huysuz ama sevimli ihtiyarımı gördüm sanki
Mükemmel bir gezi yapmışsınız abi tekerinize sağlık...
Resimleri koyduğun için teşekkürler... Gerçekten çok eğlenceli gezi idi... Dağ yolları harikaydı.... İşallah birdahaki sefere kalabalık yaparız o yolları...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hiç merak etme gezi takvimine eklendi ağustos sonuna kadar doluluk çok yüksek ilk fırsatta KARABURUN sonrası bu gezi yapılacak tavuklar bu arada iyi pişsin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Sana tavuk değil piliç çevirecem....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
HAYIRLISI İLE şu hayır işleri ile ilgili geziler bitsin ( yaşlılar evi,çocuk yuvası,özürlüler merkezi) birazda kendimize ait mangallı geziler yapalım ramazan bir geçsin bomba topikler gelecek
CENGOMOTO
Herşeyin sırası gelicek baba en sonda beni bölüğüme teslim emek için bir gezi düzenliceksiniz beni bırakıp geri geliceksiniz 15 ay ben offline olucam
hayırlısıyla oda olacak dilerim yakın bir yer olur hafta sonları kapıda motorun bekler seni
CENGOMOTO
bende eşya taşıdım 7 kat bu sıcakta
ama olsun damat ın canını okudum 6 adet tek pide 4 ayran içtim ekonomisini patlattım
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
iki gezide gerçekten çok güzel olmuş,yalnız kömürde çevirme tavuklar çok can alıcı gözüküyor
yıldırım gene döktürmüş koçum be
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
güzel gezmişsiniz tekerinize saglık fotografların hepsi gününüzün güzelliğini özetliyo zaten
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
1 allahın kuluda beni çekmemiş yahu Kullanıyonuz kullanıyonuz 1 resmimizi çekmiyonuz
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)