[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)
-
Reklamlar
-
çok güzeldi.emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.
-
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
caner bende hiçbir şey yok. ben saat 4 de ağvadan ayrıldım.
-
bekliyoruz 4 gözle.
gelenlerin çoğu haşat olcaktır eve gelince. yatağa atarlar kendilerini
-
bakalım bu resimler yarından önce gelmez heralde ama umut işte :
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
evet arkadaşlar eve ilk gelen benim sanırım... çok güzel bir organizasyondu uzak olan deniz yoluna inat sürekli gidip gelip yüzdük,, sürekli yediğimiz tavuk için diyecek söz yok muhteşemlerdi... yakılan ateş eşliğindeki sohbet eşsizdi, beach volley de oıynayan takımlardan biri olmak onore ediiciydi,, Çağla nın hicbirşey yemeden bir sağa bir sola koşması insan üstü bir davranıştı,, Ağva böle motorcuları bidaha görmezzz.. Katılan herkese ve Başta CADI olmak üzere tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.. benzinim bitiyordu dönüş yolunda büyük stres cektim.. Allahtan bitmeden benzinliği bulabildim... Ağvadan benzin almışım 18:15 eve girişim 19:00..
fotoları yarın şirketten yükleyeceğim...
-
kanka ben 7.30 da geldim
-
-
26 Temmuz 2009, 21:28
resimler az sonra
-
26 Temmuz 2009, 21:30
Arkadaşar öncelikle bujim kırıldığı için beni bekleyen ve anında çözüm üretip ormanda kalmamı engelleyen o isimsiz kahramanlara çok teşekkürler. Buji eskisinden de iyi oldu sanırım
Organizasyondan dolayı Cadıya ve mangalda harikalar yaratan İsmail'e de binlerce teşekkür. Resimleri dört gözle bekliyorum. İyi akşamlar.
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
-
26 Temmuz 2009, 21:33
-
26 Temmuz 2009, 21:38
09,30 Satlerinde cep tele fonu ile cektim
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
26 Temmuz 2009, 21:48
-
26 Temmuz 2009, 21:51
bu benim sizlerle ilk gezimdi biraz tedirgindim başlarda nasıl arkadaşlarla karşılaşıcagımı çok merak ediyordum ama hepiniz süpersiniz sanki sizlerle daha önceden tanışıyormuşuz gibi içten ve sıcak davrandınız ve bi şeyi atlamamak lazım kuyucadısı süpersin çıkışta kamp alanının kapısındaydın motordan inip teşekkür edemedim kafa selamı vermek zorunda kaldım çok ama çok teşekkür ederim insan üstü gayretin için
-
26 Temmuz 2009, 21:52
dönüşümüz de muhteşemdi be usta..
kömür nargilesinde çay keyfi bilem yaptık yani öyle diyim sana..
ama şile'ye arabayla gidenin aklına şaşarım..hayatımda öyle trafik az görmüşümdür..ama her haftasonu oluyormuş..yuh yani millet hala da gidiyor..
bu arada öbür cepheden çektiğin fotoyuda atsana..kendininkileri neden atmadın?
-
26 Temmuz 2009, 21:53
Trafik berbattı hakikaten Şile ışıklardan Ömerliye kadar konvoy vardı milim milim ilerleyen trafik
Motorçulara yol vermeyen araçlar yolda kalan araçlar
Allahım iyiki motorum var
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
26 Temmuz 2009, 22:02
saat 19:30 eve donduk guzel bır hafta sonuydu emeğı gecen herkese cok tesekkurler
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
-
26 Temmuz 2009, 22:17
beach volley resimlerini görmek istiyorum
-
26 Temmuz 2009, 22:34
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler