Gezdik, yüzdük, yorulduk, geldik
Gezdik, yüzdük, yorulduk, geldik
Resimler için teşekkürler. Gerçekten çok güzel bir gezi oldu, yalnız maalesef orada farkına varamadık ama öyle bir yanmışız ki istakoz gibi oldum. Her yerim kıpkırmızı ve yanıyor :( Napalım Angara'da deniz olmayınca insan nasıl güneşin altına çıkar, denize girmeden ne yapar unutuyor hemen
güzel eğlenmişsiniz,ankarada deniz yok söyleseydiniz tansu çiller yaptırırdı erzuruma yaptırdı ya ankarayada el atardı,ankara ekibinin sivri dillisi pro yok o nerde
Ankaralıyım ama unutmuşuz oraları, anılar anılar...
"Canım buz gibi bira istiyor,ama hanım içme diyor napcem ben"
Endurocu01 senin imzayı gördükçe canım bira çekiyor.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Doktor da gelmiş.....Lam bizim davut ta iyi sardı size.. Güzel geçmiştir gününüz.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
aaa gercekten ayıp ettınız benım nıye haberım yoktu foruma gırınce bı gordum şok oldum
Yine pazartesi, yine sabah, yine iş Ben de gezmek yüzmek yorulup gelmek istiyorum yaaaa
ne demiş büyüklerimiz "7 ÇIPLAK BİR BARAJA YAKIŞIR"
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Katılan tüm arkadaşlar çok teşekkürler bilmeden bir hatamız oldu ise affola.Günaydın Angaralılar. Ne yanmışız be akşam duşa girince anladım yandığımı.En pis doktor ile Emre yandı kanımca.Doktor fazlası ile hakkettiBunlarda bendeki resimler.
Gölbaşı Emreyi markette beklerken...
Hayırdır Özgür ne kara kara düşünüyorsun?
Sürü yaklaşıyor
Ve sürü geldi
Ve saat 10.00 sularında köy ürünleri ağırlıklı kahvaltımızı yapıyoruz.
Kahvaltı sonrası doğru suya hucummmm Allah Allah Allah
Tarzanın rejim yapmış hali
Plaj görünümlü miniplaj
Taylar,kısraklar,karaoğlanlar vs.
Lan oglum Emre yanacan güneş gececek (beynine demiştik)
Tavlayı kim kazandıydı?
Korumalı şort adam krosçu olunca donuna kadar korumalı
Çaylarrrrrrrrrrrr kaç demlik çay içtik yaaaa sayısını unuttum ben.
Ve dönüyoruz
Başka bir gezide görüşmek dileği ile hoşcakalın.
en çok ben eğlendim.dünya göl geçme rekorunu kırdım.gölün etrafında kıyıdan kıyıya daire çizerek 5 km yi 93 dakkada geçtim.
bir de diğer rekorumuz balık yiyenler arası en kuru balık yeme rekoruydu.balık o kadar kuruydu ki,bir anda gölün derinliği yarıya indi .....
bir de en fazla kızarma rekoru kıraraktan dönüşte rüzgar yiyip serinlemek için toprak yolda yi bi ar ımlan 122.7 km yaptım....
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Ulen doktor ne garip adamsın sen hemende istatistik yapmış o verileri nerden buldun nasıl ölçtün hemen.Kıyıdan kıyıya 5 km. imiş. yok deve çüşşşşşşşş.Üşenmedim ölçtüm anasını satıyım işte tamı tamına 920 m.Bilgisayar proğramları yalan söylemez.
Balık konusunda hemfikiriz.Adam da itiraf etti zaten gitme üstüne.Ama sen acaip yandın doktor.Beyaz tenlisin birde.Yortttttt sür yorttttttttt
Tarzan muhabbetine çok güldüm Süleyman abi yaaa Fotoğraflar için teşekkürler
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
lem çıplak çıplak fotolar ne o öyle. Delikanlıyı bozar böyle Doktor nasıl olduda güneşten korunmadın. Pro'ya söyleyeyimde bir dahaki sefere hepinize day layt satsın
Süper Gezi Olmuş, tadsızlık olmamasıda süper. Paylaşımar için teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)