2009 yılın ilk kar sucuk mangal MERSİN
Reklamlar
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
vay vatan haini vay. ben de yarın adana Mt mersine gelecek diye sana ulaşmaya çalışayım sen kar altında sucuk ye...
alacağın olsun....
bu arada sedatı da ne zamandır göremiyordum. özlemişim yahu
güzel geziii...
Abi bende sana ulaşmaya calıştım. Adana MT nin Mersin' e gelecegini Cumartesi gunu Yuseyin' den ögrendim (Tesadufen karşılastık) ama Pazar gunu işim vardı. gelemedim Ama Funda Adana MT ile gezileri merak ediyor ilk fırsatta tekrar; Adanaya Funda ile birlikte gitmeyi düşünüyorum. Şoyle motor surmenin keyfine varacagımız bol virajlı yolları olan güzel bir yere gitmek istiyoruz... Hayırlısı ne zaman olur bakalım...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Reklamlar
-
resimleri görünce motosikleti garajdan çıkarasım geldi ya hu.
paylaşımın için teşekkürler
-
-
çok güzel bi gezi olmuş abi kar üstünde çok zevklidir umarım bi kaç sene evvel bende uludağda yapmıştım bi amcanın yeri vardı kendir pişir kendin yeci çok süper oluyor yaww çok fena canım çekti valla
bu arada uludağdaki amca karın ortasında çıplak bi tek yelekle oturuyodu yaww :D:D
-
güzel bir gezi olmuş. ama en hoşuma gideni fotoların boyutları çok ii olmuş tam bi görsel şölen keşke birazdaha fazla olsaydı yinede teşekkürler
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)