Tekrar başka bir gezide buluşmak üzere hoşçakalın...
Tekrar başka bir gezide buluşmak üzere hoşçakalın...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
soner resimler açılmıyo ya yoksa banamı öle geldi,hep çarpı var,bigöremedik
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
açıldı resimlerde ayağı alçılı olan mehemet abinin eşi değilmi ya,hayırdır neoldu kazamı.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Tebrikler gerçekten güzel gezi olmuş. Bu arada ayağı alçılı olduğu halde geziye katılan ablamızı ise 2 defa tebrik ederim
Ben açamadım abi ya :(
Ama güzel gezi idi
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
resimleri göremesemde MT Muğla güzel bir gezi yapmıştır sanırım yine
edit:Resimler image'e taşınınca açıldı...güzel gezi olmuş teşekkürler paylaşım için
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
yorgun 48 fotoğrafları upload ettiğin sitede sorun olduğu için görünmüyordu. Farklı bir siteye upload ettim bu arada yorumların gitti onları bir zahmet tekrar yorumla
Bu arada fotoğrafları upload ederken yerli sitelerden uzak durmaya çalışın. Birçoğunda sorun çıkıyor.
ELİNT abi çok teşekürler.Şimdi kendimi görebiliyorum
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
yazzın ben de fethiyedeydim..
fethiyeye gidince mutlaka yamaç paraşütü yapın ama. mükümmel ötesi bişi.
dünyada en iyi yapılan yerlerden biriymiş fethiye.baba dağdan uçmaya başlıyorsun 2000-3000metreye çıkıyorsun....ölüdeniz ayakları altında vs vs
sayenizde çok zaman geçmese de hatıraları yad ettik.teşekkürler
çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık
hepinizi kask ve korumalı görünce çok sevindim
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Bu haftaki geziyi yoğun ve yorgun geçen haftadan dolayı pas geçtim ama gerçekten yine eğlenmiş bizim tayfa...
gelecek gezilerde görüşmek dileklerimle.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Tesekkürler Elint. Yoruma gerek yoktur zaten resimler herşeyi gösteriyor...
Teşekkürler Servan... Kask ve korumasız motoramı binilir...
Valla anlamam Şahinim Bu hafta bizi ektin.Haftaya Bodrum buluşmasına geleceksin. İşlerini ona göre ayarla...
Sevgili Ümmet agbi. Afife ablamız ev içinde geçirdiği bir küçük kazada ağayını kırdı. Bizi yalnız bırakmamak için geziye katıldı. Yorumların için teşekkürler...
Teşekkürler Chatkut...
Sevgili Ali kardeş. Bizi yalnız bırakmayarak kılavuzlugumuzu yaparak güzel bir gezi yapmamızı sağladığın için asıl biz sana teşekkür ederiz...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Abi bodruma geleceğimi zannetmiyorum
gelecek haftalarda diyelim....
Bir iki yer duydum oralara keşif gezisi düşünüyorum bu haftalarda beğenirsem plana koyarız.
Bu arada paintball ve go kart ı unutmayalım programda
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Soner abi eline sağlık ,tekno ali kardeşimize de tekrar teşekkürler,çok güzel bir geziydi,tüm ekibe selam
Aaaahhhh ah bensiz nasıl eğlendiniz yaa Çok güzel gezi olmuş çok kıskandım valla...
S.Levent ULUTÜRK
Yamaha DragStar XVS 650
evet harika bir tatil yaptınız paylasım icin tsk. bende bu hafta bodruma gidecam bende bi tatil yapaim valla canım cekti,SAHİNBİRİNCİ sana bir soru paintball nerde var?? yada bilen arkadas yardımca olursa sevinirim tsk..
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
soner abicim sabah motorunu bulamadım nereye koydun abi.bu arada ben resim eklemiim abi.sana verince sen uygun gördüğünü koyarsın.gerçkten harika bir geziydi ne eylendik ne eylendik.gelemeyen arkadaşlar adına gerçekten üzülüyorum,keşke onlar da bizimle olabilselerdi.özlem hala yorgun ve hala sesi kısık.e tabi az tepinmedik az bağırmadık.şarkılar mı söylemedik,göbekler mi atmadık.offffff offfffffffffff!!!!tabi ki fethiye rehberimiz tecnoali'ye sonsuz teşekkürler.aslan ali geleceğin büyük motorcusu olacak o.aslında şimdiden öle di mi abiler...
Ahmet ERTÜRK
SUZUKI INTRUDER VL-800
Marmaris
Sizlerle herşey güzel. Bizler teşekkür ederiz...
Kıskanma sevgili Ulutürk'üm... Allahın izniyle daha nice güzel geziler yapacaz...
18/19 Ekimde bizde Bodrumdayız Medusun otelde kalacaz bekleriz.
Sabah sen motoru göremedin heralde sevgili Ahmet koskoca motor evin önünde duruyordu. Saat 12. de evden ayrıldım...
sizlerle tanışmak güzeldi sevgili dostlar. her ne kadar gezinizde sizlere işlerimden dolayı katılamasamda balık pazarındaki muhabbet güzeldi. tekrar gelmenizi dört gözle bekleyecem. görüşmek üzere. rakı balığa devam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)