Müze Kent Safranbolu Beklıyoruz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kısmet inşallah oralarada gelicezzz
resimlere bakıpta hala gitmemek bence hata
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
gelın erdın kardes gelın beklerız her daimm
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
-
aklımızımı okuyosun sen yaw bizim
25 26 nisanda oraya gelmeyi bolu mt olarak planlıyoruz.. Bakalım Haberleşiriz yine
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
myheart gelin tabi başımızın üzerinde yeriniz var
KARABÜĞÜN YOLLARI TAŞAN BWS NİN MOTORU KAYADAN :queen::queen::bounce:
-
Gezilmesi görülmesi gereken yerler arasında muhakkak bir gün gidilmeli. Konaklamalı olarak gelmez istersen otel fiyatlarınıda belirtebilirmisin. İstanbula kaç km vs vs bilgi verirsen seviniriz.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
bu ay sonu ordayız.........
-
Celil Abi Hazırlıklara Başlamamız Gerek Istanbuldan Burası 350 Km Civarı 4 - 5 Saatte Buradasınız Otel Fiyatlarını En Kısa Zamanda Belirtiriz ;) Kaç Kişi Gelmeyi Düşünüyorsunuz?
-
bu hafta 20 nisan da bartına motosiklet ile 27 nisan da da safranbolu eflanide araba ile olacagım,özledim memleketimi.
-
arkadaslar ilk once belırteyımkı gelemekten cok buyuk bır mutluluk alacagınız bır yer garantı verıyorum gelıpte memnun olmadım dıyen olursa MASRAFLARINI BEN KARSILARIM GELECEK ARKADASLAR TEL YADA MAİL ADRESLERINI GELECEKLERI TAM ADRESI VERIRLERSE KALACAKLARI OTELI PANSIYONU GELMEDEN AYARLAYALIM YOKSA YER BULAMAMA PROBLEMI YASIYORUZ
AMA CADIRI OLAN ARKADASLARA CADIR KAMPI YAPMA IMKANIDA SAGLARIZ GÖL KENARINDA
OTEL FIYATLARI OLE YUKSEK MIKATRLAR DEIL
25 LİRA CIVARLARINDA TEMIZ VE KALITELI YERLERIMIZ
Bolulu Kardesım Gelmeden Haber Verırsenız Karsılarız
L. Sahın Kardesım Sızde Gelmeden Once Hangı Gun Nezaman Gelecegınızı Soylersenız ınsallah
Karabuk Mt Olarak Tarık Ve Ben Su Anda Elımızden Gelenı Yaparız Tum Motorcu Kardeslerımıze
Cihan Kardes Bende Eflanılıyım Gelınce Musaıt Olursan Tanısalım
Celil özdemir
-
istanbuldan kac km tam olarak ve yol ne durumda=?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
Praetorian Kardesım ıstanbuldam 320 Km Ve Yol Duzgun Temız Sıkıntı Yok Yolda
Celil özdemir
-
paylaşımın için teşekkürler, inşallah bir gün oraları gezmek de kısmet olur.
-
görmemniz hata olur teee japonyadan geliolar buralara ve siz yoksunuz cok ayıp
[COLOR="Red"]RÜZGARI RUHUNDA HİSSET....![/COLOR]
-
PRASTOSS kardeşim doğru söyledi adamlar teee japonya dan .çinden , ingiltereden geliyor biz türkiye içinde düzgünce heryere gitmiyoruz ayıp ayıp :D:D
-
celiloglu adlı üyeden alıntı
Cihan Kardes Bende Eflanılıyım Gelınce Musaıt Olursan Tanısalım
bu hafta batına motosiklet ile birdahaki hafta araba ile eflaniye gelicem,sen eflanide misin safranboludamı ?
müsait olursan tanışırız.
-
5 hazşranda yollara koyulacam ybr 125 imle işkence dolu saatler ve uzun km ler beni bekliyor kastamonu/abana memleketim köyüm bekle beni ordanda safranboluyo ugrarim müsayit bi zamanda;)
-
"celiloglu" kardeşim,yapsanıza şöyle bir haftasonu şenlik organizasyonu.Özellikle İstanbul ve Ankara'dan gelecekler için.Hem çadırını kapan güzel bir izin yapmış hemde tarihi ve doğal güzellikleri bir arada yaşama imkanı bulur.Safranbolu'ya gelişi Bartın,Amasra üzerinden planlarlarsa bir taşla iki kuş vurmuş olurlar.Ha bana gelince,Çaycuma'lıyım,benim çöplüğüm sayılır oralar.Herzaman başınıza ekşiyebilirim yani.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
-
gerçekten harika bir yer safranbolu keşke bende gelip gezebilsem
nerdeeeee
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)