[Adana MT ] Hoşgeldin Bahar Gezisi ( sucuklu , kadayıflı )
Reklamlar
-
Baharın ilk gezisi pozantı,kadıncık barajına yaptık çok güzel vede keyifli bi gündü aç karnına fotolara bakmamanız rica olunur efemm
Mersin yolu üzerindeki molada toplandıkk
Yola çıkmak için hazırlanıyoruzz
HAluk abi ,
Alp (gnusher) ve kız arkadaşı,otobanda sucuklara yetişmek için saatte 350 km ile giderkene
Gürsel abi ve eşi
Emrah ve sinan gurubumuza yeni katıldılar
Haluk abi ve eşi
Sırtımızı bayıra vererek çektirdiğimiz ilk foto,burası otobanın pozantı çıkışı sigara molasındayız
Mali (tequ ) nin tekteker çalışmaları,beceremiyo ama olsun en azından azim var herifte
Gülek'te bi yerden yemek için alışveriş yaptık,motorları bi marketin önüne çektik,sonra alış verişi başka marketten yaptık,yolda kulağım çınlamaya başladı ama iş işten geçmişti
yemek yiyeceğimiz yere giderken,mali her zamanlı cinsiliğini göstererk ,yine vurdu kendini dağa daşa
Sonunda yemek yiyeceğimiz yere geldikk,açlıktan herkesi nevri dönmüştü
PMali tekteker yapıyo herkes hayretle izliyo ama en çokta cengiz hayretle izliyo bakışa bakaramısınızz
Alp ve kız arkadaşı,heytt be mutluluk nasıl bişey öyle gıskandım la seniiNazar değmesin
Gürsel abi ve eşi
Bora abi,sucuk yerkene,bora abi şaka maka yüzüne renk geldi be abii
Savaş elimdeki sucuğa yazılıyo,ama öyle açımkii sucuğumu almak cinayet sebebi olabilir
Herkes elinde ekmek sucuk bekliyolar,bende geriden bora abiye gaz veriyommm
Şu güzelliğe bakarmısınızz
Yemekten sonra istikamet kadıncık barajıydı,artçın kask takmamış muhabbeti yapmayın ,50 metre felan bindi,sonra ameliyatla indi
Piknik yerindeki anıtın önünde hatıra fotosu çekildik
Bu gençliğin hali ne olacak böyle bilmiyorumm
Gürsel abi haluk abi ve eşleri
mali tektekerde iken,biraz daha geriden çekilseydi harika bi pozz
Bora abi ve yeni motoru,acayip yakıyo kendisine tekerin düz bassın,lütfen maşallah diyelim
Erhan abi (qrar)
Mutlu aile tablosu,aileden kastım lütfü tabikiii,canım lütfücümmm
JAndarma trafik çevirdi,öndekilerle bişeyler konuştular ama bilmiyorum,evrak kontrolü yapmadılar
Rossi damarım tuttu yinee,gıcık alıyorum bu yüzden kendimden
KAdıncık barajından karelerr
Lütfüüüü ne kadar sırnaşık bi adamsın olm yaaa
Sucuğa yetişemeyen gürsel abiler ,ufak tefek atıştıryolarr
Yolda kadayıf yemek için mola verdikk,zaten bi hataylı olaraktan 3,5 ytl 'ye kadayıf vermelerine kıllanmıştım,meğersem üzerinde antep fıstığı yerine bezelye varmışş
KAdıncık barajından kareler
fotolar çok vede çok karışık olduğu için bide bana ayrı ayrı zamanlarda farklı makinalardan geldiği için resimler biraz karışık oldu kusura bakmayınnn ,bi dahaki gezide görüşmek dileğiyle
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Reklamlar
-
resimler sırasız,düzensiz olmuş.. ayrıca bazı resimlerden 2şer tane koyulmuş..Açıklama hiç yok..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Etiketler: abdest namaz adamiyoldagomaz
ne yiyip içmişsiniz yaa valla elinize sağlık.. fotoğraflar bi harika eline sağlık isocan
-
Tequ adlı üyeden alıntı
resimler sırasız,düzensiz olmuş.. ayrıca bazı resimlerden 2şer tane koyulmuş..Açıklama hiç yok..
sen cengiz latif iki dakkada msn'de rahat bıraksaydınızz hepsi olurduuuu
-
-
-
Sucukları kaçırdık ama yinede güzel geziydi.Yolda çok güzeldi güleğe çıkıp tekrar inmeyi düşündüm bi ara.Virajlar çok güzeldi.O tarafa gidelm yine..
Katılan motorlu-arabalı herkese teşekkürler.İso ben olsam 3 tane foto koyar üşenir gerisini dağıtırdım.Helal.
-
-
helal olsun size haber vermeyin böle
-
kankaaaa ötüo çin horuzu
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
-
valla uscuğun kokusu buraya kadar geldi maynak bir gezi yapmışsınız emeğinize sağlık ben gelmedim motoru test için kısa mesafe yaptım, küçük sorunlar var onları bu gün halladicem yolda kalırım korkusundan gelemedim hepinise ayrı ayrı teşekkürler hasanın olmayışı çook belli reimlerin altında yorum yok alın bakın olmuş
-
güselll eylenmişiz yaw katılan bütün arkadaşların yürklerine saglık ben cok eylendim ama isooo nedense birkaç aynı resmi,ikişer üçerkere göstermiş hayırdır kankaaa birilerine vermek istedigin bir mesejmı var
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
Güzel bir gezi oldu. Canımı sıkan tek şey, dönüş yolunda künefe üzerine fıstık diye öğütülmüş bezelye koymaları oldu. Bezelye tozunu sıyırıp tatlıyı yedim. Sucuklar ve ortam harika idi. Katılan herkese selamlar.
-
-
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
valla uscuğun kokusu buraya kadar geldi maynak bir gezi yapmışsınız emeğinize sağlık ben gelmedim motoru test için kısa mesafe yaptım, küçük sorunlar var onları bu gün halladicem yolda kalırım korkusundan gelemedim hepinise ayrı ayrı teşekkürler hasanın olmayışı çook belli reimlerin altında yorum yok alın bakın olmuş
abi öyle olmasını istemezdim ama resimler 5 ayrı makinadan geldi bana yaklaşık 500 resim ,onları ayarlamak ,mekanları birbirine denk getirmek ,siteye yüklemek mahvetti beni o yüzden yorum yazamadımm özür
-
zion1 adlı üyeden alıntı
öterrrrrrrrrrr
kankii havalar biraz daha ısınsın size baskın yapacagız haberiniz olsun
bekleriz biz size baskın yapmassak eger
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
-
Gezide emeği geçen herkese çok teşekür ederim, Çok keyiyli ve güzel bir gezi oldu. Birdahaki gezide görüşmek üzere.
-
geziye katılan arkadaşlara selam çok güzel oldu.yiyemediğim sucuklar için teşekkürler
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Naci63 adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi oldu. Canımı sıkan tek şey, dönüş yolunda künefe üzerine fıstık diye öğütülmüş bezelye koymaları oldu. Bezelye tozunu sıyırıp tatlıyı yedim. Sucuklar ve ortam harika idi. Katılan herkese selamlar.
Abi bizde onun yorumun yapmıştıkk,kadayıf 3,50 ytl üzerine yarım kilo fıstık dökmüşler nasıl kurtarıyolar felan dedik,demek bezelye imiş
demirgursel adlı üyeden alıntı
geziye katılan arkadaşlara selam çok güzel oldu.yiyemediğim sucuklar için teşekkürler
Ben senin yerine yedimmm üzme kendiniii
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler