evet arkadaşlar bugün kü kahvaltıya katılamadım ama yüreğim yanınızdaydı gerçi fuarda görüşebildik şükürler olsun resimleri ve videoları bekliyoruz
evet arkadaşlar bugün kü kahvaltıya katılamadım ama yüreğim yanınızdaydı gerçi fuarda görüşebildik şükürler olsun resimleri ve videoları bekliyoruz
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Kahvaltı süperdi. ben eşim ve 9 aylık kızımız doğa ile katıldık. Tanıdık tanımadık herkes çok sıcak bir ortam vardı. Ufaklık maskot oldu kucaktan kucağa gezdi.
Yemekler yendi pastalar kesildi. sora fuara gidildi. fuarda güzeldi. bundan önceki fuarda bulunan bazı firmalar yoktu fakat onların yerine daha başka firmalar gelmişti.
bu seneki iki fuardada geçen seneki çinli firmaların çoğu yoktu. Kalanlarda zaten kendini marka olarak ispatlamış firmalardı.
Ama süper bir gündü herkesi saygıyla selamlıyorum...
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
evet arkadaşlar kahvaltı süperdi ltf resim çekenler foruma atsınlar bizde faydanalalım
dönüşte yolunda azeri ile beraberdik harem cıkısında azeri yolda kaydı ve motorla beraber düştü allahtan kırmızı ışık yanmıştı ve hızlı degildik ayaklık ve bi parça grenaj gitti ama allahtan kendisinde bişey yoktu
ilk katılımımdı ve katılan herkes sıcak ve cana yakında garipçe ve diger gezilerde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyacagım
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
Benim de ilk katılımımdı. Çok sıcak bir ortam oldu bence. Önümüzde ki buluşmalara bakıcaz artık .. Katılan herkese teşekkürler.
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
herkese selam'lar...
güzel bir gündü,kahvaltı ve banu'nun doğum gününden dolayı eh-biraz karnım doydu
fuar tamda beklediğim gibi değildi,sakin sayılırdı aslında... uygun fiyatlı motosikletler gördüm ama,diğer aksesuarlarda ve koruma ekipmanlarında fiyat farklılıkları çok vardı...
mesela master lock kilit alıyordum,6. seviyede olanından 34,90 TL!!! bir arka stand da ise... 47 EURO!!!!!!
buna YUH!!! derler...
NİC marka dizlik sordum;3 ayrı fiyat çıktı,ama ürün aynı 37 TL,30 TL ve 20 TL... nasıl oluyor bu işler anlamıyorum.... ve deli gibi satıyorlarda.
ben sadece kendime,ufak tefek aksesuar ve alt yağmurluk aldım... kask alacaktım ama son anda vaz geçtim... malum kriz benide yere vurdu
hatta bu gün yanıma kredi kartı bile almadım
katılan tüm arkadaşlarıma ve dostlarıma çoook teşekkürler....
son olarak; kahvaltıyı alper-tim ve skulhunter ile yaptık... muhabbet güzeldi,ayrıca teşekkür etmek istiyorum
ve tabiki diğer arkadaşlarımıda ES geçmek olmaz....
banu,emre,şafak,büşra... ve diğerleri....
FOTOĞRAFLARI HEMEN BEKLİYORUZ!!!!!!!!!!!!!!
Eee?.... Resimler olmadan başlık mı açılır mış?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
paylaşım için teşekkürler.
aranızda olmak isterdim fakat kısmet degilmiş
bir dahaki grüşmeye inşallah..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
GÜRKAN BEY!!!!!!!!!!!
bi dünya fotoğraf çektiniz...
ben yokum!!!!
yazık,günah değilmi ya...
abi ne çabuk eve gittin. bu arada her yerim ıslandı banyo yaptım ev sıcak hala donuyorum
ihtiyar okadar foto çekildik akşamdan filan nerde bunlar ?
bu arada toplantıya GELEN herkeslere tşkler güzel bir gündü
biz motoru süreceğimiz anda yağan yağmurlar daha güzeldi
vayyy be bir fotomu çekmemiş hain amca....
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
TEŞEKKÜRLER resimler süper
ee hani grup fotoları
cem abi senin fotoları da merak ediyoruz sabırsızlıkla bekliyoruz resimleri selamlar
10 numara organizasyondu arkadaslar..emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..kahvaltı ayrı bir süperdi kuş sütü eksik misali..
bir dahaki organizasyonda görüsmek dileğiyle..
'
[COLOR="Blue"]
JustBe..[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)