Antalya-izmir.yaklaşık 525 km.fotolu..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
tekerine sağlık güzel yol yapışsın...gündüz yolculuğu nasıl çok sıcak olmadımı ?
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
oldu hemde çok sıcak oldu.hele pantolon varya ıslanmayan yerim kalmadı terden.dizliklerimi kullanmalıydım.birdaha kış haricinde giymem zaten..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
güzel gezi olmus kaç saatte gittin
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
9 saat gibi bir zaman oldu.ama çok fazla zaman harcadım molalarda..
-
Tebrikler. Gayet güzel ve keyifli bir yol olmuş sanırım.
O yolları yıllardır gide gele birçok kez arşınlayan biri olarak, bir motosiklete kavuştuğumda yapmak istediğim yegane yollardan biri olduğunu söyleyebilirim.
Bizlerle de paylaştığınız için ayrıca teşekkürler.
"Size sormak istediğim şu, molalar harici yolculuk toplam kaç saatinizi aldı ve yoldaki ortalama hızınız neydi?" yazmıştım ama, benden önce soranlar olmuş, mesajı düzelteyim dedim.
Ortalama hızınızı hala merak etmekteyim ama
-
şöyle hesap edecek olursak iki yakıt ikmali 10ar dk dan 20 dk.
2 saat kadar da molalarda vakit harcadım.işte 2,5 saat falan olur galiba.
motorla düz yolda 100-110 gibi bir hızla seyrettim.bir ara 135 lerde seyrettim ama yamaçlarda ve tırmanışta 60 lara kadar düştüğüm oldu.ortalama 95 falan diyebiliriz.yakıt olayınıda şöyle yaptım.depoyu doldurdum ve 300 km yapınca tekrar doldurdum depoyu ve 32 tl benzin aldı,300 km sonra.yani karma yakıt tüketimi yaklaşık 300km/32tl çıktı..
-
-
Yolculuğu o yolun sıcaktan soğuğa, soğuktan sıcağa olan hava değişimine göre gayet makul molalarla tamamlamışsınız ve iyi dayanmışsınız. Özellikle pantolonun yarattığı sıkıntıyı tahmin edebiliyorum. Ben olsam çıldırırdım!
Tekrar tebrikler. ;)
-
09 Temmuz 2009, 02:28
çok teşekkürler..umarım bir gün siz de çıkarsınız uzun yollara..
-
09 Temmuz 2009, 02:35
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
çok teşekkürler..umarım bir gün siz de çıkarsınız uzun yollara..
İnşallah. Benim için şimdilik büyük bir hedef olsa da, en büyük dileklerimden biri.
Sağolun.
-
09 Temmuz 2009, 02:45
-
09 Temmuz 2009, 03:56
bişi sorcam ayıp olmazsa:D 500km yolda ne kadarlık yakıt gıttı ?
Arabalar bedenimi,motosiklet ruhumu taşır.
-
09 Temmuz 2009, 04:34
Moderatör
Motorun 5-6 bin devirde teklemesi, hava filtresi ile alakalı. Benimki de aynısını yapıyordu, hava filtresi temiz gözüktüğü için bujiden diyerek bujileri değiştirdim, olmadı karbüratörü söküp temizledim. Yine olmadı hava filtresini parçaladım, dıştan tertemiz gözüken filtrenin içinden bir avuç toz çıktı. Kısaca hava filtrene bakıp temiz diye yeniden takma
Ayrıca motorun boşta ilen durması da hava filtesinden Hava filtresinden olduğunu çözene kadar yaklaşık 800-900 Km yok yaptım, harcadığım fazla benzinde bana eşlik etti yolculuğum boyunca.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
09 Temmuz 2009, 05:33
-
09 Temmuz 2009, 09:15
omur.38
bişi sorcam ayıp olmazsa:D 500km yolda ne kadarlık yakıt gıttı ?
tam hesaplamadım ama yaklaşık 50-55 tl gibi bir yakıt sarfiyatı oldu.
Ömercik
Güzel yol yapmışsınız.Motosikletinizi çok beğendim.Ama kafama takılan birşey var.Şimdi motosikletlerde otoyolda hız sınırı 80 km değil miydi? 80 km'yi geçince radara yakalanma gibi bir durum söz konusu olmadı mı?
evet doğru söylüyorsunuz ama yolda hiç radara denk gelmedim
kartalizma07
güzel gezi olmuş, opet ciyiz herhalde
evet hem motoruma hemde arabama opetten alırım yakıtı..
lucas hava filtresinde sorun olduğunu sanmıyorum.ama haftasonu 4000 km bakımı yapılacak o zaman temizlendiğinde bakacağım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:13 AM ----------
bu arada iyi niyetleri için tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
-
09 Temmuz 2009, 10:19
mükemmel bir gezi ellerinize sağlık
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
09 Temmuz 2009, 11:07
Fotolardan hangi km de nerede durduğun km göstermesine bakınca görülüyor zaten
Güzel bir yolculuk olmuş. Motorunun cc si ve markası nedir acaba ?
-
09 Temmuz 2009, 11:08
İlker' ciğim çok güzel bir seyahat olmuş. GV250 kendini uzun yolda bulan 10 numara bir asfalt motosiklettir. Şehir içi trafikte GV250 nin yorulduğunu düşünüyorum. Ben gv mle 250 300 km lik yollara çıkmaya bayılıyorum. Ama 400 km den sonra tadı kaçıyor derim ben..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
09 Temmuz 2009, 11:18
motosiklet ti "kahramanlar katlı otoparkınamı bırakıyorsunuz ????????
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler