Bir Hafta sonu gezisi (Ayvalık_Cunda)
Reklamlar
-
Hafta sonu ne yapalım ,geziye hasretliğimizi nasıl giderelim derken kardeşim ile ani bir karar ile 2 motosiklet Ayvalık Cunda adasına gitmeye ve orda kamp yapmayı kararlaştırdık ,ben ve eşim, kardeşim ve eşi ile birlikte cumartesi günü akşama doğru yollara döküldük,asfaltın eridiği ortalama sıcaklığım 35 dereceden aşağıda olmadığı gezimizin ilk durağı cunda adası oldu,cunda adasında tabiat parkının içerisindeki ada campingi gözümüze kestirdik ve akşam 9 sularında çadırımızı kurduk,sonra doğru soluğu cunda adasının içinde aldık yemek faslından sonra,birer bira günün bütün yorgunlgunu aldı,1 gece kalmamıza rağmen gerçekten güzel ve keyif verici bir gezi oldu,yaklaşık gidiş geliş ben 250km kardeşim ise 300km yol yaptı,giderken ve gelirken yolda sıcaktan bol bol durduk ,korumalı montun içinde hic bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum kollarımdan su gibi ter akıyordu ,bu arada ayvalığa gitmeyi düşünenler için bence cunda adası biçilmiş kaftan,diğer motosiklet tutkunu arkadaşlarında buraya gezi düzenlemesini şart görüyüyorum ,işte gezi fotoğrafları ...
Reklamlar
-
Neşeli bir gezi olmus ; tebrikler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
güzel gezi olmuş...hadi bakalım....hep derdik rakı balaık ayvalık..işte onuda gördük sayenizde.saolun
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
rakı balık ayvalık muhteşem havası ve çok güzel bir yer çok güzel gezi olmuş marinada harun ustanın ayvalık tostunuda yeseydiniz bari
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
-
Cundadaki Ada Campinge giden yol çok ıssızdır.Hollowodun korku film sahneleri o ormanlık alanda çekilebilir gerçektende.... zamanında gece 12 de Ada Campinge giriş yaptığımızda "şükürler olsun demiştim.Ah ah eski günlere götürdü bu kareler...Elinze sağlık süper bir gezi....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
Güzel gezi olmuş tebrikler...
-
-
tebrikler , çok güsel olmuş
-
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
23 Temmuz 2009, 00:27
elinize yüreğinize sağlık guzel bir gezi olmuş..Aklım oralarda memleketımde kaldı şımdı cunda resımlerını gorunce..
-
23 Temmuz 2009, 00:30
-
23 Temmuz 2009, 09:30
ozeronder adlı üyeden alıntı
bende burda sıcaktan binemiyorum,resmen rüzgar yakıyor güneşi geçtim..
çadırı gördümmü dayanamıyorum,güzel yer güzel gezi,teşekkürler..
·sevgi eylem ister·
-
23 Temmuz 2009, 09:53
Güzel gezi olmuş olmuş sizden bi önceki hafta sonu bizde cunda ya dogru gaz açmıştık gerçekten güzel biyer. nasipse bu hafta sonuda edremit- akcay taraflarına dogru bujileri çıtlatacaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:47 AM ----------
ya usta keşke sarımsaklı tarafına dogru şeytan sofrasına gitseydiniz benim gözüm yemedi daha yeni zivt atmışlardı ben girmedim di
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
-
23 Temmuz 2009, 09:54
Adana İl Temsilcisi
çok güzel yapmışsınız.hep görmek istediğim,ama bir türlü görmek kısmet olmayan bir yer.keşke daha çok resim olsaydı.paylaşım için teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
23 Temmuz 2009, 10:02
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
-
23 Temmuz 2009, 10:17
evte, çok güzel bi gezi yapmışsınız, evvelki sene bende ordaydım. Harika bir yer
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
23 Temmuz 2009, 10:22
Bu arada o cunda Evren pastanesindekı bıra ıcerken cekılmış olan resım..kapıya dogru ılerleyen sırtı donuk olan garson dayım olur..muhtemelen servisinizi de o yapmıştır..
-
23 Temmuz 2009, 11:39
Adana İl Temsilcisi
eyvallah teşekkürler,dumanxtr kardeşim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
23 Temmuz 2009, 11:42
kaardeş ne kadar hız yaptınız en fzla ?? ve ne kadar yaktı ???
*KyMcO[B][COLOR="Black"][/COLOR][/B]*:bounce:[U][/U]
-
23 Temmuz 2009, 13:51
öncelikle yorum yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim,
mrock adlı üyeden alıntı
Cundadaki Ada Campinge giden yol çok ıssızdır.Hollowodun korku film sahneleri o ormanlık alanda çekilebilir gerçektende.... zamanında gece 12 de Ada Campinge giriş yaptığımızda "şükürler olsun demiştim.Ah ah eski günlere götürdü bu kareler...Elinze sağlık süper bir gezi....
evet dediğiniz gibi gece o yol etrafta hiç ışık olmadığı için biraz ürkütücü oluyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------
ozeronder adlı üyeden alıntı
montsuz motora binme zaten bak biz 38 derecede aslanlar gibi giydik montları sonuçta can daha önemli
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 PM ----------
eby78 adlı üyeden alıntı
elinize yüreğinize sağlık guzel bir gezi olmuş..Aklım oralarda memleketımde kaldı şımdı cunda resımlerını gorunce..
yaw senin memleket bu sene çok pahalanmış herşeye iki katı fiyat çekiyorlar haberin olsun gidince çekersin kulaklarını
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 PM ----------
adanalı adlı üyeden alıntı
çok güzel yapmışsınız.hep görmek istediğim,ama bir türlü görmek kısmet olmayan bir yer.keşke daha çok resim olsaydı.paylaşım için teşekkürler.
adanalı abim doğru söylüyorsun resim biraz az oldu ama toplam gezi 24 saat bile sürmedi cumartesi akşam gittik pazar öğle döndük
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:46 PM ----------
dumanxtr adlı üyeden alıntı
adanalı abi istegin resim olsun dur bi kaçtanede ben atayım
dumanxtr kardeşim seninde resimlerin çok güzel çıkmış böylece bizim resim açığını seninkilerle kapatmış olduk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 PM ----------
hüseyinn adlı üyeden alıntı
kaardeş ne kadar hız yaptınız en fzla ?? ve ne kadar yaktı ???
valla motorları zorlamadan gittik 80-90km arası yol yazlıkçılar sebebiyle baya kalabalıktı, ben 22 ytl lik benzinle gittim geldim kardeşimi bilemiyorum sormadım ama o benden çok daha az yaktı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler