Ne güzel geziydi valla, Havran Motor Dostları sağolsunlar onlarda eşlik ettiler bize. Eksiğimiz vardı ama inşallah o da en kısa zamanda aramızda olur Herkese sonsuz teşekkürler
Hayırlı ramazanlar.
Hocam son resimle noktayı koymuşsunuz valla heytt be mondim benim
Kuyuya taş atan kişi
Kadırga dan sonra Assos ta güzeldi muhittin sayende oralarıda gördük yav
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Valla hocam iskeleye inerken böbrek taşı kalmadı desek daha doğru olur
Kuyuya taş atan kişi
güzel bir geziydi ramazan öncesi sizlele daha güzel olduinşallah tekrar buluşuruz kendinize iyi bakın hayırlı ramazanlar
Teşekkürler Muharremim Hepimize hayırlı Ramazanlar.
Ülen Mehmet duy sesimizi. Mangal üçlüsü eksik. Çık be kardeşim sesini duyalım. Sağ olduğunu bilelim. Bak mübarek Ramazan da geldi. Sen de gel be kardeşim.
Erdal ne diyordu?
Hocam o ne yaw nasıl yol o? Ekmek gibi taşlar.
Mondinin zıplamaktan far gözü patladı yeeA
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
ekmek gibi taşlar Erdal yine bomba bir laf patlattı her gezi olduğu gibi
Kuyuya taş atan kişi
Trabzon ekmeği gibi
Roma bizans antik yolu . Bir ara otelin lokantasının ortasından motosiklete geçtim. Masaların arasından ekmek gibi taşların üzerinden hoplaya zıplaya geçtim. Masalarda yemek yiyen turistler bana şaşkın gözlerle bakıyorlardı.
Bende birden yolun ortasında biten masalara anlam verememiştim.
{[/=W=\]}
Hocam hemen uzatacaktınız elinizi masalara doğru hooop balıklar mideye
Kuyuya taş atan kişi
Masalara çarpmadan gidebilmek için çok çaba sarfettim. Ayaklarımı yerlere basa basa ilerledim. Erdalın hali çok komik ti
o ara aklımdan geçmedi değil. Hazır masalardan birkaç taam edecek yiyecek de götüreyim. Bir ara incik boncuk turisttik eşya satan tezgahın üzerine motorla devrilecektim
{[/=W=\]}
Hocam oralardan koca transitle geçiyorlar beaa biz mi geçemeyecektik
Kuyuya taş atan kişi
Tebrikler arkadaşlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
güsel bi gezi kutlarım...bir araya gelebilmek güsel bişi
güsel bir gezi olmuş ben katılamadım ailem geldi umarım bir dahaki sefere geliirm ... artık sınawlarımı atlattayım ibrahiim hoocam banan kıyakk geçersiniiz artık hawuuz dostunuzuum nede olsa ) (nurdan kurum)
HASAN KURUM
evet evet nurdan seni kadırga koyundaki azgın dalgalarla boğuşurken de görmek isterdik, zira biz kendi halimize çok güldük.
çanakkale mt grubuna bize eşlik ettikleri için ve güzel fotoğraflar için ayrıca teşekkür ederiz. Ayrıca akşama kalmayarak neler kaçırdıklarını burada anlatmasak daha iyi olacak kanımca!
benim hyosung gv250 nin güzel fotoğrafı için ayrıca teşekkürler.
Adaş abim bende seni tanıdığıma çok memnun oldum, en kısa zamanda bulışmak üzere sevgiler, saygılar
Kuyuya taş atan kişi
Ben herzaman derim.
Havranlı Muhittin Motosiklet üzerinde (Hangi marka motosiklet olursa olsun) ileri sürüş tekniğini en iyi kullanan abimizdir.
Eşit şartlarda eşit güçte motor la yapılan sürüşte hep önde gelmiştir.
Görünen köy kılavuz istemez?
Bunu artık bazı arkadaşlar kabullenmesi lazım.
{[/=W=\]}
hay Allah bu muhittin yenilgiye doymuyor. Acaba Mert balıkçılığın önüne kim önce varmış?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)