11 cbf 150 çınarcık yolunda....
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok güzel gezi olmuş tebrikler..
-
abi ben bakarken yoruldum sen nası çektin bunları ya bu ne kadar çok resim böle
çok eğlenceli bi gezi olduğu belli tekerinize sağlık
-
Çok güzel bir gezi olmuş, tekerleklerinize sağlık
-
böyle bir gezi olamaz yaaa. motor aşkına bak. şu cbf 150 ye bi kere daha aşık oldum. bir makina bu kadar mı dayanıklı olur. ah ulan şu parasızlığın gözü kör olsun. motor cıkalı 2 sene oldu biz hala cbf 150 alcaz. resimlere ağlayarak baktım. icim eriyo icim. beni duyan yokmu yanıyoruuuuuummmm....
-
Super Moderator
Uğraşmak zorunda olduğum şu kadar sınav olmasa tekdüze bırakmayacaktım sizi, araya farklı bir renk katacaktım ama sadece CBF'ler de yakışmış...
Çok eğlenceli geçtiği her halinden belli, umarım bir sonrakinde yer alabilirim ben de...
-
Mükemmel Bi Gezi Olmus... Resimler o kadar cok ki.. Sabah otursam Aksama kadar anca biter => Tam enduroluk yollar mekanlar.. Cihanda o ruh var Göle Girmek Üzereymiş Resimlerde =>
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
-
işte budur... ben de yollara wuracam kendimi
-
Ya abi şu gezileri yapıp resimleri koyuyosun içim gidiyor heleki bide 11 taneyi bi anda görüncee ölcem yakında yaa ne zaman bitcek bu benim cbf hasretim
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
Moderatör
Yalova'ya geliyorsunuz, hatta dönüyorsunuz, sonra konu açıyorsunuz.. Sakın haber vermeyin gelirken, sakın..!
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Güzel gezmişsiniz.....
Kütük ve ekürisi panda da ordaymış.... O çöp poşeti geçiren panda dimi?... Başkası olamaz zaten...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
he yaa pandayı nerden buldunuz cihan abi ? sarı çizmeli panda ağa
-
Çok güzel bir grup, haliyle güzel bir gezi olmuş..Kazasız sorunsuz nice gezilere.
-
-
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
sağanak yağmur altında 60 km civarı bi yol katettikten sonra neyse ki feribota vardık ve ısınmaya çalıştık
bülent abi
kenan abi
cihan abi
oğuz abi
yunus abi
birol abi
ve nihayet feribottan sonra hava ısındı ve yağmur kesildi, biz de leziz köftelerimizi yemeye doğru yola koyulduk. kolay bi yolculuk sonrası irem köftecisi'ne vardık ve tıkınmadan önceki son pozlarımızı verdik
soldan sağa:
kenan, bülent, cihan, birol, fırat, yunus, mete han
köftelerimizi yedikten sonra 1000 rakımlı yaylaya çıkmak için yola koyulduk
yaylaya doğru tırmanmaya başladığımızda yol kenarında biriken karlar kendilerini yavaş yavaş göstermeye başladılar
çınarcık fikrini ortaya atan ve bu güzel gezinin de temellerini atan mete han abi
oğuz abiyle mete han abi susuzluğa dayanamayıp kar yemeye karar verdiler
sarı çizmeli mete han ağa
cihan abinin yine deli damarı tuttu
tırmanırken bi baktık şelaleden akan su yolumuzu kapıyo, biz de motorları bırakıp hem fotoğraf çekelim, hem de biraz dinlenelim dedik. yerde en az 10 cm derinliğinde su var şelaleden akan
bize özenip 50 cm derinliğindeki kardan geçmeye çalışan scooter
mustafa abi bizi tabiri caizse "tekerlek izimizden" buldu ve "sıcak" bi hoşgeldinle karşılaştı
oğuz abi savaş abiyle konuşurken
yayladan geri döndükten sonra köye biraz dinlenelim, çay içelim de ısınalım dedik ve bi kahveye uğradık
çaylarımızı içtikten sonra feribota doğru yola koyulduk, mustafa abi ve c-eagle bizle vedalaştılar ve ayrıldılar, onlara burdan bize katıldıkları için teşekkür ediyorum
feribottan sonra hepimiz vedalaştık ve kendi yollarımıza doğru ayrıldık. biz kenan abi ve bülent abiyle bostancı çamlık cafe ye gittik ve fener-trabzon maçının ikinci yarısına yetişebildik. yenemediğimiz için uyuz olduk tabi. maçtan sonra okey oynadık, ben yendim
toplamda 230 km yapmış oldum ve hayatımın en güzel günlerinden birini geçirdim. katılan herkese teşekkürler, çok eğlendik, çok güzel bi gezi olmuş oldu. çınarcık fikrini ortaya atan mete han abiye ayrıca teşekkürler. bi dahaki gezilerde görüşmek üzere!
-
-
Cok harika bir gezi olmus kiskandirici goruntuler.gonul isterdiki kocaeliden de gecin....mt den toplaya toplaya gidin oraya....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
Motor değil sanki arazi canavarı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)