......................
......................
cok guzel olmus benım memlekette baslamıssın abı helal olsun!
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
kadrilide benim memleket manzaralar süper teşekkürler paylaştığın için
İki kişinin bindiği motor değildir.
harbiden nefis bir tur olmuş.görüntülerde güzel .motorda daha ne denebilirki??
manzaralar çok güzel.........
Paylaşım için sağolasın. Konakladın mı hiç. Resimlerdeki tarihlere bakınca 2-3 gün geçmiş gibi....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
paylaşım için teşekkürler motorun güzelmiş
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
ferotr kardeşim forumları takip ediyorsan
bizim kadirlide bir motosiklet kulübümüz var insan geleceğini bildirmezmi !
misafirseverliğimize güvenebilirsin bidaha bizden habersiz olmasın.
Kadirliden selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
kadirli'mt'den 2 kişi le görüştüm yakup abi'nin orada (mert motor) isimlerini hatırlayamıyorum ama birisi polis memuru klr'650'si var,diğer arkadaş'ta gn 125 birde yamaha kross vardı hatta motosillerini göstermek için evine götürdü,derneğinizin önündende geçtik ama kimse yoktu,inanın sizlerle görüşmeyi çok isterdim ama bir türlü fırsat bulamadım inşallah eylülde tekrar gelmeyi düşünüyorum.. o'zaman kadirli mt'yle tanışma fırsatı bulurum...
yolda konaklamadım fotoğraf makinasında bir anormallik var,bende sonradan farkettim..
Güzel ve tek tabanca geziler insanı birazda yorar kanımca...
Ama yinede hoş bir gezi olmuş....
Makinanda bayağı temizmiş..Bol neşeli ve rüzgarlı km'ler paşam..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
kardeş emegine saglık güzel bi gezi olmuş 600 km yol tek başına olmaz bence sıkıntı olmadı ya
[COLOR="DeepSkyBlue"]ALLAH KİMSEYİ BENZİNSİZ BIRAKMASIN[/COLOR]
güzel gezi olmuş. kadirli benimde memleketim sayılır. iyi bilirim. çamlı gayfede çay, şahin tepesinde et mangal güzel olur.
oooo olmadı ama oralardan geliyorsun onca yolu ve bize bi haber etmiyorsun.yakup abi sevdiğimiz bir ustamız. keşke bi haber etseydinde seni karşılayıp ilgilenseydik.bundan memnuniyet duyardık üzüldüm şimdi.neyse bidaha gelecekmişsin bekleriz bu sefer osmaniye mt ye kesin yazz bi haber et oke. saygılar
teşekkür ederim murat abi.tek tabanca gezmeyi sevenlerdenim..
sıkıntı olmadı dediğim gibi daha güzel oldu.doğa ile baş başa...
bir çoğunuzu zaten forumlardan tanıyorum. inşallah dediğim gibi bir dahaki gelişimde sizlerle tanışma fırsatı bulurum...
hocam seninle kesin tanışmalıyız hayat tarzmız aynı motosikletle gidilmeyecek yer yok
Güzel bir yol yapmıssın ; daha cok fotoğraf ekleyebilirdin..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
güzel bir gezi olmuş fotoğraflar için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)