Orhangazi Kalesinin Fethi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel bir gezi olmuş paylaşımın için teşekkürler
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
Güzel gezi .. paylasım için tesekkurler .
-
-
-
güzel bi gezi olmuş ama,resimler biraz az olmuş.camdaki bayrağı çıkartmışsın, emokta görmüştüm ve mükemmel gözüküyodu.
-
maşallah MT nin cengaverleri fetihde yaparmış. yüreğinize sağlık. güzel paylaşım
-
Özgür tekerine sağlık dostum yine yollardasın maaşallah paylaşım için teşekkürler...
-
Motosiklet Eğitmeni
Paylaşım için teşekkürler.
Ama biraz daha fazla resim çeker insan.
Yanlış hatırlamıyorsam, o kalenin bir kopyası Yalova yolu üzerinde yapılıydı.
Ben hep yoldan gelip geçerken gördüğüm için fonksiyonu ne bilmiyorum ama bir ticaret yeri olduğu kesin...
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
29 Temmuz 2008, 21:31
coq adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler.
Ama biraz daha fazla resim çeker insan.
Yanlış hatırlamıyorsam, o kalenin bir kopyası Yalova yolu üzerinde yapılıydı.
Ben hep yoldan gelip geçerken gördüğüm için fonksiyonu ne bilmiyorum ama bir ticaret yeri olduğu kesin...
Resimleri eklerken aklımda Bursa görüntüsü isteyecek ilk kişi olarak geldin üstad
Herşey bir anda oldu masadan tepeyi gördüm çıktım baktım ovaya
emrahkrm adlı üyeden alıntı
Özgür tekerine sağlık dostum yine yollardasın maaşallah paylaşım için teşekkürler...
Emrahçım senide bekleriz Altıparmakta görüyorum arasıra..Caddelerden Yollara inde beraber uzayalım
Wallace adlı üyeden alıntı
maşallah MT nin cengaverleri fetihde yaparmış. yüreğinize sağlık. güzel paylaşım
Daha neler yapar bunlar..
alplion adlı üyeden alıntı
güzel bi gezi olmuş ama,resimler biraz az olmuş.camdaki bayrağı çıkartmışsın, emokta görmüştüm ve mükemmel gözüküyodu.
Beğenmenize sevindim O bayrağı grafik baskı yada tabelacı emeği ile kalıcı yapmalıyım..Motoru yıkadım bayrağıda astım kuruyor
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
kaleyi içten fethetmişiz zaten özgür abi
kazasız sürüşler dilerim
Eses kadar gezemesekte bişiler yapıyoruz..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
29 Temmuz 2008, 21:48
paylaşım için teşekkürler
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
30 Temmuz 2008, 11:01
Özgürcüm bakıyorumda durmuyorsun. Mehmet abi de öyle. Yalovadaki festivalde Mehmet abinin motorunu gördüm bama başkası sürüyordu. bayağıdır görüşemiyoruz sizlerle.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler