Güzel Bi Gezi Olmuş Ama Hiç Yorum Yok
sitenin favori marmaris grubu geni ve geni kıskandıracak kadar guzel gezi ve peknik olmus...tsk
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
Sizin oralarda hala yaz tabi gezersiniz.. Bi de bize bakın ... Tebrikler..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
keşke sizin oralar gibi bizimde buraların havaları güzel olsada hergün çıksak pikniğe gezmeye tozmaya yaaa offf offff
gerçekten gzel eğlenmişsiniz
Hava güneşli, mükemmel bir deniz.. Motorlarınız ve dostlarınız ile çok keyifli olduğu her karede belli olan bir gün.. Ne kadar da şanslısınız.. İşte hayat'a tat katan anlar..Her gününüz hep böyle güzel olsun.. Güneş'i biraz da bize gönderin
ilk göz ağrım: Kawasaki ER6F
ikinci göz ağrım: Honda 600RR
bakalım 3ncü ne olacak? :)
bol keyifli bir piknik olmuş,kıskandım
sizleri tekrar fotoğraflarda bile olsa görmek beni çok mutlu etti.motosiklet tecrübemi biraz daha artırıp en kısa zamanda aranızda olmayı istiyorum.sevgiyle kalın
cok guzel olmus pıknık...havaya bakın yaaaa ınanamıyorum her yer yagıslı burda orası gunluk guneslık aman nazar degmesın...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Teşekkürler arkadaşım. Amacımız kıskandırmak değil sadece sizlerle neşemizi ve dostluğumuzu paylaşmak...
Haklısın Cakalaz... Yaz sıcaklarında bizler motor kullanamıyorduk. Bizim mevsimimiz daha yeni açıldı...
Teşekkürler Kumsal... Egenin nimetlerinden yararlanıyoruz...
Teşekkürler equinoxxx... İyi temennilerini tüm MT için ben tekrarlıyorum çok saolll...
Teşekkürler SavasKayan...
Merhaba Akın bizlerde seni özledik... Bu haftayı pas geçecez... Ondan sonraki hafta Çövenlide buluşacaz... Selamlar...
Teşekkürler Faik... Batıda yaşamanın bu mevsimlerdeki faydasını görüyoruz...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Marmaris süper bir yer geçen sene gittim seneye tekrar gidicem ama bir farkla arabayla
çok güseL bi gesi olmus.daha nice kazasız belasız gezilere...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Güzel gezi olmuş....diğer gezilerde görüşmek üzere
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Güzel piknik olmuş tebrikler. Bu arada;
Bu görüntüden sonra arabanın süspansiyon sisteminde nekadarlık masraf çıktı
Ayıptır günahtır biz istanbulda yağmur altında arabalarımıza binmek zorunda kalırken siz orda keyif sürün oohhhh...
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
herzamanki gibi gözkamştırıcı bir gezi olmuş,valla artık kıskanıyom heee,motor alınca bende gezecem sizler gibim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Güzel yemek olmuş. Neredeyse 1 yıldır şöyle kalabalık bir geziye katılamadık. İleride görüşmek üzere.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)