Şileye doğru uzanan mahşerin 5 motorlusu...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel gezi ve resimler için teşekkürler. Yağmurların başladıgı bu güzel havada keyifli bir gün yaşadık. Öbür resimleride isterük.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
-
Öncelikle tekrar çok geçmiş olsun Ayhan kardeş. Sana birşey olmamış olması en büyük tesellimiz.
Ayrıca bu güzel resimler için de çok teşekkürler. Ellerine sağlık.
-
-
kirki
öncelikle geçmiş olsun demek isterim.
Gerçekten trafikte motorsiklet sürücüleri tamamen görmezden geliniyor.
hani ben henüz bir motosiklet kullanıcısı degilim ama trafikte seyrederken canlı olarak şahit oluyorum.. Motorcu kendini nereye atacagını şaşırıyor.
sanırım motorumu alınca ilk işim farkedilmek adına bir çift lamba ve korna takviyesi olacak.
Gezilerinize katılmayı 4 gözle bekliyorum. bakalım 125 lik motorlar arkanızdan nasıl tırmalayacagım merak ediyorum
-
stahl teşekkürler..
125 likler çok rahat bizimle gelebilir ortalama süratimiz 80 - 90 civarındaydı.. en nihayetinde önemli olan beraber olmak yavaş gideriz gene beraber oluruz sen yeterki gel bizimle...
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
-
kirki adlı üyeden alıntı
not: sabah kötü bir olay geçirdim..sizden rica lütfen arabalardan kendinizi kollayın.. arabalar bizleri görmüyorlar ve görmezden geliyorlar..bugün bilereke ve beni, görerek bana çarptı..motor en az 30 metre sürüklendi..Allaha şükür bende hiç bir şey yok..tam koruma sayesinde..motorun yanında çizikler var o kadar..oda canıma bişey olacağına motora olsun deyip güzel gezimizin fotolarına geçelim...
geçmiş olsun..allah daha kötüsünden korusun..
trafikte önsezilerin daha açık olmasını,
haklı olunan her kaza olayında bile en fazla zarar bizlerin olduğu için olası en kötü durumların olacağını varsayarak, bu ihtimalleride sürekli göz önünde bulundurmamız lazım..
cüneyt bey;
forumdaki mesajlarınızda üst seviye kişilik olduğunuz çok barizdi.
bana göre bir kalite göstergesi olan bu üst seviye durumun
yaşam biçiminiz olduğuna inanıyorum.
selamlar..
-
-
Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun...
düşmeyen öotorcu yoktur, henüz düşmememiş motorcu vardır ;)
moralini bozma, dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin.
TAM KORUMA nın önemini de vurgulamışsın. teşekkürler
geilerinizin devamını dilerim. ama bir de foto eklerken 60x480 ( alttaki hotlink yazan yeri) kopyalayıp yapıştırıver ;)
devamını bekliyoruz kardeşler
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Sanki fotoğraflar biraz az mı olmuş Daha saı olmalıydı ..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
kaldera adlı üyeden alıntı
trafikte önsezilerin daha açık olmasını,
haklı olunan her kaza olayında bile en fazla zarar bizlerin olduğu için olası en kötü durumların olacağını varsayarak, bu ihtimalleride sürekli göz önünde bulundurmamız lazım..
cüneyt bey;
forumdaki mesajlarınızda üst seviye kişilik olduğunuz çok barizdi.
bana göre bir kalite göstergesi olan bu üst seviye durumun
yaşam biçiminiz olduğuna inanıyorum.
selamlar..
Sevgili "kaldera", düşünceleriniz için çok teşekkürler. Sizlerde böyle olumlu bir intiba bırakabilmeyi şeref duymak sayarım. Bütün yapılan, zevklerimizi dolu dolu ve ortaklaşa yaşayabilme çabasıdır. Ancak sizlerle bugüne kadar tanışamamaktan, bir tarafımızın hep eksik kaldığını bilmenizi ister bu boşluğu en kısa zamanda doldurabileceğimizi ümit ederim.
Sevgilerimle.
-
-
hocam çok geçmiş olsun şöyle bi şehir dışı yapamadım ona yanarım
-
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)