[MT ADANA]11 aralık boğsak gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
haydi be kardeşim nezam gireceksiniz şu resimleri agaç olduk istanbulda hadiyiniz bireee
-
Resimleri yükleyip konuyu açsaydınya
-
fazerr adlı üyeden alıntı
haydi be kardeşim nezam gireceksiniz şu resimleri agaç olduk istanbulda hadiyiniz bireee
al sana resimler doya doya bak et kavurmalara
-
şimdilik güzel geçmiş gibi görünüyor,resimlerden anlaşılan yüzünüzdeki ifadelerdende biraz üşümüşsünüz gibi görünüyor ama genel anlamda eğlendiğiniz açık,boracım bişey sorcam ismail abi yardımcı oldumu onu merak ettim
-
Adana İl Temsilcisi
diğer arkadaşlar da resimleri yüklesin hadi bakalım...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
abicim bu resimler nası yükleniyor bi anlatan olursa sevinecem
-
Adana İl Temsilcisi
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
şimdilik güzel geçmiş gibi görünüyor,resimlerden anlaşılan yüzünüzdeki ifadelerdende biraz üşümüşsünüz gibi görünüyor ama genel anlamda eğlendiğiniz açık,boracım bişey sorcam ismail abi yardımcı oldumu onu merak ettim
ismail abi,sabah mola da bize katıldı.mersin'e/çeşmeliye kadar birlikte yol aldık.durduğumuzda da sohbet ettik.ama çeşmeliden sonra gurubun ani fikir değiştirmesi nedeniyle,yörük çadırına gitme kararı alındı.ama yolda olunduğu için,ismail abiye ulaşamadık.daha sonra bir ara bağlantı kurduk ve durumu izah ettik.zaten ondan sonrada hiç karşılaşmadık.akşam onun işi varmış,sabah bizi evine kahve içmeye davet etti ama kalabalık oluşumuzdan dolayı teşekkür ettik ve boğsaktan ayrıldık.
BORA KARAKAŞ (BEN)
-
biz çelik gürsellere gidiyoruz duyurulur
-
11 Aralık 2008, 19:32
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
cengizim gördüğüm resimlerdende bende aynı duygulara kapıldım sanki herkes eve gidecem, duşumu yapacam, tuvaletimi kullanacam,çayımı içip sıcacık yatagıma girecem birdahada asla böyle geziye GİTMEYECEM.ifadeleri gördüm acaba yanılıyormuyum sevgili arkadaşlarım hııı duyamadım bana bişeymi söylemek istiyorsunuz neee
-
11 Aralık 2008, 19:48
arkadaşım ağzının suyunun aktığı yazındanda belli ama yinede fazla üzülme pazar günü tekrarı var
-
11 Aralık 2008, 19:55
demirgursel adlı üyeden alıntı
arkadaşım ağzının suyunun aktığı yazındanda belli
ama yinede fazla üzülme pazar günü tekrarı var
ne ağzımın suyunun akması be kardeşim şu resideki ifadeleri görmüyonmu .....senin degil sen zaten alışıksın böyle şeylere....millet kırıla gitmiş resimlerde dogruyu söylesene iyi bak resimlere
-
11 Aralık 2008, 20:15
-
11 Aralık 2008, 20:21
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bugün sağ salim geldik.inanın son derece keyif aldığımız bir gezi oldu.tamamen doga ile başbaşa,çeşme yok,tuvalet yok,elektrik yok,dağın eteği,deniz kenarı ama şahane mehtap(sanki gündüz gibi),hoş,bol kahkahalı sohbet,çatırdayarak yanan ateş ve gecesi oldukça soğuktu.adeta gece titredik.battaniyaler filan hikayeydi.ama herşeye rağmen muhteşemdi.yine gidelim deseler yine giderim ama bu defa uyku tulumu alarak...
BORA KARAKAŞ (BEN)
-
11 Aralık 2008, 21:24
arkadaşlar sizlere katılmayı çok istememe rağmen olmadı üşümüşsünüz keyfini de almışsınız çaylar ooohhhh sohbet gırla tabi milletinde ağzını sulandırdınız her zamanki gibi ..yeni iyi geziler heğimize
-
11 Aralık 2008, 21:31
-
11 Aralık 2008, 21:44
fazerr adlı üyeden alıntı
ÇATIR KURUP YATACAGIM
Abi yemin ediyorum hastayım Türkçe'ne
bende resimleri ekleyeceğim zaten asıl resimler bendede kendime gelemedim hala.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
-
11 Aralık 2008, 22:17
haluka28 adlı üyeden alıntı
Abi yemin ediyorum hastayım Türkçe'ne
bende resimleri ekleyeceğim zaten asıl resimler bendede kendime gelemedim hala.
sag ol halukçuğum artık bazı kelimeler anlam kazansın diye artık çadır: (ÇATIR)YENİ kelimeler böyle yazılıyor hocammmanlayan anlıyorrr
-
11 Aralık 2008, 22:19
hımmm bunu öğrendiğim iyi oldu.
resimleri yüklüyorum yanlız 100 tane olduğu için biraz uzun sürecek.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
-
11 Aralık 2008, 22:52
arkadasım su adana mt cadırlarını degısse ıı olcak yazın sıcaktan ksın soguktan yatamıyosunuz benım ıcım acıyor...ben yıne dun mısıl mısıl ..sabahta denız keyfı su cok guzeldı..tek eksıgım su acılır portatıf sandalyeler..herkese katılımından dolayı cok tesekuur ederım resım bende cok az ..halukcugum beklıyoruzz resımlerı..yalnız lastıgın kalorısıne hayran kaldım ya
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler