Ankara / Anatolia / Gırgır Şamata / Ümmet abi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ümmet abi ne zaman Işınlandın oraya
-
güzel bir akşam geçirmişsiniz..paylaşım için saol... ümmet abi de yanınızda... yani keyfinize diyecek yok... İstanbul dan selamlarrr....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
motorize ekip ile xenon'un ne kadar da çok samimi fotoğrafları var
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
benim fotolar için biraz bekleyeceksiniz.sabah evden çıkarken baktım daha renkler tam olgunlaşmamış.hem ne demişler assolistler en son çıkar.
-
-
CBF150 adlı üyeden alıntı
Çok sigara içiyorsunuz arkadaşlar
hiç içmeyenleri düşünmüyorsunuz
bir dahaki toplantılara sigara içilmeyen bölüm ayarlayın
ben posta koyup itfaiye çağırtcam.sigara içmeyenleri koruma yaşatma ve yüceltme derneğini de kurcam.gerekirse içenleri tek tek kınıyacam.yahu sigara kullanmayanlar lütfen haklarınızı iyi savunun ya.neden milletin zehirlemesine sessiz kalıyorsunuz?
-
Gürselcim diğer topikte bana bir soru sormuşun nerdeydin, neden gelmedin ne yapıyordun diye, benim motoru adliyenini oto parkına çekmiştim, kapı kilitleyince bir daha çıkamıyorsun zati ben anatoliayı hiççç sevmiyorum biliyorsun ve de unuttum, saat 21 lerde topiği görünce uyandım
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Ankara ekibi bir gün barda birgün çamurda helal olsun size Ümmet abimide aranıza almışsınız allah muhabbetinizi arttırsın.Teşekürler Ankara MT
-
Ümmet abi : Bu fotoğraflar çok ama çok güzel çıkmış yaaa
Endurocu01 : Sizi de bekleriz efendim
-
güzel bir buluşma olmuş.ümmet abi şimdi nereye ışınlancak çok merak ediyorum doğrusu
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
CBF150 adlı üyeden alıntı
Çok sigara içiyorsunuz arkadaşlar
hiç içmeyenleri düşünmüyorsunuz
bir dahaki toplantılara sigara içilmeyen bölüm ayarlayın
merak etme abicim 19 mayıstan sonra içemicekler...
yasak var hertürlü kapalı mekanda sigara içmek yasak o tarihten sonra...
-
ER6iNbay adlı üyeden alıntı
merak etme abicim 19 mayıstan sonra içemicekler...
yasak var hertürlü kapalı mekanda sigara içmek yasak o tarihten sonra...
türkiye ve yasak.
iki kelime yan yana tutar mı sence?
-
biliyorsunuz bir ara yayalara kırmızı ışıkta geçtikleri zaman ceza kesiliyordu. Genç bir vatandaş muhtemelen öğrenci kırmızı ışıkta yaya olarak karşıdan karşıya geçiyor. Polis durduruyor ceza yazacak. etrafta meraklı yüzler uygulama yeni başladığı sarmış. Yaşlı bir teyzede bir taraftan sesleniyor gence
- kaç evladım kaç kıçında plakan mı varki arkandan ceza yazsın
-
-
Paylaşım için sağolun. Buraya geldiğinde umarım görüşe biliriz. Bu gün hava bol yağışlı geleceği gün umarım güzel olur...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)