Vaay, oralarda hava soğumadı galiba, güzel bir gezi.
Paylaşım için teşekkürler
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
mehmet abi,soner,mesut,afife sultan,ayça yenge,vatanoğlu bukadarda olmazki yaw,motorumuz yok diye nispet yapar gibi herhafta herhafta durmadan gezi yapıyonuz alla alla azdurun yaw gezen var gezemeyen var,ayağı şiş olan var olmayan var demi yaaa.şaka tabiki herşey çokgüzel görünüyo süper olmuş emeğinize sağlık gözlerimiz bayram etti.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
biz ankarada donalım siz denıze gırın hih hiç adil deil bu arada tekerlerınıze saglık
Resimlerin hiç bir tanesini göremiyorum. Normal mi acaba?
= = = Be Aprilia racer! = = =
evet gercektan sizin gezeler cok keyfli ve zeyfkli gecyor ,devamını bekleriz gelecek pazar
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
Yorgun kardeşim,süpersin. Hızına yetişilmiyor. Herşey için çok teşekkürler.
Motosiklet aşkına
Teşekkürler Ümmet Ağbi... Sensiz bir yanımız ek sik ama yinede dolaşıyoruz... Selamlar...
Teşekkürler... Napalım batıda yaşamanın avantajlarını kullanıyoruz...
Teşekürler Jeynajeyna. Elimizden geldiğince dolaşmaya çalışıyoruz...
Ustalarım böyle öğretti...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
walla çok güzel olmuş gelmek isterdim ama gözü kor olsun ehliyetsizliğin ,
bi alsam şunu
abi yol boyunca çevirme ye takıldınız mı?
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
allah sizi nazarlardan korusun.çok güzel grup, çok güzel hava ve fotolar.ben motorumun üzerini üşümesin diye örttüm. gölcük kocaeliden selamlar.
yorgun kardes cok guzel bı tur olmus mılas da ıkamet ederım aradım ama bulamadım bı tur zamanım da pek yok zatı ıs guc bır sorum var tur da ko en dusuk motor kaclık tı 250 ? 600?
[QUOTE=çApIrCı GeNç;1299590]yorgun kardes cok guzel bı tur olmus mılas da ıkamet ederım aradım ama bulamadım bı tur zamanım da pek yok zatı ıs guc bır sorum var tur da ko en dusuk motor kaclık tı 250 ? 600?[/QUO
Sevgili çapırcı Genç... Bizde CC farkı yoktur... Biz gezilerimizde her cins motorla gelen arkadaşımızı yanımıza alırız ... Evet bu gezimiz biraz yüksek cc li motorlarla yapıldı... En düşük cc 600 lük shadow du...
yorgu 48 merakımı bagısla sanırım bı tane 250 lık kanunı mıo gordum ?
ok cok
ıyı ama sımdı bı secım yapmadınız mı ekıbı yavaslatma ıle karsılasmadınız mı yanı arza ve hız motoruna gore sızı yol da yavaslatmaz mı
Marmaristen çıkışta bir tane Kiralık motor olarak gelen 250 cc Virago vardı... O da yolda arıza yapınca 600 lülk Shadov geldi yerine ve böylelikle yolumuza devam ettik. Yolda ki hızımız 70 KM le ile sınırlıdır. Bunun üstünde hızlarla yolculuk yapmayız...
Bu kurallara uymayan arkadaşlarımızda zaten bizlerle yolculuk yapamaz...
evet 70 i hiç geçmiolar ya.Fethiye ye geldiklerinde ben mondi ile ayak uydurabildiğime göre herkes uydurabilir...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
takımınızın kısa bı kurulusunu alabılır mıyım ılk kurulus ve katılımcılar ken dı cevrenız mı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)