Marmaranın , Bursa-Banbırma Arası Sahil ve Koyları
-
09 Haziran 2009, 17:27
Reklamlar
-
09 Haziran 2009, 17:34
Kapıdağ Yarımadası
Merhaba Taglis,
Marmara denizinin kirlilik konusunda içler aıcı halini biliyoruz. Ancak benim yazlığımın bulunduğu Büyükova isimli köyde bu konu sanki bir istisna.
Siz rotanızı biraz daha uzatsaydınız zaten Büyükovayı görecektiniz.
Büyükova Kapıdağ yarımadasının en kuzey ucunda 250 haneli köyüyle saklı kalmış bir cennettir. Atlas dergisinin 2005 yılı yaz aylarının birisinin kapağında bu koy cennete açılan kapı diye reklam edilmiştir.
İşte büyükovanın resimleri :
Sanırım yaz sonu bende motorumla Büyükovaya doğru bir yolculuk yapacağım. Haberleşmek isterim.
Gelirseniz sizi evimizde misafir edebilrim.
Şu anda iş yerimdeyim, kendi bilgisayarımda evimizin ve denizin daha güzel resimleri var.
Şimdiden görüşmek üzere...
-
09 Haziran 2009, 17:38
adamım ne güzel yerlermiş oralar... en kısa zamandan bende gezmeliyim oraları.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
09 Haziran 2009, 17:48
Geçen kış o güzergahın küçük bir kısmında yol almıştım. Gerçekten de harika yerler. Alternatif rotalar insana gezdiğini çok daha fazla hissettiriyor.
-
09 Haziran 2009, 17:53
Yarım Kapıdağ turunu ben de attım, muhteşem yerler. Yalnız dönüşte geçe kalmamak için Balıkesir-Bursa yolundan döndüm, gelecek sefer kıyıdan geçeyim artık
-
09 Haziran 2009, 20:13
-
09 Haziran 2009, 20:46
çok iyi yapmışsınız güzel olmuş...
-
09 Haziran 2009, 20:57
geçen sene aynı güzergahı bende kullandım.Mudanyadan girip bandırmadan çıktım.Sonra kapıdağ yarımadasına Tatlısu tarafından girip Ocaklardan döndüm.Ama bir gece kapıdağda çadırda kaldım gerçekten görülmeye değer yerler...
ellerinize sağlık paylaşım için teşekkürler...
-
09 Haziran 2009, 22:36
Tebrikler cok güzel bir gezi olmus ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
10 Haziran 2009, 02:08
güzel yerler paylaşmışsınız sağolun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
10 Haziran 2009, 02:14
Çok hoş resimler,ne güzel yerler görmüşsünüz Türkiye gerçekten bir cennet,siz de şahit olmuşsunuz.
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
-
10 Haziran 2009, 02:58
çok güzel olmuş gezin arabayla gezdim oralarda keyif almadım resimlere bakarken keyif aldım
-
10 Haziran 2009, 09:14
Cihanne dostum, bilgiler için teşekkürler. Gerçekten sizin oralar da güzelmiş. Durum müsait olursa, elbet ki sizlere katılmak isterim.
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
adamım ne güzel yerlermiş oralar... en kısa zamandan bende gezmeliyim oraları.............
Sana söylemiştim dostum. İşlerini ayarlayıp davetimi kabul etseydin , bu güzellikleri kendi gözünle görüp yaşamış olacaktın. Artık bir sonraki davetime iştirak edersin sanırım.
voyagerx adlı üyeden alıntı
Geçen kış o güzergahın küçük bir kısmında yol almıştım. Gerçekten de harika yerler. Alternatif rotalar insana gezdiğini çok daha fazla hissettiriyor.
Kesinlikle
tbk_1980 adlı üyeden alıntı
Dost kalmak için bir şeylerin ortak olması gerekir mi bilmem ama illaki ortak bir şey istersen "İÇİMİZDE GİZLİ OLAN VE ARA SIRA AÇIĞA ÇIKAN ENDUROCU RUHU YETER" diye düşünüyorum.
gtunerkan adlı üyeden alıntı
çok iyi yapmışsınız güzel olmuş...
Eyvallah.
emrahkrm adlı üyeden alıntı
geçen sene aynı güzergahı bende kullandım.Mudanyadan girip bandırmadan çıktım.Sonra kapıdağ yarımadasına Tatlısu tarafından girip Ocaklardan döndüm.Ama bir gece kapıdağda çadırda kaldım
gerçekten görülmeye değer yerler...
ellerinize sağlık paylaşım için teşekkürler...
Kesinlikle şahane yerler, yollarının bozuk olmasına rağmen tekrar gidilesi yerler.
cakalaz adlı üyeden alıntı
Tebrikler cok güzel bir gezi olmus ...
Teşekkürler.
demirgursel adlı üyeden alıntı
güzel yerler paylaşmışsınız sağolun
Teşekkürler.
coldplay adlı üyeden alıntı
Çok hoş resimler,ne güzel yerler görmüşsünüz
Türkiye gerçekten bir cennet,siz de şahit olmuşsunuz.
Türkemizin cennet olduğunu biliyoruz fakat kirletildiği yerleri görünce üzülüyoruz. Özellikle Marmara denizinde gönül rahatlığı ile yüzülememesi sebebi ile o güzelim koyların zevkini tam çıkaramıyor insan.
salih425 adlı üyeden alıntı
çok güzel olmuş gezin arabayla gezdim oralarda keyif almadım resimlere bakarken keyif aldım
Katılıyorum , arabayla pek keyifli olmuyor. İnsan motosiklet üzerinde kendini daha özgür hissediyor.
-
10 Haziran 2009, 13:54
taglis adlı üyeden alıntı
Bilindiği üzere 06.06.2009 tarihinde , Enduro Clup Festivaline katılmayı panlamıştık.
Farklı bir rota ve bilinmedik mekanlar olsun istedik.
[/COLOR]Serhat kardeşimiz , bize yol arkadaşı oldu ve yolculuk onunla daha da keyifli idi. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
ben de sizlere çok teşekkür ederim, gerçekten harika bir gündü
fakat şunu belirtmemişsin; güzergahımızın en güzel yerleri bayramdere - dutliman arasındaydı.
arkadaşlar, maalesef makinenin pilleri bittiği için oralara ait fotolar alınamadı. bahsettiğim yerler bakir kalmış.. mutlaka görmelisiniz.
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
-
11 Haziran 2009, 02:37
-
13 Haziran 2009, 02:29
oooo sonunda yeniköyü(bayramdere) birileri keşfetmiş gezmiş.:D
arkadaşlar inanın yeniköy den başlayıp kurşunlu ve devamındaki yolları motorunuzla yavaş yavaş gezin inan çaresi olamayn hastalıklı insan bile o güzellikte iyileşir ;) ben de eklicem yeniköy dut limanına az kala gittiğim yerleri elicem.
Yeniköye gelen arkadaşlar haber verirlerse orada sohbet edebiliriz.Ben yaz boyu yeniköy ve çevresinde cross yaparım.
-
13 Haziran 2009, 02:42
harika bir gezi olmuş, resimler de ayrıca şahane. içim gitti be....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler