyor gerçekten.Ne hikmetse sair zamanlarda bizi görmeyen, görmezden gelenlerin gözleri teleskop oluyor.Bizi takmayanlar -"ya, o dursun yol versin, motosiklet olum o, s..tir et ya" diyenler grup olarak gördüler mi bize saygı gösteriyorlar.
-
30 Ağustos 2009, 22:27
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler