Bunlarda eksik kalan resimler.
hepsini bir günde ekleyemedim.
Tamamı bu kadardı. Kendimi tebrik ederim.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
bizde ederiz buluşmuşsunuz dört kafadar )) güzel bi gezi ayarlamışsınız gerçekten.
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
paylaşım içn tesekkurler...gözümüz gönlümüz acıldı yaw..
Ne kadar çok resim çekmişsiniz, oralara gitmiş kadar olduk sayenizde
Kuyuya taş atan kişi
çok güzel olmuş ya.emeğinize ve yüreğinize sağlık.emekli bir öğretmenin oğlu olarak ah dedim benim babam da motor sevdalısı olsa...ama benimkisi emekli arkadaşlarıyla yaylalarda çadır kurup kamp yapmaya bayılır.neyse saptırmadan saygılarımı iletiyorum ve tebrik ediyorum..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Hocam ne denirki hepinizi tek tek tebrik ediyorum.
Geçtiğimiz hafta Balıkesir ve Çanakkale sahillerini gezdim Toplam 900 km. yol yaptım. Havran'dan geçip Edremit'e gittim. Eğer sizin gibi örnek teşkil eden büyüklerimin orada olduğundan haberim olsaydı elinizi ayağınızı öpmek için mutlaka gelirdim öğretmenlerim.
(Hanlar yolundan şikayetçiyim ama )
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
aslında her fotoğrafın ayrı bir hikayesi var ama burada ona ne yer, ne de zaman yeter. Yine de kısaca şöyle bağlayalım; "Çok güzel bir ülkede yaşıyoruz, kıymetini bilelim".
vallahi kıskan dım ben neden yokum orda şaka bir yana güzel gezi olmuş kutlarım işlerim nedeniyle gelemedim inşallah seneye karadeniz turunda beraber oluruz HAVRAN MOTOR DOSTLARI
Öğretmenlerimize sevgiler saygılar, çok güzel bir gezi olmuş gerçekten kıskanmamak elde değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:18 PM ----------
Denizli pamukkale resimleri eksik kalmış
onlarda burda ehe
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Kıskandım vallahi süper ya emekli oluncan inşallah böyle gezeriz bizde gezilerinizin devamını dilerim
Muharrem sen ve ben kaçırdık treni. Bidahakine bilet alalım.
Resimlere bak bak bitmiyor yaw.
Yamaç paraşütçülerini iyi çekmişler. Ölü deniz hep hatıralarımdaki gibi.
Necdet hocam yalnız KÖPRÜLÜ KANYON diye bir yer vardı. Oralarada gittiniz mi?
Bazı kanyon resimleri var ama SAKLI KENT e ait heralde.
Ne dersin İbrahim hocam.
{[/=W=\]}
Sebahattin Hocam bir dahakine bende ismimi yazdırayım olmaz mı
Kuyuya taş atan kişi
{[/=W=\]}
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)