2009 sakarya festival fotografları....
Reklamlar
-
21 Haziran 2009, 22:21
Reklamlar
-
21 Haziran 2009, 22:26
guzel gecmıs resımlerde super elıne saglık orada olamadıgım ıcın uzgunum.
-
21 Haziran 2009, 22:37
-
21 Haziran 2009, 22:46
mt den gelen ama bizim son ana kadar tanışma fırsatımız olmıyan bi çok kişi vardı.
sizide orda görmedik khutuck... bi pankartımız olsaydı belki çok daha güzel olurdu.. en azından hepimiz birlikte olurduk
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
22 Haziran 2009, 00:04
Mesela bende oradaydım, hatta kahvaltıyı yeşil otelde yaptık mı? :D
Genelde festivaller hiç festival olamıyor, ama doğanın cömertliği insanlardan kaynaklanan sorunları görmezden getirebiliyor.
Güzel zaman geçirdim mangalımı yaptım, çadırımda yattım, güneşlendim, bir kaç arkadaşla tanıştım.
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
-
22 Haziran 2009, 02:30
arkadaşlar çok güzel bır festıval oldu,
herkese çok teşekkürler,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
22 Haziran 2009, 02:34
oh oh ne güzel mangallar filan. benim de gözüm hep yemekte. sigarayı bırakınca adam böyle oluyor.
-
22 Haziran 2009, 02:56
Moderatör
Acıktırdınız beni gece gece
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
22 Haziran 2009, 02:57
Lucas adlı üyeden alıntı
Acıktırdınız beni gece gece
ahahah tek değilsin o konuda
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
22 Haziran 2009, 08:47
Güzel eğlenceli oldu yada biz öyle geçmesini sağladık kendimize .Bazı arkadaşlarla bende çooook tanışmayı isterdim ama görüşemedik malesef inşallah bir dahaki sefere tanışırız.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
22 Haziran 2009, 10:28
Mt nin grup içindeki dayanışması ve grup sürüşündeki başarısı çevreden güzel tepkilerle birleşince güzel oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:24 AM ----------
Khutuck güzel fotoğraflar
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
22 Haziran 2009, 10:32
Evet arkadaşlar tembellik yok resimleri (orjinal boyutlarında) bekliyoruz Resimleri yüklemede sorun yaşayan olursa Mecidiyeköy civarlarında bana ulaştırırsa ben hallederim. Bu arada Dilo'nun elveda öpücüğü dün rüyama girdi kan ter içinde uyandım
-
22 Haziran 2009, 10:34
tasarslan adlı üyeden alıntı
Mt nin grup içindeki dayanışması ve grup sürüşündeki başarısı çevreden güzel tepkilerle birleşince güzel oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:24 AM ----------
Benim bile zevk aldığım bir toplu bir sürüş oldu .İhlal yok gaza gelmeler yok sollamalar yok .Bu yüzden arkadaşlar çok teşekkür ederim.
Tasarslan sanada teşekkür ederiz.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
22 Haziran 2009, 10:38
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Benim bile zevk aldığım bir toplu bir sürüş oldu .İhlal yok gaza gelmeler yok sollamalar yok .Bu yüzden arkadaşlar çok teşekkür ederim.
Her zaman
Sapanca merkezde dikkatleri topladık..Sakarya'lı alışık değil çok motosikleti bir arada görmeye
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
22 Haziran 2009, 10:43
tasarslan adlı üyeden alıntı
ümit herşey için teşekkürler
ozzyville adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar tembellik yok resimleri (orjinal boyutlarında) bekliyoruz
Resimleri yüklemede sorun yaşayan olursa Mecidiyeköy civarlarında bana ulaştırırsa ben hallediyorum. Bu arada Dilo'nun elveda öpücüğü dün rüyama girdi kan ter içinde uyandım
diloş herkesin korkulu rüyası haline geldi
sende yokmu fotograf acep
korkut 250 adlı üyeden alıntı
sana katılıyorum gerçekten güzel bir toplu sürüş oldu.
sen naptın gözlük işini?
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
22 Haziran 2009, 10:46
Organizasyonun eksilerine rağmen güzel bir etkinlik oldu.MT grubu ile kısa bir sabah sohbeti yapabildim.(Benim katılım zamanlarım uymadı maalesef).Güzel sohbet ve cana yakınlığınız için teşekkürler.
-
22 Haziran 2009, 10:47
çok güzel geçmiş anlaşılan bidahakine bizlerde geliriz inşallah
-
22 Haziran 2009, 10:48
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
ümit herşey için teşekkürler
diloş herkesin korkulu rüyası haline geldi
sende yokmu fotograf acep
sana katılıyorum gerçekten güzel bir toplu sürüş oldu.
sen naptın gözlük işini?
Az sonra 1 saatliğine izin alıp yaptırmaya gideceğim.Sabaha kadar başım ağrıdı.
-
22 Haziran 2009, 10:50
ergün1968 adlı üyeden alıntı
Organizasyonun eksilerine rağmen güzel bir etkinlik oldu.MT grubu ile kısa bir sabah sohbeti yapabildim.(Benim katılım zamanlarım uymadı maalesef).Güzel sohbet ve cana yakınlığınız için teşekkürler.
kısada olsa tanışma ve sohbet etme imkanımız oldu. İstanbuldaki başka bir etkinlikte çok daha fazla sohbet edebiliriz inşallah...
mkbk adlı üyeden alıntı
çok güzel geçmiş anlaşılan
bidahakine bizlerde geliriz inşallah
hevesini yalovaya sakla ordada hep birlikteyiz inşallah
[/B]
-
22 Haziran 2009, 10:52
Teşekkürler Çağla.Gönül daha fazlasını isterdi.İnşallah birdahakine.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler