Denizli mt 12 temmuz pamukkale-karahayıt-ağlayan kaya şelalesi gezisi ve alabalık:)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel gezmişsiniz tebrikler.Yalnız öndeki motosikletin fotoğrafını çok çekmişsin .Fotoğraf makinasını keşke ona verseydin birazda onu seni çekseydi.Paylaşımın için sağol
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
fotoların devamı diğer arkadaşta bugün yarın fotoları alıp koyıcam devamını.
-
Çok güzel Göremediğim yerlerden biri de Pamukkale en kısa zamanda gitmek istiyoruz, şelele de ayrı güzel balıklar zaten muhteşem yolunuz açık olsun ama dizlik takın inceden bir de korumalı mont giyin, biliyorum sıcak ama ..
-
-
sadeceo adlı üyeden alıntı
yanlış anlamayın lütfen ama
hani derlerya varda bizmi gimiyoruz hesabı bizimkide
para varda bizmi almıyoruz
hava sıcak olsa dahi canımızı güvende tutacak ne varsa giyeriz:D
çünkü kimseyi üzmeye hakkımız yok
yorum için çok teşekkürler yanlış anlamayın lütfen
Yanlış anlamadım ama üzüldüm açıkçası maddi olanaksızlık bir an için aklıma gelmedi sıcak diye giymiyorsunuz sandım özür dilerim gerçekten Özelden adres yazar mısınız bana
-
-
yok yok gerçekten önemli değil
üzülmenize gerek yok
özrünüz canı gönülden kabul olmuştur
dert etmeyin
şükür maddi sıkıntım yok ama şu an geleceğim ile ilgili maddi harcama yapabiliyorum sadece,bu giysilerde gelecek için önemli ama hayat ne yaparbilirimki
özelden mesaj attım bakar mısınız
-
çok güzel yerler...özellikle kazların yüzdüğü yer çok güzelmiş...emeğinize sağşlık...
-
13 Temmuz 2009, 17:25
kazların yüzdüğü kısım pamukkale travertenlerinin altında bulunan sonradan yapılan göle benzer bir kısım geceleri kurbağa sesleri ile gündüzleri kazların sesleri ile süsleniyor
ama geceleri kurbağa sesleri orkestra oluyor adete
kazlar insanlara karşı çok sıcak davranıyorlar
-
13 Temmuz 2009, 20:01
-
13 Temmuz 2009, 20:39
hey yavrum hey bizmde artık bi gezi fotolarımız oldu:Dkazasız belasız ilk gezimizide yaptık artık.inş devamıda gelir...
-
13 Temmuz 2009, 20:47
gelmezmi ya ikimiz yeteriz be ...
destek ekibide olursa iyi olur denizli mt uyuma...
-
13 Temmuz 2009, 20:54
:D abı pekdmrn onnde ıkı grup toplandı admlar 10 dkkada 6 mtra cıktı bz ıkı mtr boynu bukuk gittik ya o koydu acıkcası bana ama bi dahakinde denizli mtyi aramzda görmk isteriz artık...
-
13 Temmuz 2009, 20:57
biz çıkarken onlar daha diğer motorluları bekliyordu bide o var
resmen her motorluyu gelicek de katılcak diye önümüze gelen motorcuya baktık ya
-
13 Temmuz 2009, 21:07
yeschim adlı üyeden alıntı
Çok güzel
Göremediğim yerlerden biri de Pamukkale en kısa zamanda gitmek istiyoruz, şelele de ayrı güzel balıklar zaten muhteşem yolunuz açık olsun ama dizlik takın inceden bir de korumalı mont giyin, biliyorum sıcak ama ..
denızlı güzel şehir daha cok güzellikleri var aslında da gidilmek için zaman yok.aarada bizde böle etkinliklerle gidebilioz görmeyen arkdaslar varsa sizin gibi gelsinler seve seve götürüz pamukkale aglayan kaya güney şelalesi fln bu arada en kısa zmnda diğer ekipmanlarıda tamamlıcaz ztn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 PM ----------
biz çıkarken onlar daha diğer motorluları bekliyordu bide o var
resmen her motorluyu gelicek de katılcak diye önümüze gelen motorcuya baktık ya
gün gelicek bizde gelicek motorları denizli mtyi bklcz ve diğer motorcu dostlarımızıda sabret..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 PM ----------
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Güzel gezmişsiniz tebrikler.
Yalnız öndeki motosikletin fotoğrafını çok çekmişsin .Fotoğraf makinasını keşke ona verseydin birazda onu seni çekseydi.
Paylaşımın için sağol
o kadar istedim bende seni cekem diyede vermedi makinayı arkanı dönmk için yorulma die
-
13 Temmuz 2009, 21:08
sabrın sonu selamettir hadi hayılrısı
-
14 Temmuz 2009, 10:56
bygkhn adlı üyeden alıntı
:D abı pekdmrn onnde ıkı grup toplandı admlar 10 dkkada 6 mtra cıktı bz ıkı mtr boynu bukuk gittik ya o koydu acıkcası bana
ama bi dahakinde denizli mtyi aramzda görmk isteriz artık...
kardeşim üzülme onlar geziye değil yüzmeye gitti karahayıta havuza hem neden koyuyoki 2 motor bi grup yapar ve grubun küçüğü büyüğü olmaz ben gelecektim ama malum sebebini söledim öndere bi dahakine ben sizi götürcem güney şelalesine zamanı siz belirleyim hem bende bulurumm bi kaç motorlu ark. o burukluğunu sileriz
[B][COLOR="Red"]Gitmediğin [/COLOR][COLOR="Cyan"]Yer[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]Senin[/COLOR] [COLOR="Lime"]Değildir...[/COLOR][/B]:queen::queen::queen:
-
14 Temmuz 2009, 12:10
Uzuuun zamandır yapılmayan yapıldı sonunda, ben gelemedim o benim kaybım oldu, Denizli MT nin sayfalarını bir karıştırın, ne zamandan beridir gezi yapılmıyordu ve ne zamandan beridir yapılan gezi fotoları bu kadar ayrıntılı ve vakit ayrılarak MT ile paylaşılıyordu, harika bir gezi olmuş Gökhan ve Sadeceneo yüreğinize sağlık, motorsuzluk kötü be oğlum yoksa bende böyle hevesli arkadaşlarımın yanında olmaya can atıyorum ama, ilerde inş. Cyber neden gelmedi, deli gezen bi adamdı
Sadeceneo bir ricam daha olacak sizden, facebookda'ki "Denizli Motosiklet Tutkunları" Grubunda da paylaş bu fotoları Denizli'den bir kaç orjinal görsel olsun.
Comfirmation Bias
-
14 Temmuz 2009, 12:39
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler