Darülaceze Foto & Vıdeo 's
Reklamlar
-
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
Reklamlar
-
bence topik amacına ulaştı da fazlası varmı ne
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
ilker abi pusuda sessizce duruyor
-
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
resimler süper bazı fotolar gerçekten duygulandırıyor insanı herkese cok teşekkürler
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
Gerçekten Ama devletimiz sahip çıkıyor heleal olsun bu insanları düşünenlere
-
muhteşem gezi olmuş vallaaa bravo tekrardan
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
gezi güel oldu ama dediğim gibi oradaki insanları ziyaret etmeyi alışkanlık haline getirmemiz gerekir bence şahsen planalrım var kısmet olursa mt. de de paylaşıp yine güzel ziyaretlere imza atarız.. bireysel olarak ta bişiler in farkına varmalı ve uygulamalar yapmalıyız bence!!
-
Emre hangi arada bindin yaaaa.vallahi pes dogrusu.korkulur senden.
-
bide kafayı çıkartmış :D kaçbasıyo abi o ??
-
Cadı fotolar için çok teşekkürler.Motoru alalı 1 sene oldu yolda giderkenki ilk resmimi sen çektin....Sayende avatara koyacak motorlu resmim oldu.
-
arkadaşlar videoları anca yapabildim süre sorunu çıktı azbişi ama ayarlamaya çalışıyorum
ilk video ziyaretin son son anlarındaki ünlü MT kıvırtıkları
devamı gelecek daha dorusu başlarda çekilenler
-
o aracın 0-100 kaç bilmiyosunuz konuşun bakalım alırım anahtarınızı otellerde az binmedim bildiğin golf arabası buna şekil yapmışlar ..
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
-
lijoluna adlı üyeden alıntı
arkadaşlar videoları anca yapabildim süre sorunu çıktı azbişi ama ayarlamaya çalışıyorum
ilk video ziyaretin son son anlarındaki ünlü MT kıvırtıkları
devamı gelecek daha dorusu başlarda çekilenler
bunu böyle yapacağına google videoya koysan olmazmıydı
izleyebilen var izleyemeyen var kardeşim ala alaaa
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
lijoluna turgay abi teşekkürler videolar için ;) youtube jacker :D kurun izleyin herşeyi süper bişi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)